plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:O dzień dobry Pani!
czyli że od 1-10? to już nie będę musiała "przylatać" bo będę na miejscu - chyba Cię duże newsy ominęły
coz to za zmiany? Wracasz do Pl czy urlop?
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Wosebko dobrze że juz ustały , ale tak jak mówi Fredzia to pewnie po lutku i to całkiem natuiralne
Szaguś ciągle wierzę, czuję sie baardzo ciążowo
p.s. nikt nawet nie zaintereswoał się ze rożnie we mnie syn...Selena, Fedra, kiti, Ilona lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Libra wrote:no prosze... Ponownie z Ciebie wyszła "dobra" koleżanka:P o blogu nic nie napisała, teraz zapomniała zawiadomić o wielkich życiowych zmianach... No pięknie, ale czego się spdziewac, jak człowieka wiecej nie ma niż jest
coz to za zmiany? Wracasz do Pl czy urlop?
na blogu jest notka! ha! nie czytałaś!i jak tylko Cie zobaczyłam to od razu powiedziałam o zmianach! czuję się 100% usprawiedliwiona
więcej info wyśle Ci na priv bo dziewczyny już są zmęczone tematem
Beata, Libra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No właśnie - teraz tylko telewizja... A za naszych czasów się czytało... Degeneracja krótko mówiąc.
A tak w ogóle to ciekawe, czy Bravo nadal wychodzi. Jeśli tak, to może se kupię z ciekawości
ostatnio mi się żuciło w oczy że jest17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:jesli lutka aplikujesz dowcipnie to możesz mieć plamienia jest to normalne własnie po lutku... więc spokojnie ważne zeby nie było żywej lub jak kto woli świerzej krwi...
Ilona lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:Wosebko dobrze że juz ustały , ale tak jak mówi Fredzia to pewnie po lutku i to całkiem natuiralne
Szaguś ciągle wierzę, czuję sie baardzo ciążowo
p.s. nikt nawet nie zaintereswoał się ze rożnie we mnie syn...
Beata jakaś dziś jesteś marudna:*
Jak rośnie to przecież superCzekam z utęsknieniem na test, który to potwierdzi, a wtedy z pewnością będziemy świetować
Beata, Selena, mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Liberro jak tam, już przygotowana na dzisiejsze spotkanie?
Fryzjer i makijażystka i manikiurzystka zaliczone?
Makijaż - średnio, bo ja się nie maluje...
Manikiur - w przyszlym tyg. A propo mam pęknięte od tej przeprowadzki, przy ktorej 2 dni harowalam dziennie po 11h
Edit
Ale jestem wykapana i wybalsamowana:DWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 10:51
Beata, mauysia, Fedra, Shagga_80, Rucia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:p.s. nikt nawet nie zainteresował się ze rożnie we mnie syn...
Ja wczoraj odszukałam tabelkę i widziałam, że miałaś termin @ na 15. Nie pytałam, żeby nie być posądzoną o nakręcanie. Z podobnego powodu nie zareagowałam na wieść o synu.
Libra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny