plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mój sąsiad z prawej jest brudasem jakich mało, cały ogródek ma zawalony śmieciami, mi: materace, pachołki (takie uliczne) KOKSOWNIK, kupy psów, liście ogólnie syf. kiedyś do niego zapukałam odebrać paczke bo kurier zostawił, to chciałam karton zdezynfekować zanim wniosłam do domu.
z lewej strony rodzinka 4 dzieci w wieku szkolnym trampolina w ogródku, gitara, piłka, kłótnie ciągle, ich Britney prawie non stop mi leci w sypialni.
btw Shagga jak ty to robisz, że jesteś taka aktywna? ja mam wrażenie że ty siadasz tylko po to żeby posta naskrobać i dalej gdziesz leciszWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 12:16
Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA tak na marginesie to dziś idę przez miasto, w jednej ręce zkaupy, za drugą grzecznie maszeruje Kubuś i zaczepia mnie cyganka (One uwielbiają ten park) i mówi "powróżę" ja nawet nie zatrzymując się odpowiadam "dziękuję, nie potrzebuję" na co Ona idąc za mną "a da pani 2zł" na co ja odpowiadam "nie,bo mnie nikt nie daje pieniędzy" , już (jak widać) zaczynam się irytować ale idę dalej i Ona dalej nęka, "to będzie ładna córeczka" (że niby za te 2 zł?) a ja odpowiadam - "będzie Syn, dziękuję!"...Mało która nacja tak mnie denerwuje jak Cyganie...wybaczcie,jeśli któraś jest Romką
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:btw Shagga jak ty to robisz, że jesteś taka aktywna? ja mam wrażenie że ty siadasz tylko po to żeby posta naskrobać i dalej gdziesz lecisz
I powiem Ci,że wolę,jak mam co robić niż gdy nie mam co robić, bo wtedy bywa,że siedzę na necie do południa, w piżamie, Młody nudzi się itd...a tak to np teraz zajął się sama zabawą w swoim pokoju
PS. Mauysia, mój Gość to nasza Beatka..Librajutro przyjedzie do nas
zbikowa, mauysia, Fedra, Blondi22, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOdmeldowuję się na chwilę...właśnie naszło mnie,żeby przejrzeć pieluchy Młodego, a nuż są jakieś niepoplamione i może nie będę musiała kupować
Kurcze, na samą myśl,że jutro taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaki dzień, jestem taka nakręcona,że usiedzieć nie mogęmauysia, Fedra, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
co do cyganek to przypomiała mi sie taka sytuacja z nprzed 10 lat ide z moim m parkiem zaczemia nas cyganka a ze moj jest mniej uprzejmy niz ja to po kilku pytaniach powrózyc posłał jej wiązanke słów a ona mu w złośći mówi zobaczysz jeszcze w tym tygodniu jakis brunet ci ja odbieże. zaczęłam sie smiać bo akurat w tym dniu mój kolega brunet stierdził ze niemoże ukrywac i że chciałby byc zemna także cos może i te cyganki przepowiadająShagga_80 wrote:A tak na marginesie to dziś idę przez miasto, w jednej ręce zkaupy, za drugą grzecznie maszeruje Kubuś i zaczepia mnie cyganka (One uwielbiają ten park) i mówi "powróżę" ja nawet nie zatrzymując się odpowiadam "dziękuję, nie potrzebuję" na co Ona idąc za mną "a da pani 2zł" na co ja odpowiadam "nie,bo mnie nikt nie daje pieniędzy" , już (jak widać) zaczynam się irytować ale idę dalej i Ona dalej nęka, "to będzie ładna córeczka" (że niby za te 2 zł?) a ja odpowiadam - "będzie Syn, dziękuję!"...Mało która nacja tak mnie denerwuje jak Cyganie...wybaczcie,jeśli któraś jest Romką
Shagga_80, Fedra, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:co do cyganek to przypomiała mi sie taka sytuacja z nprzed 10 lat ide z moim m parkiem zaczemia nas cyganka a ze moj jest mniej uprzejmy niz ja to po kilku pytaniach powrózyc posłał jej wiązanke słów a ona mu w złośći mówi zobaczysz jeszcze w tym tygodniu jakis brunet ci ja odbieże. zaczęłam sie smiać bo akurat w tym dniu mój kolega brunet stierdził ze niemoże ukrywac i że chciałby byc zemna także cos może i te cyganki przepowiadają
?
Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czytałam swego czasu na ten temat. To raczej jest tak, że oni sa wręcz "szkoleni" w bardzo specyficznym zadawaniu pytan i mówieniu bardzo ogólnikowo, bo to zawsze można sobie gdzies dopasować.
U nas w PL brunetów masa - więc trafiła. Z córeczką - nie trafiła, ale miała 50% szans że trafi
I tak to działa ze wszystkim co mówią. Wielkie nieszczęście, wielkie szczęście. W życiu codziennie mamy jakieś przygody, także zawsze sobie to gdzieś wpasujemy, ewentualnie jak zamiast wielkie szczęścia, będzie tylko kwiatek od męża, to dopowiemy, że też duże szczęście i że miała cyganka rację...
Także takie wróżenie to zwykle mega ogólnikowe dyrdymały, który da się nagiąż w każdą stronę.Shagga_80, mauysia, zbikowa, Ola_czeka, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
a jeszcze co do znaków to chyba w 2 klasie liceum ide z dwoma kolezankami do szkoły mamy klasówke z fizyki( dodam ze byłamtaka noga z fizyki ze ledwo mnie przepuszczali z klasy do klasy) zaczepia nas facet niewiadomo skad sie wyłonił i mowi o j dziewczynki macie dzis cięzki sprawdzian ale spokojnie niemacie sie co obawiac wszystkie dostaniecie 5. i co i dostałyśmy 5 nawet ja
Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:a jeszcze co do znaków to chyba w 2 klasie liceum ide z dwoma kolezankami do szkoły mamy klasówke z fizyki( dodam ze byłamtaka noga z fizyki ze ledwo mnie przepuszczali z klasy do klasy) zaczepia nas facet niewiadomo skad sie wyłonił i mowi o j dziewczynki macie dzis cięzki sprawdzian ale spokojnie niemacie sie co obawiac wszystkie dostaniecie 5. i co i dostałyśmy 5 nawet ja
A poważnie,to naprawdę wierzysz,że On WIEDZIAŁ? nigdy wcześniej ani później nie dostałaś 5tki z fizykiOla_czeka, Fedra, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Także takie wróżenie to zwykle mega ogólnikowe dyrdymały, który da się nagiąż w każdą stronę.
A serial polecam swoją drogą, gra tam przystojny Simon Baker...Muska, zbikowa, Fedra, Ilona, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Jest taki fajny serial "Mentalista", w którym głównym bohaterem jest facet, który kiedyś robił za jasnowidza i trzepał na tym sporą kasę (był oszustem), a teraz - po śmierci jego żony i córeczki - zrezygnował z oszustw i jest konsultantem dla policji, tzn. robi profile denatów, pomaga rozwiązywać zagwozdki itp. właśnie na podstawie tego co wyczyta z twarzy/mowy ciała/ubioru/zapachu itp. ludzi i ja sądzę, że to (takie trafne ocenianie ludzi po spojrzeniu na nich) jest możliwe nie tylko w fikcyjnym serialu, ale i w realu.
A serial polecam swoją drogą, gra tam przystojny Simon Baker...
mauysia, Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Jest taki fajny serial "Mentalista", w którym głównym bohaterem jest facet, który kiedyś robił za jasnowidza i trzepał na tym sporą kasę (był oszustem), a teraz - po śmierci jego żony i córeczki - zrezygnował z oszustw i jest konsultantem dla policji, tzn. robi profile denatów, pomaga rozwiązywać zagwozdki itp. właśnie na podstawie tego co wyczyta z twarzy/mowy ciała/ubioru/zapachu itp. ludzi i ja sądzę, że to (takie trafne ocenianie ludzi po spojrzeniu na nich) jest możliwe nie tylko w fikcyjnym serialu, ale i w realu.
A serial polecam swoją drogą, gra tam przystojny Simon Baker...