plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dzieweczki,
Ja dziś stawiłam się o godzinę później - lubię to!
Muska, chętnie bym Ci powróżyła, ale ja akurat byłam na specjalizacji z kryształowej kuli, a nie mam jej teraz ze sobą, więc ewentualnie wieczorkiem skręcimy jakiś mały seansik.Ilona, Ola_czeka, Muska, Kfjatus, zbikowa, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
A Rucia jest dziś do 14:00 pozbawiona prądu, więc do tej godziny będziemy musiały jakoś wytrzymać bez niej. Ale zauważcie, że jak karna uczennica złożyła swoje usprawiedliwienie, które niniejszym przekazuję.
Shagga_80, Fedra, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Hej
a ja tam nie wierze w te całe kalendarze
na każdej stronie mi wychodzi inaczej
jedna wielka ściema i tyle
Ilonka jaka piękna 12-nastkau mnie będzie w piatek
Kopciuszku moja siostra poznała płec w 13 tci sie lekarz nie pomylił
miał być chłopak i jest chłopak
Ilona, Shagga_80, Beata, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Ej ale my tu gadu gadu a ja (od kiedy miałam biologię w 5 klasie) mam ochotę cofnąć się do tych czasów, kiedy król mógł wygnac małżonkę z kraju za to, że nie dała mu syna i wygarnąć im wszystkim, że za płeć dziecka odpowiada materiał faceta!!!!!!!!!!!!!
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:O rajusiu Żbikońcu jak już się ogarnisz w Wawie, to bierzemy Gochę i we trzy idziemy na piwo ( ja o smaku marchewkowym )
dzięki za pamięćOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ilonko w dwóch kalendarzach wychodzi chłopiec (tak jak mi dziewczynka), a w 1 dziewczynka ( tak jak mi chłopiec). I się okazało,ze ten jeden u mnie ma rację-ten, który prawdopodobnie jest najstarszy.
A i jeszcze jedna nowość- właśnie w tym kalendarzu -jeżeli rok jest przestępny to płeć patrzy sie na odwrót!!!No ale ten nie jest przestepnym,to patrzymy tak jak jest w tabelceIlona lubi tę wiadomość
-
A tak naprawdę to płeć zależy od plemnika
. Choć moze być jakieś powiązanie z tymi miesiacami i kalendarzami ksieżycowymi i że w danym dniu komórka jajowa kobiety przyciąga tylko plemniki danej płci-tzw. polaryzacja komórki jajowej.
Ilona, Selena, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:dzięki za pamięć
Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Idę na sniadanko, mama wola. Nie wiem czy wam pisałam, ale przenioslam sie na trochę do mamy i mam za dobrze. Sniadanko, obiadki.
Dzisiaj u nas od rana słoneczko także plan dnia znany, sciekowy
Selenko mi tez sie ta 12 podoba
Miłego dzionka
mauysia, Selena, kopciuszek126, Kfjatus, Beata, Fedra, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Idę na sniadanko, mama wola. Nie wiem czy wam pisałam, ale przenioslam sie na trochę do mamy i mam za dobrze. Sniadanko, obiadki.
Trochę Ci tylko tych ścieków współczuję, ale pewnie mus to mus...a-koczek, Ilona, Ola_czeka, Selena, Kfjatus, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
A i jeszcze jedno- bratowa męża urodziła teraz w lipcu syna. Zaszła w październiku- i miala w 3 na 3 kalendarze córkę, a urodziła syna
.
Jeszcze jest coś takiego,ze dodajesz swój ukończony wiek i miesiać w którym zaszłaś. I jak wyjdzie suma parzysta to syn, a jak nieparzysta to córka.
I powiem tyle na koniec, ze mi z obydwoma synami sie to sprawdza.
Z pierwszym zaszłam w listopadzie mając ukończone 25 lat.
To 25 lat+ 11(listopad)=36 -syn (bo parzysta)
Teraz z drugim
29 lat + 3 (marzec)=32 syn (bo parzysta).
Czyli Ilona
29+5=34 syn. Zobaczymy czy sie u Ciebie sprawdzi???
Ilona, Muska, Fedra lubią tę wiadomość