plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga_80 wrote:Trzymajcie kciuki za moją aukcję,co? Zostało 8 minut
Zajrzę za chwilę...wracam do tego zmywania:/
Mauysia,ale Ci zazdroszczę tej zmywarki...Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
fedrus ja mam podobnie np. budze sie o 2 w nocy z wielkim przetrażeniem wiem ze cos sie dzieje z moim dzowonie nie odbiera wmawiam sobie pewnie spi przyjedzie rano jak sie wyśpi a gdy wracił mówi ze o drugiej uderzył w sarne i ma rozbity samochód a nieodbierał żebym sie nie denerwowała. a ja i tak juz niespię dopóki nie wroci teraz mój wie że zawsze musi odbierac tel nieważne co sie dzieje bo ja i tak niespie i sie denerwujeFedra wrote:Witam się z Wami Kobitki
ja już dzisiaj zaliczyłam weta znaczy byłam z moim psem na szczepieniu zeby nie było
ja swego czasu przeczytałam bardzo dużo ksiażek psychologicznych o ludzkich zachowaniach, o charakterach i innych rzeczach nie powiem bardzo mi sie to przydało
a ja wierze w różne rzeczy np. wierzę w sny bo niestety mam prorocze (niejednokrotnie mi się spełniły zazwyczaj spełniają mi sie do 3 dni) mam tak zwane przeczucia i różne tego typu sprawy...
w nocy z niedzieli na poniendziałek nie mogłam spać przez cała noc strasznie mnie męczyło złe przeczucie w poniedziałek jak maż dotarł do pracy powiedział ze chwila moment i by się po drodze rozbił samochodem... zazwyczaj jak coś dotyczy mojego męza to nie mogę spać w nocy a na drugi dzień coś sie dzieje nie mówie mu o tym bo go niechce denerwować ale wtedy bardzo mocno o nim myślę i powtarzam ze będzie wszystko dobrze...
wiem jestem dziwna zawsze byłam dlatego ludzie lubili ze mną gadać i powierzać mi swoje sekrety bo ich poprostu umiałam wysłuchać...
dobra koniec rozpływania się nad sobą...Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie sprzedałam...rany, za takie grosze te gacie chciałam wypchnąć
Ehhh ..4 osoby obserwujące i nic!!!!!!!!!
Fedra, a-koczek - nie zazdroszczę tego "daru" , masakra!
I wracam do zmywania dalej, niestety jak nie robi się na bieżąco to uzbiera się...i uzbierało się z kolacji, śniadania i teraz obiadudobrze,że jest nas TYLKO trójka
Mauysia,jak wybudujemy dom (albo kupimy mieszkanie) to kolejna rzecz na którą oszczędzać będziemy to właśnie zmywarka! Przekonałaś mniemauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:a i co do przeczuc to zawsze mam co miesiac ze jestem w ciazy i nic z tego nie wychodzi hha
Fedra, Ola_czeka, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć Mayusia
ja mam zmywarkę i nie myję w rekach nołłej ale czasami faktycznie niechce się wyciągnąć tych rezczy w wsadzić nowych ...
ja też myślę cały czas o wynikach Gangetki mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze...Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
O boszsz w blaszaku jest tak gorąco, że mam dreszcze czaicie? jest parzące powietrze, które ani nie drgnie. To znaczy faluje od wszystkich maszyn budowlanych i od unoszącego się pyłu, ale nie ma ani odrobiny wiatru i czuję,że we wdychanym powietrzu nie ma tlenu, ale wiecie co?
Chcę żeby ta pogoda trwała, bo tylko przy takiej pogodzie wiem, że jakoś przepękam te kilka miesięcy.mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Ilona, Blondi22, zbikowa, mauysia, Ola_czeka, AGA 30, Sandraa, Kaja, a-koczek, Selena, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, sylwia1985, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość