plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shaggi, jak tylko zaoszczędzicie trochę kaski to sprawcie sobie zmywarę! Jednorazowy koszt jest spory, ale potem oszczędza się wodę, a i jak detergenty kupuję się np. w Lidlu, to i na tym można oszczędzić. Nie wspominając już o oszczędności czasu - parę dobrych godzin w tygodniu - i nerwów, że trzeba stać przy zlewie a nie robić przyjemniejszych rzeczy.Shagga_80 wrote:Trzymajcie kciuki za moją aukcję,co? Zostało 8 minut

Zajrzę za chwilę...wracam do tego zmywania:/
Mauysia,ale Ci zazdroszczę tej zmywarki...
Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

-
fedrus ja mam podobnie np. budze sie o 2 w nocy z wielkim przetrażeniem wiem ze cos sie dzieje z moim dzowonie nie odbiera wmawiam sobie pewnie spi przyjedzie rano jak sie wyśpi a gdy wracił mówi ze o drugiej uderzył w sarne i ma rozbity samochód a nieodbierał żebym sie nie denerwowała. a ja i tak juz niespię dopóki nie wroci teraz mój wie że zawsze musi odbierac tel nieważne co sie dzieje bo ja i tak niespie i sie denerwujeFedra wrote:Witam się z Wami Kobitki

ja już dzisiaj zaliczyłam weta znaczy byłam z moim psem na szczepieniu zeby nie było
ja swego czasu przeczytałam bardzo dużo ksiażek psychologicznych o ludzkich zachowaniach, o charakterach i innych rzeczach nie powiem bardzo mi sie to przydało
a ja wierze w różne rzeczy np. wierzę w sny bo niestety mam prorocze (niejednokrotnie mi się spełniły zazwyczaj spełniają mi sie do 3 dni) mam tak zwane przeczucia i różne tego typu sprawy...
w nocy z niedzieli na poniendziałek nie mogłam spać przez cała noc strasznie mnie męczyło złe przeczucie w poniedziałek jak maż dotarł do pracy powiedział ze chwila moment i by się po drodze rozbił samochodem... zazwyczaj jak coś dotyczy mojego męza to nie mogę spać w nocy a na drugi dzień coś sie dzieje nie mówie mu o tym bo go niechce denerwować ale wtedy bardzo mocno o nim myślę i powtarzam ze będzie wszystko dobrze...
wiem jestem dziwna zawsze byłam dlatego ludzie lubili ze mną gadać i powierzać mi swoje sekrety bo ich poprostu umiałam wysłuchać...
dobra koniec rozpływania się nad sobą...
Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie sprzedałam...rany, za takie grosze te gacie chciałam wypchnąć
Ehhh ..4 osoby obserwujące i nic!!!!!!!!!
Fedra, a-koczek - nie zazdroszczę tego "daru" , masakra!
I wracam do zmywania dalej, niestety jak nie robi się na bieżąco to uzbiera się...i uzbierało się z kolacji, śniadania i teraz obiadu
dobrze,że jest nas TYLKO trójka 
Mauysia,jak wybudujemy dom (albo kupimy mieszkanie) to kolejna rzecz na którą oszczędzać będziemy to właśnie zmywarka! Przekonałaś mnie
mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo ja mam takie przeczucie - jak Stary niebezpiecznie długo nie wraca to wróci w stanie wskazującyma-koczek wrote:a i co do przeczuc to zawsze mam co miesiac ze jestem w ciazy i nic z tego nie wychodzi hha
Fedra, Ola_czeka, zbikowa, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć Mayusia

ja mam zmywarkę i nie myję w rekach nołłej ale czasami faktycznie niechce się wyciągnąć tych rezczy w wsadzić nowych ...
ja też myślę cały czas o wynikach Gangetki mam nadzieje ze wszystko będzie dobrze...
Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
nick nieaktualny
-
O boszsz w blaszaku jest tak gorąco, że mam dreszcze czaicie? jest parzące powietrze, które ani nie drgnie. To znaczy faluje od wszystkich maszyn budowlanych i od unoszącego się pyłu, ale nie ma ani odrobiny wiatru i czuję,że we wdychanym powietrzu nie ma tlenu, ale wiecie co?
Chcę żeby ta pogoda trwała, bo tylko przy takiej pogodzie wiem, że jakoś przepękam te kilka miesięcy.
mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Ilona, Blondi22, zbikowa, mauysia, Ola_czeka, AGA 30, Sandraa, Kaja, a-koczek, Selena, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, sylwia1985, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]