plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:ba. miałam mieć na imię JAROSŁAW.
a że wyszła dziewucha to biegiem imie trzeba było wybrać więc zajrzeli do kalendarza i oto mam urodziny i imieniny w 1 dniu
Mój Paweł walnął przed chwilą, że synu będzie się nazywał Lech Jarosławnie wiem co o tym sądzić
-
Ola_czeka wrote:POWRÓT DO POLSKI
Chciałam Cię po prostu pociągnąć za językzbikowa, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:ba. miałam mieć na imię JAROSŁAW.
a że wyszła dziewucha to biegiem imie trzeba było wybrać więc zajrzeli do kalendarza i oto mam urodziny i imieniny w 1 dniu
Tez mam w ten sam dzień urodziny i imieniny, rownież ściągnięte z kalendarzazbikowa, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnyA reszta wiadomości z USG jest taka, że prócz jajek wszystko jest na swoim miejscu, synu waży 287g. Kawał chłopa
Troszkę się zawstydził i nie dało się cyknąć mu foty w 4D
Zasłonił się rękoma i dupa
Selena, Kfjatus, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyE tam fiolet
Ten niebieski ładny
A w ogóle lekarz na wstępie mówi tak:
- To co szukamy płci?
- No tak naturalnie - mówię
- Chłopak
- Dziewczyna - mówię
- Nie, chłopak!
- Co chłopak? Nie dziewczyna? - mówię
- proszę bardzo są jajka? Są
Generalnie przez tą informację niewiele pamiętam z tego USG, jedynie to, ze gapiłam się jak sroka w gnat w monitor i nie mogłam wydusić z siebie słowa, a mój Paweł cieszył się jak dzieckozbikowa, mauysia, Sandraa, Ilona, Selena, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, sylwia1985, Beata, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:A reszta wiadomości z USG jest taka, że prócz jajek wszystko jest na swoim miejscu, synu waży 287g. Kawał chłopa
Rucia, Muska, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:POWRÓT DO POLSKI
zbikowa, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:A reszta wiadomości z USG jest taka, że prócz jajek wszystko jest na swoim miejscu, synu waży 287g. Kawał chłopa
Rękoma i dupą? AkrobataIlona, Shagga_80, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mauysia wrote:No ej nie wiem, czy zauważyłyście, ale Ola właśnie napisała, że WRACA DO POLSKI i to nie tylko na urlop, ale na dłuższy czas! Będzie pracować w PL! Du ju imedżyn???
My postanowiłyśmy że jedna bez drugiej NIE MOŻE, wiec Ola też wracamauysia, Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość