plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
uwielbiam Gilmore girls! za to ostatnio katujemy Orange is the new black fajny serial ale nie wiem gdzie w pl dostępny, oglądamy na netflixie. Pani blondyneczka poszła do więzienia za stare grzechy i próbuje przeżyć
kiedyś namiętnie oglądałam That 70's show, jak poznałem waszą matke, The big bang theory i chirurgów. serialowa dziewczyna ze mnie ale angielski dzięki temu idzie do przoduShagga_80, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZmykam znów....a w ogóle to mówiłam,że gdy poprzednio poszłam to po chwili okazało się,że praktycznie wszystkie tetrówki Kuby mają jakieś plamy i nie obejdzie się bez kupna nowych pieluch dla Numeru 2 i że wróciłam już?
No to teraz znów znikam...zupa już na talerzach trzeba zjeść, ogarnąć kuchnię...i na autobus znów lecieć.
PS. Właśnie w RMFce zapowiedzieli,że zaraz będzie Lenny - Fly away....i dla mnie to hiciorPrzypominają się moje pierwsze imprezy jako DOROSŁA
I tym akcentem się żegnam...mauysia, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muska wrote:No proszę jacy Polacy są mili dla swych sąsiadów...
hehe
Dzień świra codziennie...
ja wczoraj zwróciłam sąsiadowi uwagę zeby nie aplił na klatce bo przejść się nie da a smród do domu wchodzi to wiecie co mi powiedział ze on przecież dopiero pierwszego dzisiaj pali ehh to nic że jest zakaz palenia na klatce blee...
ja sąsiadów mam nienajgorszych jedynie jedna pani uważa Nas za ninormalnych po tym jak mieliśmy remont to stare kaloryfery fruwały przez okno z 4 piętna huk był jakby bąba wybuchła... czyli ja niejestem normalna dla moich sąsiadówBeata lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:co do cyganek to przypomiała mi sie taka sytuacja z nprzed 10 lat ide z moim m parkiem zaczemia nas cyganka a ze moj jest mniej uprzejmy niz ja to po kilku pytaniach powrózyc posłał jej wiązanke słów a ona mu w złośći mówi zobaczysz jeszcze w tym tygodniu jakis brunet ci ja odbieże. zaczęłam sie smiać bo akurat w tym dniu mój kolega brunet stierdził ze niemoże ukrywac i że chciałby byc zemna także cos może i te cyganki przepowiadają
a mnie cyganki nigdy nie zaczepiały bo długo wygladałam sama jak cyganka czarne długie włosy ciemne oczy i opaleniznaa-koczek, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
mauysia wrote:Jest taki fajny serial "Mentalista", w którym głównym bohaterem jest facet, który kiedyś robił za jasnowidza i trzepał na tym sporą kasę (był oszustem), a teraz - po śmierci jego żony i córeczki - zrezygnował z oszustw i jest konsultantem dla policji, tzn. robi profile denatów, pomaga rozwiązywać zagwozdki itp. właśnie na podstawie tego co wyczyta z twarzy/mowy ciała/ubioru/zapachu itp. ludzi i ja sądzę, że to (takie trafne ocenianie ludzi po spojrzeniu na nich) jest możliwe nie tylko w fikcyjnym serialu, ale i w realu.
A serial polecam swoją drogą, gra tam przystojny Simon Baker...
wystarczy w sobie wyrobić dobre oko troche poczytać o ludzkich zachowaniach i umieć słuchac ludzii wtedy robisz wrażenie na imprezach że czytasz w ludzkich umysłach
mauysia, a-koczek, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyZjedliśmy!
Niestety syn stwierdził,że zupa była "nie mniam"...nie zna się!
Witaj Fedruś
Ja uciekam do garów..znaczy do zmywania a zaraz do tego optyka...dzięki Muska za odpowiedź w sprawie szkiełPytam bo coś okulistka mówiła,że teraz zwiększamy szkła Młodemu do 1,5 a jak coś to wrócimy do tamtych...i dlatego pytam,czy Oni oddają i czy można je wykorzystać?
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Nie-mniam to będzie moje nowe ulubione określenie. Zaraz po "nie pachnie" - córeczka znajomej określa tak wszystkie smrody
Opowiadałam,że On nie rwie się do gadania,no nie? No ale ostatnio w ciągu jednego dnia wzbogacił swój słownik o dwa słowa "ceść" i "mmmmmniam" i jak smakuje Mu coś to wciąz mruczy "mmmmmmmmmmmmmmmmniam" a jak nie, to nie mniam...a-koczek, Fedra, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam się z Wami Kobitki
ja już dzisiaj zaliczyłam weta znaczy byłam z moim psem na szczepieniu zeby nie było
ja swego czasu przeczytałam bardzo dużo ksiażek psychologicznych o ludzkich zachowaniach, o charakterach i innych rzeczach nie powiem bardzo mi sie to przydało
a ja wierze w różne rzeczy np. wierzę w sny bo niestety mam prorocze (niejednokrotnie mi się spełniły zazwyczaj spełniają mi sie do 3 dni) mam tak zwane przeczucia i różne tego typu sprawy...
w nocy z niedzieli na poniendziałek nie mogłam spać przez cała noc strasznie mnie męczyło złe przeczucie w poniedziałek jak maż dotarł do pracy powiedział ze chwila moment i by się po drodze rozbił samochodem... zazwyczaj jak coś dotyczy mojego męza to nie mogę spać w nocy a na drugi dzień coś sie dzieje nie mówie mu o tym bo go niechce denerwować ale wtedy bardzo mocno o nim myślę i powtarzam ze będzie wszystko dobrze...
wiem jestem dziwna zawsze byłam dlatego ludzie lubili ze mną gadać i powierzać mi swoje sekrety bo ich poprostu umiałam wysłuchać...
dobra koniec rozpływania się nad sobą...Beata, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Shagga_80 wrote:Zjedliśmy!
Niestety syn stwierdził,że zupa była "nie mniam"...nie zna się!
Witaj Fedruś
Ja uciekam do garów..znaczy do zmywania a zaraz do tego optyka...dzięki Muska za odpowiedź w sprawie szkiełPytam bo coś okulistka mówiła,że teraz zwiększamy szkła Młodemu do 1,5 a jak coś to wrócimy do tamtych...i dlatego pytam,czy Oni oddają i czy można je wykorzystać?
jeśli nie zmienia się oprawek i idealnie pasują do tych szkieł mysle ze można je później wykorzystać tylko trzeba sobie je zabezpieczyć co by się nie uszkodziły17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi