plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruciu ale fajnie ze bedzie synus - zawsze to parka
Shagusia ja tez ogladalam tego magika
ogolnie to uwielbiam serial ,,pamietniki wampirow,, i nasze polskie poczciwe ,,na dobre i na zle,, i ,, na wspolnej,, to namietnie ogladam ale sa wakacje i trzeba czekac do wrzesnia.
U nas praca wre.... pomalutku ale do przodu....
milej nocki dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 22:17
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia28 wrote:weszłam z nadzieją ,że Shagga odpisała mi na wiadomość ale niestety nie
więc uciekam dobranoc
Ale może (jak mówi Mauysia) coś szwankują znów wiadomości więc odpisze i tu, mnie Ginka przepisała Hydroxizinum...to lek na receptę. -
Rutka ja nie robię notatek, więc jak chcesz iść moim tropem to czytaj uważnie posty, a potem ćwicz pamięć i pisz z głowy, co której chcesz przekazać
Fedra dzięki za dobre pracowe słowoAle nie ma tego złego- jak nie pracuję jestem więcej na forum
No i żegnam miłe Panie , życzę upojnych nocy i rozkosznych porankòw lub spokojnych nocy i radosnych porankowA jutro melduję się z rana na ovu dyżurze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 22:41
Ilona, Shagga_80, Selena, jeju, a-koczek, Beata, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
witam sie nocną porą. Ruciu faktycznie jaja z tym twoim chlopaczkiem
A jak Ci powiedziano ze dziewczynka w 12 tyg to bylo na USG 2d, czy 3d?
I mam takie pytanko do was odnosnie tego kalendarza chinskiego plci, skoro urodzilam sie w czerwcu 1984 r, a zaplodnienie mialo miejsce przed miesiacem urodzin to ile mam lat liczyc w chwili poczecia wedlug niego? 28 czy juz 29?
no i kolejna sprawa z miesiącem poczęcia, nie wiem ktory miesiac mam brac pod uwage, bo u mnie wszystko wydarzylo sie na przelomie kwietnia i maja, mianowicie, owulacje mialam 29 kwietnia, wiec do zaplodnienia doszlo kilka dni pozniej czyli w maju juz. To jak na to patrzec?
Jak ktoras jest w stanie mi to rozwikłać bede wdzieczna.
Dobranoc
Ilona, Beata, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniś jeśli przed urodzinami to 28 lat i jeśli na przełomie to patrz na maj, bo miesiące chińskie liczą po 28 dni!!!
Ale nie ufaj w 100% kalendarzom, bo u mnie teraz mialabyć córcia-a mam zdjęcie klejnotów-no chyba ,ze jeszcze odpadnąhaha.
Z synkiem mi sie sprawdziło. Ja mam 3 kalendarze i każdy jest inny-sprawdza się na 3 sposoby i jaj jest w 3 ta sama pleć to najwieksze prawdopodobieństwo. U mnie teraz było w 2 corka, w 1 syn. A z synkiem w 3na 3 kalendarze-syn.
To tylko zabawa-ja wróze Ci syna. Jeszcze sie u nikogo nie pomyliłam
-nawet u Ruci w tą córkę nie wierzyłam....
ja jeszcze patrzylam na kalendarz ksieżycowy-i też d..a blada, a byla szansa na córkę.
Dobranocjeju, Ilona, Beata, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
My po urodzinach...goście odjechali po 23-ciej.
Dziś muszę kolejny raz pojechać ze skierowaniem do pracy i mam nadzieję, że w kolejnym biurze panią z kadr zastanę.
Nie mam jak wydrukować CV ;-( drukarka się sypnęła ;-(
W domu nieco bałaganu...jak przyjadę, to się zabiorę za porządkowanie na bieżąco tego wszystkiego...bo szkoda naszej pracy...
Powiem Wam teraz już do widzenia, bo nie wiem kiedy wejdę znowu na ovu ;-( buzi buzi ;-**Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 07:13
Ola_czeka, kopciuszek126, Ilona, mauysia, Shagga_80, zbikowa, Beata, Fedra, Rucia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Lecę zaraz po kawkę
Nie znam się na tych chińskich kalendarzach i jakieś głupoty mi wychodzą...
Znajoma miała dwóch synów, jej marzeniem było, by trzecia była córka, więc poszła nawet do lekarza, on wydał jej zalecenia (nie znam szczegółów), ona naczytała się też w necie co zrobić, żeby to była właśnie córa i coooo? Mają słodkiego trzeciego synka, ma teraz już prawie roczekMoże czwarta będzie dziewczynka
....
Nie lubię, jak Muzi mówi do wiedzenia na cały dzień...kopciuszek126, Ilona, mauysia, Shagga_80, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Czółko
Czytam o tych kalendarzach i się zastanawiam co ja będę mieć?
Która mi tu powróży?
Zakładając że moja owulacja raczy się zjawić w tym miesiącu i uda się zaciążyć?
Nie ma to jak dobra poranna zagadkakopciuszek126, Kfjatus, Ilona, mauysia, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
hellou!!
Ja się troszkę znam na tych chińskich kalendarzach i mam tak jak pisałam 3 -każdy inny.
Muska musisz mi podać skonczone lata.
Rucia-jak tam ochłonęłaś już trochę???
Powiem Ci,ze ja jak tu czytałam zawsze Twoje posty o "córci Poli" itp. to sobie myslałam-czy Ty na pewno nosisz tą Polę w sobie? Bo moja intuicja mi mówiła,ze to chłopak, ale nie chciałam podważać autorytetu lekarza...Skoro on ojciec trzech córek!!! Ale też moim zdaniem rozpoznawanie płci w 13 tyg. to paranoja- przecież wtedy ledwo co widać.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki
Miłego dnia
Ilona, mauysia, Beata, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Muska a kiedy miałaś ostatnią @ i ile trwa Twój cykl? bo nie wiadomo czy zaszłaś przed urodzinami czy po?czy Twój cykl zaczął sie teraz na początku lipca?
Ja się nie mogę porównaćIlona lubi tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Muska a kiedy miałaś ostatnią @ i ile trwa Twój cykl? bo nie wiadomo czy zaszłaś przed urodzinami czy po?czy Twój cykl zaczął sie teraz na początku lipca?
długość cyklu: przeciętnie 30 dni
Zdecydowanie po urodzinach, jeśli w ogóle... Ale tak na wszelki wypadek powróż mi ciociu kopciuszku
ps.
Ja to chyba dopiero dzisiaj zajdę coś czujęmauysia, Ilona, Ola_czeka, Kfjatus, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość