SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    ... ale jednocześnie wiem, że kilka procent z tych "magików" rzeczywiście może posiadać takie zdolności, ale to są wg mnie "ciemne sprawki", w które nie mam ochoty wchodzić ;)
    My chyba w niedzielę oglądaliśmy jakiś program w TV o gościu, który pokazywał jak robione są różne sztuczki "magiczne" :)
    Mój M lubi oglądać Mindfreak (też o "Magiku") i On (mój M) twierdzi,że to na bank jest rzeczywiste...taaaaaaaaa, po 1 nie wierzę w sztuczki w TV a po drugie to dla mnie to niemożliwe co On wyprawia...więc pewnie jakoś Mu pomagają :)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my dopiero szłyśmy tą klasówke pisać wiec napewno niewiedziła. tak to była moja jedyna 5 z fizyki także coś w tym jest może siła sugesti innych osób tak nan nas wpływa może sami sobie układamy pod swoje życie ale ja nadal uważam że cos w tym jest
    Shagga_80 wrote:
    Po pierwszym zdaniu o tym facecie pomyślałam,że stanął i rozebrał się :P

A poważnie,to naprawdę wierzysz,że On WIEDZIAŁ? nigdy wcześniej ani później nie dostałaś 5tki z fizyki :)

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Czasem oglądam ale wiesz,że nie dopiero od Ciebie dowiedziałam się co to za Gość...nigdy nie wiedziałam Kim on jest i skąd się wziął :P
    Muszę powiedzieć, że ja i M jesteśmy fanami, teraz lecimy piąty sezon na "kinomaniaku" :)
    Nie jest to megahipersupergigaserial, który zapisze się złotymi zgłoskami na kartach historii kinematografii, jak np. "Lost", "Dexter", czy "24 godziny", ale to kawałek fajnego kina. I bardzo przyzwoicie gra ten Baker, tak emocjonalnie, a nie jak kawał drewna ;) Aż człek mu współczuje.

Shagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie sobie uświadomiłam jak ja dawno telewizji nie oglądąłam żadnych filmów. a przecież jestem telemaniaczką nawet w pracy jak miałam dłuższą chwile to jakis film sobie obejzałam a teraz nic kompletnie nic

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja co dzień siedzę do 1-2 w nocy...jakoś szkoda mi czasu na sen :) To oglądam wszystko jak leci :P (jednocześnie gapiąc się w lapka :P ) ale z kolei ja uwielbiam CSI Miami (ale inne CSI też moge oglądać) i tak wczoraj doszłam do pewnego wniosku,że główny bohater (gra Go David Caruso) to nie jakiś super przystojniak ale kurcze ma coś w sobie , aż musiałam podzielić się tym spostrzeżeniem z M :P

Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A-koczek, byłaś pod takim wrażeniem tego faceta, tego, że przewidział sprawdzian, że "uwierzyłaś" mu, że dobrze Ci pójdzie. Samospełniające się proroctwo w czystej postaci.

Mam dokładnie takie samo zdanie o wróżbach jak Muska. Mówią coś ogólnikowego a potem - śledząc reakcje - uszczegóławiają. Moja dobra koleżanka jest pod dużym wrażeniem takich wróżb i ani ja jej ani ona mnie nie jest w stanie przekonać do racji. Ona mówi: "Ale ona widziała, że Twój Tata zmarł na raka". Ja na to: "Podała jego nazwisko i historię choroby?" Ona: "Nie, ale mówiła, że Tata mojej bliskiej przyjaciółki zmarł na ciężką chorobę".

Osobiście mam 10 takich koleżanek.

Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Ja co dzień siedzę do 1-2 w nocy...jakoś szkoda mi czasu na sen :) To oglądam wszystko jak leci :P (jednocześnie gapiąc się w lapka :P ) ale z kolei ja uwielbiam CSI Miami (ale inne CSI też moge oglądać) i tak wczoraj doszłam do pewnego wniosku,że główny bohater (gra Go David Caruso) to nie jakiś super przystojniak ale kurcze ma coś w sobie , aż musiałam podzielić się tym spostrzeżeniem z M :P

OMYGY miami jest najgorsze!!! i ten horacio i jego okulary bleeee.

Ja najbardziej lubiłam las vegas. Pożyczyć Ci gry komputerowe na podstawie serialu? Super zabawa :D

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do seriali - ja powróciłam do "Gilmore girls" (Kochane kłopoty). uwielbiam tę ich sielankę.

a-koczek, zbikowa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na chwilę zmieniając temat, mam pytanko do "okularnic", Babeczki jak wymieniacie szkła w okularach,to stare Wam oddają?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Kfjatuś od rana na zajęciach?

Kfjatus lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem ale czasmi takie rzeczy sytacje maja cos na rzeczy i wnoszą w nasze życie ja nie mówie o chodzeniu do wróżek o korzystaniu z usług jasnowidza ale o jakis małych znakach które pomagają nam w życiu pokazują co może byc badz co nas czeka

aisa lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    OMYGY miami jest najgorsze!!! i ten horacio i jego okulary bleeee.

Ja najbardziej lubiłam las vegas. Pożyczyć Ci gry komputerowe na podstawie serialu? Super zabawa :D
    No weź nie mów,że Horacio nie ma czegoś w sobie :P

Fedra lubi tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez to uwielbiam a gzdie to teraz oglądasz?
    Ola_czeka wrote:
    Co do seriali - ja powróciłam do "Gilmore girls" (Kochane kłopoty). uwielbiam tę ich sielankę.

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    wiem wiem ale czasmi takie rzeczy sytacje maja cos na rzeczy i wnoszą w nasze życie ja nie mówie o chodzeniu do wróżek o korzystaniu z usług jasnowidza ale o jakis małych znakach które pomagają nam w życiu pokazują co może byc badz co nas czeka
    Zgodzę się co najwyżej z jednym,że czasem widzimy (albo chcemy widzieć) znaki :) Jak np ja gdy byliśmy poprzednim razem w Łodzi i jakoś tak dobrze szło - weszliśmy wcześniej do lekarza i w ogóle wszystko szło gładko i mówię - trzeba wysłać lotto...i trafiłam (wybierając cyfry samemu,ale nie pod kątem dat urodzin, imienin itd) 3kę i 24 zł było :D

Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    No weź nie mów,że Horacio nie ma czegoś w sobie :P

No, ma. Coś odpychającego :P

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ja tez to uwielbiam a gzdie to teraz oglądasz?

Na płycie. W dodatku pożyczonej :(

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysłałam że powtórki gdzies lecą szkoda

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    No, ma. Coś odpychającego :P
    Hehehehe....zmieniam zdanie o Tobie !

EDIT:
    A tak w ogóle to ja uważam,że On jest mega odpychający jako facet,ale jak pomyślę,że na mnie działa Jego elokwencja :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 13:38

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    i 24 zł było :D

Na flaszkę stykło?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Hehehehe....zmieniam zdanie o Tobie !

Zaczniesz mnie lubić?

‹‹ 3466 3467 3468 3469 3470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ