plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
witam dziewczęta
Rucia gratuluje synka !!!!!Ola_czeka, mauysia, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Pa Małysz!
Gdyby ktoś potrzebował plaskacza na otrzeźwienie - polecam usługi Małysza.
może macie jakieś domowe sposoby na opryszczkę (oprócz cytryny), zrobiło mi sie cholerstwo w nosie, teraz na ustach jeszcze tylko na tyłku brakujeRucia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiti wrote:Na pewno się zgłosze
może macie jakieś domowe sposoby na opryszczkę (oprócz cytryny), zrobiło mi sie cholerstwo w nosie, teraz na ustach jeszcze tylko na tyłku brakuje
Podobno witamina B jest dobra na opryszczkę. Tylko nie wiem z którym numerkiem ta witamina. Rozdrabnia się ją z odrobiną wody i smaruje opryszczkę.
EDIT
Witamina B2Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 16:52
kiti, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Podobno witamina B jest dobra na opryszczkę. Tylko nie wiem z którym numerkiem ta witamina. Rozdrabnia się ją z odrobiną wody i smaruje opryszczkę.
EDIT
Witamina B2dziEkuje za porade dnia!
-
Rucia a sprawdzała kalendarz chiński?
Tu moje pytanie, czy sprawdzalyscie tez kalendarz chiński płci i jak tak, czy sie sprawdził?
Bo ja ostatnio tak z ciekawości posprawdzalam pare płci dzieci od brata i od kuzynostwa i swoją pierwsza i naprawdę sie sprawdziło, co o tym myślicie ?Moje skarby Wiki i Marcel
-
kiti wrote:Na pewno się zgłosze
może macie jakieś domowe sposoby na opryszczkę (oprócz cytryny), zrobiło mi sie cholerstwo w nosie, teraz na ustach jeszcze tylko na tyłku brakuje
Ciąża. Ale to rzekomo następstwo, nie domowy sposób.Ilona, kiti, Fedra, aisa lubią tę wiadomość