plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
jeju wrote:Przypomniało mi się BRAVO he he , sorry zadzwonił telefon! Szybko kończyłam, bo mi się enter wcisnął i nie dopisałam...proszę o wybaczenie, najmocniej proszę o wybaczenie!!!!!!
Ilona lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:No to rzeczywiście dobrze, że jutro masz wizytę. Ale może do tej pory Ci minie - zobaczymy.
bo strasznie sie martwie
ale tak myśle tam jest teraz bardzo ukrwione wszystko i ciasno..nie chciała mi wejsc jedna tabletka..może od tego
osiwieje do jutra
-
Ej powiedz to babce z "prądowni"! Plasam najmocniej...swoją drogą strasznie jesteście napalone na nowe fasole...ja tyż, spoko, ja tyż...sama nie wiem jak Wam miałabym przekazać tę wiadomość gdyby coś...ale na 100% nie tak....pamiętacie te listy do bravo? Mi ten najbardziej utkwił w pamięci.
Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:a co do sera to cos w stylu camemberta pieczonego ?
Hmmm jak rozpuścisz, albo jesz zanim zastygnie, to tak. Kupny, z Nowego Tomyśla na przykład, to chyba bliżej ma do żółtego, bo łatwiej go pokroić niż rozsmarować. A przypomnij mi, skąd jesteś? Może jak wrócę do Polski to Ci wyślę nasz regionalny przysmak? Jestem już stałym kurierem rogali marcińskich, więc jestem wprawiona
W zamian możesz mi dać fiata 500.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 09:28
Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:pamiętacie te listy do bravo? Mi ten najbardziej utkwił w pamięci.
jeju, Kfjatus, Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
Nie mam zasięgu wszędzie i muszę się przemieszczać!To dlatego, myślałam, że zdążę dopisać szybko w edytorze, ale jak tam chcecie, to sobie myślcie.
Miałam zacząć od Wandy, to by kłopoty nie było... Może w zamian torcik albo kawałek tiramisu? Ewentualnie śledzik, łosoś wędzony na krucho albo co tam wolicie...przekupię Was czymś za to, co?
Beata, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość