plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
No właśnie - teraz tylko telewizja... A za naszych czasów się czytało... Degeneracja krótko mówiąc.jeju wrote:To teraz masz Pamiętniki z wakacji i Dlaczego ja...hehe
A tak w ogóle to ciekawe, czy Bravo nadal wychodzi. Jeśli tak, to może se kupię z ciekawości
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyjeju wrote:Chyba jadę po bravo, trzeba zobaczyć jak ewoluowało przez ten czas...około 15 lat minęło jak nie widziałam żadnego numeru....staro się poczułam, nie no żart!
Jejeiu maniana z tego nowego brawa !!Moja siostrzenica co jest u mnie ma nos przyklejony do tej gazety ale to już nie to co kiedyś było!!
-
https://www.google.co.uk/search?client=firefox-a&hs=JH3&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=9EvmUYGyNYKIhQfb8ICYDQ&ved=0CCoQsAQ&biw=1366&bih=580&q=bravo%20james%20dean#client=firefox-a&hs=MH3&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&tbm=isch&sa=1&q=bravo+james+dean&oq=bravo+james+dean&gs_l=img.3...0.0.0.6340.0.0.0.0.0.0.0.0..0.0....0...1c..21.img.KSUTYD9LxKs&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49405654,d.ZG4&fp=bb1bd2219d88434a&biw=1366&bih=580&imgdii=_
aisa lubi tę wiadomość
-
yyy coś mi ta przeglądarka świruje...później zajrzę ale foto widziałam James Deen... Aga cześć, no nic zrobię w CV małe zmiany pod kątem pracodawcy i wyślę na e-mail, jak by coś, to niech do poczty zajrzy...
nick nieaktualny, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
https://www.google.co.uk/search?q=bravo+the+beatles&client=firefox-a&hs=d0N&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6EzmUb_4McLQhAeAiIGABQ&ved=0CC0QsAQ&biw=1366&bih=580#client=firefox-a&hs=RM3&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&tbm=isch&sa=1&q=bravo+elvis&oq=bravo+elvis&gs_l=img.3...17549.18874.8.19092.5.5.0.0.0.0.41.195.5.5.0....0...1c.1.21.img.ZpdpxASvgOA&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49405654,d.ZG4&fp=343a2dd420b19a58&biw=1366&bih=580
Coś mi się wydaje, że ta degrengolada nastąpiła za naszych czasów, tylko o tym nie wiedzieliśmy
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
https://www.google.co.uk/search?q=bravo+the+beatles&client=firefox-a&hs=d0N&rls=org.mozilla:pl:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=6EzmUb_4McLQhAeAiIGABQ&ved=0CC0QsAQ&biw=1366&bih=580#client=firefox-a&rls=org.mozilla:pl%3Aofficial&tbm=isch&sa=1&q=bravo+1994&oq=bravo+1994&gs_l=img.3...11822.12303.6.12678.2.2.0.0.0.0.71.139.2.2.0....0...1c.1.21.img.4PIq70ul7eE&bav=on.2,or.r_qf.&bvm=bv.49405654,d.bGE&fp=508cee6aedd3363f&biw=1280&bih=839
aisa lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyHej Baby, witam z rana
Ja sama w 13tc miałam stwierdzoną (w 90%) płeć i powiem Ci,że to nie żadna paranoja, jeśli lekarz ma dobry sprzęt i duże umiejętności to nie pomyli się...baaa, wtedy na tym USG wyraźniej wszystko widziałam niż u mojej Ginki dziś...i napiszę coś co już kiedyś pisałam,i u chłopczyka i u dziewczynki coś widać między nogami. Mnie Gość wtedy powiedział,że w 13tc On może już z ok 80% prawdopodobieństwem określić płeć...a jak zobaczył klejnoty Drugiego to powiedział - daję nawet 90% !kopciuszek126 wrote:Ale też moim zdaniem rozpoznawanie płci w 13 tyg. to paranoja- przecież wtedy ledwo co widać.
)
Co do tego kalendarza to ja traktuję go jako dobrą zabawę...nie wierzę,że ma to jakieś znaczenie ile lat miałam i w którym miesiącu zapłodnienie było
Jeju, ja również czytam a tu JESTEM W CIĄŻY! I już z wypiekami na twarzy czekałam na ciąg dalszy...ehhhh....a właśnie ile Ty zamierzasz jeszcze ciągnąć ten cykl??
Beatko,a jak sprawy u Ciebie??
A w ogóle to narobiłyście mi smaka na ten ser...może wybiorę się do Poznania
Co do Bravo, Bravo Girl czy Popcornu to na ostatnie nigdy nie pozwoliłam sobie, nie miałam kieszonkowego, więc z zaskórników nigdy by nie starczyło...ale Bravo czy Bravo Gril (kiedyś ktoś opowiadał,że jakaś laska tak poprosiła w kiosku
)kupiłam raz czy dwa...
mauysia, Kfjatus, Beata, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
A właśnie miałm pisacOla_czeka wrote:A powiem Wam jeszcze, że miałam kuzynkę w Niemczech i miałam od niej ichnie numery, tam to się dopiero działo.
czy któraś z Was widziała niemieckie wydanie
tam to dopiero bylo
he he
Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Fredzia przypominaj sobie co mi chcialas powiedziec bo bedziesz miala swedzenie mozgu (ew. Musku jak by to nasza kolezanka powiedziala)
nie pamiętam ale to chodziło coś o Twój szlafrok a niech tam...
cieszę sie zę będziesz w Polsce ale w Wawie Cię raczej nie odwiedzę bo nie uwieżycie nigdy tam nie byłam
Beata, Ilona lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Dzień dobry Kobitki
Czy jak zostawiamy psu wode w wiadrze i całą noc mamy włączony wiatrak bo "leżenie nas poci" to znaczy ze mamy w Anglii lato?
Moja siostra kupowała brawo - uwielbiałam fotostory, ale czytałam je tylko po tajniaku bo wszyscy uparcie twierdzili że jestem za młoda. bez sensu.
ide po kawe
mauysia, Kfjatus, Fedra, nick nieaktualny, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

[/link]