plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Czyli jednak! Paweł w gruncie rzeczy chciał syna!
Martwi się tylko, czy syn będzie chciał robić mu masaż, aczkolwiek pociesza się faktem, że ród nie wyginie
A mój teść oszalał z radości, bo to jego pierwszy wnuk !zbikowa, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Martwi się tylko, czy syn będzie chciał robić mu masaż, aczkolwiek pociesza się faktem, że ród nie wyginie
A mój teść oszalał z radości, bo to jego pierwszy wnuk !Rucia, Muska, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Tak, tylko ja wracałam pierwsza, choć druga.
Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś Jarek pochwalił Donalda w kwestii zakazu uboju*, więc może warto by ten dzień uczcić nadając synowi jego imię?
Niby w takiej kwestii to żadna sztuka się zgodzić, ale i tak jestem pod wrażeniem.
Rytualnego uboju zwierząt ma się rozumieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 15:42
-
Żbiku, to co teraz napiszę, musi przejść do historii...
>>>Idę do domu, bo w tej pracy to ileż można siedzieć?<<<
p.s.
Postaram się zajrzeć wieczorem, ale mam też w planach robienie dżemu morelowego i naleweczkiwięc same rozumiecie...
Buziole i do później.
zbikowa, Rucia, mauysia, Ola_czeka, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Dziś Jarek pochwalił Donalda w kwestii zakazu uboju*, więc może warto by ten dzień uczcić nadając synowi jego imię?
Niby w takiej kwestii to żadna sztuka się zgodzić, ale i tak jestem pod wrażeniem.
Rytualnego uboju zwierząt ma się rozumieć.
Syn Donald Jarosław hmm ... kaczka i kaczkaIlona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Żbiku, to co teraz napiszę, musi przejść do historii...
>>>Idę do domu, bo w tej pracy to ileż można siedzieć?<<<
p.s.
Postaram się zajrzeć wieczorem, ale mam też w planach robienie dżemu morelowego i naleweczkiwięc same rozumiecie...
Buziole i do później.
Pa Muska.