X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Trzymajcie kciuki za moją aukcję,co? Zostało 8 minut :(

Zajrzę za chwilę...wracam do tego zmywania:/
    Mauysia,ale Ci zazdroszczę tej zmywarki...
    Shaggi, jak tylko zaoszczędzicie trochę kaski to sprawcie sobie zmywarę! Jednorazowy koszt jest spory, ale potem oszczędza się wodę, a i jak detergenty kupuję się np. w Lidlu, to i na tym można oszczędzić. Nie wspominając już o oszczędności czasu - parę dobrych godzin w tygodniu - i nerwów, że trzeba stać przy zlewie a nie robić przyjemniejszych rzeczy.

Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fedrus ja mam podobnie np. budze sie o 2 w nocy z wielkim przetrażeniem wiem ze cos sie dzieje z moim dzowonie nie odbiera wmawiam sobie pewnie spi przyjedzie rano jak sie wyśpi a gdy wracił mówi ze o drugiej uderzył w sarne i ma rozbity samochód a nieodbierał żebym sie nie denerwowała. a ja i tak juz niespię dopóki nie wroci teraz mój wie że zawsze musi odbierac tel nieważne co sie dzieje bo ja i tak niespie i sie denerwuje
    Fedra wrote:
    Witam się z Wami Kobitki :)
    ja już dzisiaj zaliczyłam weta znaczy byłam z moim psem na szczepieniu zeby nie było :P

ja swego czasu przeczytałam bardzo dużo ksiażek psychologicznych o ludzkich zachowaniach, o charakterach i innych rzeczach nie powiem bardzo mi sie to przydało :D

a ja wierze w różne rzeczy np. wierzę w sny bo niestety mam prorocze (niejednokrotnie mi się spełniły zazwyczaj spełniają mi sie do 3 dni) mam tak zwane przeczucia i różne tego typu sprawy...

w nocy z niedzieli na poniendziałek nie mogłam spać przez cała noc strasznie mnie męczyło złe przeczucie w poniedziałek jak maż dotarł do pracy powiedział ze chwila moment i by się po drodze rozbił samochodem... zazwyczaj jak coś dotyczy mojego męza to nie mogę spać w nocy a na drugi dzień coś sie dzieje nie mówie mu o tym bo go niechce denerwować ale wtedy bardzo mocno o nim myślę i powtarzam ze będzie wszystko dobrze...

wiem jestem dziwna zawsze byłam dlatego ludzie lubili ze mną gadać i powierzać mi swoje sekrety bo ich poprostu umiałam wysłuchać...

dobra koniec rozpływania się nad sobą...

Beata, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Fedruś :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do zmywarki to posiadam takową ale i tak zmywam ręcznie bo niechce mi sie wkładąc i wykładać rzeczy

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa jestem, jak tam wyniki krwi Gadgetki i Kubusia - nic nie pisze... Mam nadzieję, że są w porządku. No, czekamy.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    co do zmywarki to posiadam takową ale i tak zmywam ręcznie bo niechce mi sie wkładąc i wykładać rzeczy
    No to już jest szczyt ;D

Shagga_80, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam zmywarkę ale mi się nie chce chodzić 1900 km więc myję ręcznie.

Shagga_80, Fedra, Ilona, zbikowa, Kfjatus, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie sprzedałam...rany, za takie grosze te gacie chciałam wypchnąć :/ Ehhh ..4 osoby obserwujące i nic!!!!!!!!!

Fedra, a-koczek - nie zazdroszczę tego "daru" , masakra!

I wracam do zmywania dalej, niestety jak nie robi się na bieżąco to uzbiera się...i uzbierało się z kolacji, śniadania i teraz obiadu :/ dobrze,że jest nas TYLKO trójka :P

Mauysia,jak wybudujemy dom (albo kupimy mieszkanie) to kolejna rzecz na którą oszczędzać będziemy to właśnie zmywarka! Przekonałaś mnie :D

mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i co do przeczuc to zawsze mam co miesiac ze jestem w ciazy i nic z tego nie wychodzi hha

Ola_czeka, Beata, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a i co do przeczuc to zawsze mam co miesiac ze jestem w ciazy i nic z tego nie wychodzi hha
    To ja mam takie przeczucie - jak Stary niebezpiecznie długo nie wraca to wróci w stanie wskazującym :P

Fedra, Ola_czeka, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Mayusia :)

ja mam zmywarkę i nie myję w rekach nołłej ale czasami faktycznie niechce się wyciągnąć tych rezczy w wsadzić nowych ...

ja też myślę cały czas o wynikach Gangetki mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze...

Beata, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czasami i takie tez mam
    Shagga_80 wrote:
    To ja mam takie przeczucie - jak Stary niebezpiecznie długo nie wraca to wróci w stanie wskazującym :P

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo, pozmywane, kuchnia posprzątana...Młody ubrał się sam (i wciąz wypomina "mama nie" ) więc uciekam i ja szykować się.
    Buziaki, siusiaki Baby :P

Fedra, mauysia, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:

Hhahahahahhahahahahha

Ołmajgod cóż nam pozostaje jeśli nie dystans do sytuacji :D

Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja sie zawijam...

miłego dnia Kobitki :)

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Selena Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki do jutra :) pa :)

mauysia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O boszsz w blaszaku jest tak gorąco, że mam dreszcze czaicie? jest parzące powietrze, które ani nie drgnie. To znaczy faluje od wszystkich maszyn budowlanych i od unoszącego się pyłu, ale nie ma ani odrobiny wiatru i czuję,że we wdychanym powietrzu nie ma tlenu, ale wiecie co?

Chcę żeby ta pogoda trwała, bo tylko przy takiej pogodzie wiem, że jakoś przepękam te kilka miesięcy.

mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Shaguś mam pytanko co Ty brałaś(jakie leki ) na wymioty we wczesnej ciąży

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia, jak tam Dawid? Cieszył się z rowerka?

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!
    Wiecie jakie jaja? Takie jaja, że jaja znajdują się między nogami mojego SYNA !!!

unq0.jpg

Ilona, Blondi22, zbikowa, mauysia, Ola_czeka, AGA 30, Sandraa, Kaja, a-koczek, Selena, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, sylwia1985, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3468 3469 3470 3471 3472 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ