X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój sąsiad z prawej jest brudasem jakich mało, cały ogródek ma zawalony śmieciami, mi: materace, pachołki (takie uliczne) KOKSOWNIK, kupy psów, liście ogólnie syf. kiedyś do niego zapukałam odebrać paczke bo kurier zostawił, to chciałam karton zdezynfekować zanim wniosłam do domu.
    z lewej strony rodzinka 4 dzieci w wieku szkolnym trampolina w ogródku, gitara, piłka, kłótnie ciągle, ich Britney prawie non stop mi leci w sypialni.

btw Shagga jak ty to robisz, że jesteś taka aktywna? ja mam wrażenie że ty siadasz tylko po to żeby posta naskrobać i dalej gdziesz lecisz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 12:16

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak na marginesie to dziś idę przez miasto, w jednej ręce zkaupy, za drugą grzecznie maszeruje Kubuś i zaczepia mnie cyganka (One uwielbiają ten park) i mówi "powróżę" ja nawet nie zatrzymując się odpowiadam "dziękuję, nie potrzebuję" na co Ona idąc za mną "a da pani 2zł" na co ja odpowiadam "nie,bo mnie nikt nie daje pieniędzy" , już (jak widać) zaczynam się irytować ale idę dalej i Ona dalej nęka, "to będzie ładna córeczka" (że niby za te 2 zł?) a ja odpowiadam - "będzie Syn, dziękuję!"...Mało która nacja tak mnie denerwuje jak Cyganie...wybaczcie,jeśli któraś jest Romką :/

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    btw Shagga jak ty to robisz, że jesteś taka aktywna? ja mam wrażenie że ty siadasz tylko po to żeby posta naskrobać i dalej gdziesz lecisz
    Dokładnie tak jest :D
    I powiem Ci,że wolę,jak mam co robić niż gdy nie mam co robić, bo wtedy bywa,że siedzę na necie do południa, w piżamie, Młody nudzi się itd...a tak to np teraz zajął się sama zabawą w swoim pokoju :)

PS. Mauysia, mój Gość to nasza Beatka..Libra :D jutro przyjedzie do nas :)

zbikowa, mauysia, Fedra, Blondi22, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    PS. Mauysia, mój Gość to nasza Beatka..Libra :D jutro przyjedzie do nas :)
    Tak właśnie podejrzewałam... No to skoro będzie domówka, to jakąś konkretną sesję zdjęciową musicie zrobić! :)

Fedra, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Tak właśnie podejrzewałam... No to skoro będzie domówka, to jakąś konkretną sesję zdjęciową musicie zrobić! :)
    Kurcze...właśnie zastanawiam się,czy nie miałam milczeć jak grób :P

Beata lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze...właśnie zastanawiam się,czy nie miałam milczeć jak grób :P
    A dlaczego niby?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odmeldowuję się na chwilę...właśnie naszło mnie,żeby przejrzeć pieluchy Młodego, a nuż są jakieś niepoplamione i może nie będę musiała kupować :P

Kurcze, na samą myśl,że jutro taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki dzień, jestem taka nakręcona,że usiedzieć nie mogę :D

mauysia, Fedra, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A dlaczego niby?
    Nie wiem :P Ale może Libra chciałaby zrobić wam niespodziankę,czy coś ;)

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co do cyganek to przypomiała mi sie taka sytuacja z nprzed 10 lat ide z moim m parkiem zaczemia nas cyganka a ze moj jest mniej uprzejmy niz ja to po kilku pytaniach powrózyc posłał jej wiązanke słów a ona mu w złośći mówi zobaczysz jeszcze w tym tygodniu jakis brunet ci ja odbieże. zaczęłam sie smiać bo akurat w tym dniu mój kolega brunet stierdził ze niemoże ukrywac i że chciałby byc zemna także cos może i te cyganki przepowiadają
    Shagga_80 wrote:
    A tak na marginesie to dziś idę przez miasto, w jednej ręce zkaupy, za drugą grzecznie maszeruje Kubuś i zaczepia mnie cyganka (One uwielbiają ten park) i mówi "powróżę" ja nawet nie zatrzymując się odpowiadam "dziękuję, nie potrzebuję" na co Ona idąc za mną "a da pani 2zł" na co ja odpowiadam "nie,bo mnie nikt nie daje pieniędzy" , już (jak widać) zaczynam się irytować ale idę dalej i Ona dalej nęka, "to będzie ładna córeczka" (że niby za te 2 zł?) a ja odpowiadam - "będzie Syn, dziękuję!"...Mało która nacja tak mnie denerwuje jak Cyganie...wybaczcie,jeśli któraś jest Romką :/

Shagga_80, Fedra, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    co do cyganek to przypomiała mi sie taka sytuacja z nprzed 10 lat ide z moim m parkiem zaczemia nas cyganka a ze moj jest mniej uprzejmy niz ja to po kilku pytaniach powrózyc posłał jej wiązanke słów a ona mu w złośći mówi zobaczysz jeszcze w tym tygodniu jakis brunet ci ja odbieże. zaczęłam sie smiać bo akurat w tym dniu mój kolega brunet stierdził ze niemoże ukrywac i że chciałby byc zemna także cos może i te cyganki przepowiadają
    To jak myślisz, Ona ma rację (a trzej lekarze mylą się )i będę jednak miała córeczkę ;) ?

Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem pewnie w tym przypadku to nie ale ja tam zawsze wierze w jakies dziwne znaki

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    nie wiem pewnie w tym przypadku to nie ale ja tam zawsze wierze w jakies dziwne znaki
    żartowałam :)

A tak w ogóle to nie wierzę w żadne wróżby.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Puk puk...gdzie reszta podziała się?????????????
    jak ja chwilowo siadłam to poszły sobie? Oczywiście poza a-koczkiem :)

• Muska Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałam swego czasu na ten temat. To raczej jest tak, że oni sa wręcz "szkoleni" w bardzo specyficznym zadawaniu pytan i mówieniu bardzo ogólnikowo, bo to zawsze można sobie gdzies dopasować.
    U nas w PL brunetów masa - więc trafiła. Z córeczką - nie trafiła, ale miała 50% szans że trafi ;)
    I tak to działa ze wszystkim co mówią. Wielkie nieszczęście, wielkie szczęście. W życiu codziennie mamy jakieś przygody, także zawsze sobie to gdzieś wpasujemy, ewentualnie jak zamiast wielkie szczęścia, będzie tylko kwiatek od męża, to dopowiemy, że też duże szczęście i że miała cyganka rację...
    Także takie wróżenie to zwykle mega ogólnikowe dyrdymały, który da się nagiąż w każdą stronę.

Shagga_80, mauysia, zbikowa, Ola_czeka, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze co do znaków to chyba w 2 klasie liceum ide z dwoma kolezankami do szkoły mamy klasówke z fizyki( dodam ze byłamtaka noga z fizyki ze ledwo mnie przepuszczali z klasy do klasy) zaczepia nas facet niewiadomo skad sie wyłonił i mowi o j dziewczynki macie dzis cięzki sprawdzian ale spokojnie niemacie sie co obawiac wszystkie dostaniecie 5. i co i dostałyśmy 5 nawet ja

Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a jeszcze co do znaków to chyba w 2 klasie liceum ide z dwoma kolezankami do szkoły mamy klasówke z fizyki( dodam ze byłamtaka noga z fizyki ze ledwo mnie przepuszczali z klasy do klasy) zaczepia nas facet niewiadomo skad sie wyłonił i mowi o j dziewczynki macie dzis cięzki sprawdzian ale spokojnie niemacie sie co obawiac wszystkie dostaniecie 5. i co i dostałyśmy 5 nawet ja
    Po pierwszym zdaniu o tym facecie pomyślałam,że stanął i rozebrał się :P

A poważnie,to naprawdę wierzysz,że On WIEDZIAŁ? nigdy wcześniej ani później nie dostałaś 5tki z fizyki :)

Ola_czeka, Fedra, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Także takie wróżenie to zwykle mega ogólnikowe dyrdymały, który da się nagiąż w każdą stronę.
    Jest taki fajny serial "Mentalista", w którym głównym bohaterem jest facet, który kiedyś robił za jasnowidza i trzepał na tym sporą kasę (był oszustem), a teraz - po śmierci jego żony i córeczki - zrezygnował z oszustw i jest konsultantem dla policji, tzn. robi profile denatów, pomaga rozwiązywać zagwozdki itp. właśnie na podstawie tego co wyczyta z twarzy/mowy ciała/ubioru/zapachu itp. ludzi i ja sądzę, że to (takie trafne ocenianie ludzi po spojrzeniu na nich) jest możliwe nie tylko w fikcyjnym serialu, ale i w realu.

A serial polecam swoją drogą, gra tam przystojny Simon Baker... :)

Muska, zbikowa, Fedra, Ilona, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Jest taki fajny serial "Mentalista", w którym głównym bohaterem jest facet, który kiedyś robił za jasnowidza i trzepał na tym sporą kasę (był oszustem), a teraz - po śmierci jego żony i córeczki - zrezygnował z oszustw i jest konsultantem dla policji, tzn. robi profile denatów, pomaga rozwiązywać zagwozdki itp. właśnie na podstawie tego co wyczyta z twarzy/mowy ciała/ubioru/zapachu itp. ludzi i ja sądzę, że to (takie trafne ocenianie ludzi po spojrzeniu na nich) jest możliwe nie tylko w fikcyjnym serialu, ale i w realu.

Znam. czasem oglądamy. Mój m bardzo lubi ten serial. I tak faktycznie jest jak na dłoni jak oni ludzi potrafią w balona zrobić. Trochę podpuszczą, patrzą na reakcję i dalej brną albo nowej ścieżki "wróżenia" szukają.
    :)

mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... ale jednocześnie wiem, że kilka procent z tych "magików" rzeczywiście może posiadać takie zdolności, ale to są wg mnie "ciemne sprawki", w które nie mam ochoty wchodzić ;)

Fedra, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:

Czasem oglądam ale wiesz,że nie dopiero od Ciebie dowiedziałam się co to za Gość...nigdy nie wiedziałam Kim on jest i skąd się wziął :P

‹‹ 3465 3466 3467 3468 3469 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ