plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjestem!!!!!!!!!!!!!!!!
dziś to jesteśmy więcej na mieści niż w domu - wymieniliśmy szkła, zahaczyliśmy o Smyka, potem jeszcze w parę miejsc (moje dziecko jest kochane...tyle km zrobił i nie marudził!)...ale już wróciliśmy i prawie zabierałam się za sprzątanie, mając na uwadze jutrzejsze świętoale MUSIAŁAM siąść tu...i powiem kolejny raz, Rutka czy ja nie mówiłam od razu,że chłopaka będziesz mieć?????????
Olka, to kiedy dokładnie ten ważny dzień (powrotu of kors) ? bo Ja pamiętam,że my na dicho idziemy,tak?
A co do kalendarza chińskiego,to nie wiem jakie Ty masz informacje, ale mnie wyszedł chłopak...i wtedy (przy 1) i teraz (przy 2gim)..
No nic....Stary zacharowuje się dalej więc my do wieczora sami w domu więc trza to wykorzystać...
i zabrać się do roboty!! A nie siedzieć na necie!!!!Fedra, Beata, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:jestem!!!!!!!!!!!!!!!!
(moje dziecko jest kochane...tyle km zrobił i nie marudził!)
Dzielny Kubuś przyzwyczaił się, że ma matkę z ADHD która nie potrafi siedzieć na tyłku tylko wiecznie gdzieś łazi, więc biedaczek co ma zrobić?zbikowa, Fedra, Shagga_80, Ilona, Ola_czeka, Selena, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam wieczorową porą
Oluś nie miałam dziś zajęć- dzięki za zauważenie braku mej skromnej osobyFajnie, że niedługo będziesz znów polską dziewczyną z Polski w Polsce mieszkającą
Rutka jeszcze raz gratuluję Leośka, super wiadomość, a przecież Pola może być jako trzecia
Ja tez oglądałam "Zbuntowanego anioła", a jak leciała "Luz Maria" tata był po operacji i nie mógł się poruszać zbytnio, więc leżeliśmy razem przed TV i śledziliśmy losy bohaterów tego serialu
Shagga fajnie, że jutro spotkanie z LibrąUpraszam o relację i foteczki
Ilona faktycznie szybko ta twoja ciąża leci, a jak brzuszek powiększył się ? Jeszcze chwila i będziecie musieli się z Maleństwem się pokazać koleżankom z forum
Fedra wczoraj mówiłaś o pracy,że trzeba pomóc szczęściuCV poskładam, gdzie się dało, chodzi tylko o szczęście większe bądź mniejsze. Pewne szanse są, ale nie wypowiadam tych marzeń (przypuszczeń), bo nie chcę się rozczarować i nastawiać
Mauyś nie pracuj tyle, bo się Heniu zmęczy
Dziś mnie nie było, bo wypadł mi wyjazd do WawkiPojechałam z kumpelą trochę zakupowo, trochę papierologicznie i tak mi zeszło prawie cały dzień. A padnięta jestem jakbym panom robotnikom pomagała tor do metra przekopywać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 20:42
Fedra, Rucia, mauysia, zbikowa, Shagga_80, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:Na pewno się zgłosze
może macie jakieś domowe sposoby na opryszczkę (oprócz cytryny), zrobiło mi sie cholerstwo w nosie, teraz na ustach jeszcze tylko na tyłku brakuje
ja używam maści cynkowejkiti lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Już znalazłam. Mojej Mamie się nie sprawdziło - powinnam była być chłopcem.
może źle popatrzyłaś na miesiące może jesteś wczesniakiem skad wiesz w którym miesiacy mama Cię poczeła?Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Olonko gratuluję zbilżajacego się II trymestru :*
Ruciu już wiem dlaczego nie podobał mi się różowy wózek gratuluje synka (bo i chyba tak typowałam na początku ale pewności nie mam)...
Ola ciesze się Twoim powrotem do polski moze w końcu ida nam się spotkać
Mayusia a ja nie wiem czy Ty w swoim stanie mozesz robić nadgodziny bo to chyba nie jest zgodne z kodeksem pracy chyba ze na piśmie wyraziłaś na to zgodę - ale pewności nie mam
Kfjatku to ja życze tej odrobiny szczęscia przy pozostawianym CV tak zebyś to Ty musiała się zastanawiać którą robotę wybrać znaczy zebyś taki duży odzew miała...
Żbiku coś Ci miałam napisać ale zapomniałam co
i idę sobie do jutra chyba papapaRucia, Kfjatus, Shagga_80, Ilona, Ola_czeka, Beata, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Elo elo:)
Fedri - teoretycznie nigdy nikt nie musi robić nadgodzinAle tak czy inaczej mam nadzieję, że to nie będzie standard przez następne dwa tygodnie... Na razie ta praca nie jest jakaś bardzo męcząca, no i mogę np. jutro przyjść do pracy godzinę później, więc nie jest źle - na razie!
Jeśli chodzi o meandry poczynania dziecka przeze mnie i mojego małżonka - dokonało to się w styczniu, czyli SPRAWDZIŁA SIĘ CHIŃSKA PRZEPOWIEDNIA, JA TEJ!
Ola, zepsułaś privove skrzynki. WNioskuję o jak najszybsze ich naprawienie, bo wchodzę na pocztę i wchodzę od jakiejś godziny, a tu biały ekran...Shagga_80, Ilona, Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus - znowu szacun za twojego posta
Ja chyba pójdę tym tropem i zacznę robić notatki
Shagguś - teraz dopiero doczytałam, że jutro przyjeżdża do Was LibraFota musi być !
Fredzia - dziękuję
I już mnie nie ma, dobranoc !Shagga_80, Kfjatus, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość