plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Spakowałam i czekam na kuriera hehe
Schabowego dorzucam gratis...lubię Cię za tę chęć bycia konsumentem moich wyrobów....mój gołdo, że kto zjada ostatki, ten jest piękny i gładki hehe
Ale to nie ostatki, bo robiłam dużo i nawet 1/3 nie zjedli haha
Obiad z głowy dzisiaj...mauysia, Beata, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
I pamiętam jeszcze foto story że była szczupła dziewczyna i gruba dziewczyna i to były przyjaciółki i pojechały na wakacje gdzie poznały 2 przystojniaków i koleżanka szczupła zmieniła się w czarny charakter i śmiała się z grubej, a ten chłopak, co początkowo leciał na szczupłą, zaczął bronić grubej i się zakochali i on ją zaakceptował taką jaką jest i byli razem a on kupił jej w prezencie karnet na siłownię.
jeju, mauysia, Kfjatus, Shagga_80, Beata, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
he he o młodości i naiwności!
...dobra starczy dla wsjech ...
Czuję, że mi fartem ujdzie bez bicia...
KOCHANIE dziękuję że miałeś urodziny wczoraj, bo innym razem wsiowymi jajkami musiałabym przekupywać dziewczynki...
A to Olki bożyszcze, prawda?
Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
JEJEKU JA TE FOTO STORY TO CZASMI CZYTAŁAM I PŁAKAŁAM ZE TE KOLEŻANKI TAKIE NIEDOBRE I PODSTEPNEOla_czeka wrote:I pamiętam jeszcze foto story że była szczupła dziewczyna i gruba dziewczyna i to były przyjaciółki i pojechały na wakacje gdzie poznały 2 przystojniaków i koleżanka szczupła zmieniła się w czarny charakter i śmiała się z grubej, a ten chłopak, co początkowo leciał na szczupłą, zaczął bronić grubej i się zakochali i on ją zaakceptował taką jaką jest i byli razem a on kupił jej w prezencie karnet na siłownię.
Ola_czeka, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:I pamiętam jeszcze foto story że była szczupła dziewczyna i gruba dziewczyna i to były przyjaciółki i pojechały na wakacje gdzie poznały 2 przystojniaków i koleżanka szczupła zmieniła się w czarny charakter i śmiała się z grubej, a ten chłopak, co początkowo leciał na szczupłą, zaczął bronić grubej i się zakochali i on ją zaakceptował taką jaką jest i byli razem a on kupił jej w prezencie karnet na siłownię.
Kfjatus, Ola_czeka, Ilona lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:JEJEKU JA TE FOTO STORY TO CZASMI CZYTAŁAM I PŁAKAŁAM ZE TE KOLEŻANKI TAKIE NIEDOBRE I PODSTEPNE
Hahaha cóż za wspólnota doświadczeń, miałam to samo. A teraz te dzieciaki to na internecie wychowane, nie to co my, na wartościowych lekturach.mauysia, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry kobitki!!!
ja właśnie przy kawie z mineralnej bo wody ni ma u mnie!!
Oto moje wyniki wydaje się wszystko w normie więc dobrze!!!
FT3 3,14 norma 2,00-4,40
FT4 1,16 norma 0,9-1,80 anty-TPO 9,43 norma 34,00
Idę się ubierać bo ja jeszcze w piżamie siedzę!!!
Ależ sie nie wyspałam!!!
mauysia, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:he he o młodości i naiwności!
...dobra starczy dla wsjech ...
Czuję, że mi fartem ujdzie bez bicia...
KOCHANIE dziękuję że miałeś urodziny wczoraj, bo innym razem wsiowymi jajkami musiałabym przekupywać dziewczynki...
A to Olki bożyszcze, prawda?
No. Chyba mniej więcej po tym tekście mi przeszło.