plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:mogłas sobie po prostu szyjke lutkiem uszkodzić i już jeśli to było drobne i przeszło to nic się nie dzieje...
może sobie wkrecam
a może mi sie moja malutka nadżerka powiększyła...chociaz gin ostatnio nic o niej nie wspominał..no nic zobaczymy co jutro powie
-
nick nieaktualny
-
Selena wrote:No też tak mi sie wydaje..i wogóle ona jakaś dziwna w dotyku..
może sobie wkrecam
a może mi sie moja malutka nadżerka powiększyła...chociaz gin ostatnio nic o niej nie wspominał..no nic zobaczymy co jutro powie
z tego co wiem to ciąża jest najlepszym lekiem na nadzerkę więc raczej Ci się zmniejszyła niż powiększyła....Beata, Selena lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:No dobra, czas, żebym się przyznała, że jestem szarlatanem i nie mam zdolności jasnowidzenia........Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyFedra wrote:nawet się nie wygłupiaj ja tu wszystkim już zapowiedziałam ze nie ma mnie dla nikogo od 8 do 10 sierpnia bo przyjeżdza do mnie przyjaciółka...
mojemu psu też tłumacze ze w sierpniu przyjedzie ciocia Libra i zeby się ładnie zachowywał i zeby w nocy czasem nie wtrynił się do Ciebie do łóżkaFedra, Beata, Shagga_80, Kfjatus, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:no wiesz co? A ja mojemu juz zapowiedzialam o wideokonferencji, w ktorej oswiadcze mu, ze zostawiam go dla tego psa:)
rozbawiłas mnie dzięki ale w takiej sytuacji musisz się do mnie przeprowadzić bo ja mojej Czekolady nie wypuszcze z domuLibra, Shagga_80, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:z tego co wiem to ciąża jest najlepszym lekiem na nadzerkę więc raczej Ci się zmniejszyła niż powiększyła....
dziuęki Fedra
i nie smuć sie kochana
wiesz ja w codziennych modlitwach proszę Boga o Cud dla Ciebie
wierze ze mnie wysłucha
Fedra, Libra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Zbiku :* tkankju
Mayuś kurde tylko chyba muszę przetrzymac wszystkich oficjalnie do 28 jak wrócę z imprezy bo inaczej mąz mnie nie puści jak będzie wiedział o synkuOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Dziewczyny jeśli chciałbyście wesprzeć Fundację którą i ja wspiera a przy okazji mieć fajną koszulke polecam
http://allegro.pl/koszulka-jestes-bogiem-rozmiar-m-fundacja-aurea-i3393052809.html
p.s. można tez zakupić cegiełki po 10 zł w postaci np. kolczyków
w góry dziękuje jeśli się któraś skusi :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 11:25
Libra, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
dziękuje Laski już mie lepiej jednak płacz jest dobry na wszystko jest bardzo oczyszczający...
Libra Ty mi lepiej już napisz albo w wolnej chwili czego nie jadasz a co lubisz co bym fopa kulinarnego nie popełniłaBeata, Shagga_80, mauysia, Libra, Selena, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi