X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mojego durnego sąsiada pralka chodzi non stop..czy świeta czy nie..on kilka prań dziennie robi..tłucze sie w piwnicy ze złomem..a troche go jest..bo w zeszłym roku za kase za niego pojechał z żoną na wycieczke do Włoch...jak mu cos spadnie na nasz balkon to łowi na wędke..a jak kiedys był na rybach to siatke na balkonie suszył..nie musze chyba Wam mówić jak śmierdziało niemiłosienie... a i muzyka u niego też cały czas...a ja śpiewa "Ona tańczy dla mnie " :D no sam wokalista Weekendu by sie nie powstydził tego wykonania :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 11:31

Muska, mauysia, zbikowa, Fedra, Ilona, Sandraa, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i jak ja tu jeszce nie mieszkałam to mi opowiadała teściowa jak jej ożygał okna w Sylwestra :D

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    a i jak ja tu jeszce nie mieszkałam to mi opowiadała teściowa jak jej ożygał okna w Sylwestra :D
    No proszę jacy Polacy są mili dla swych sąsiadów...
    :D
    hehe
    Dzień świra codziennie...

Selena lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    No proszę jacy Polacy są mili dla swych sąsiadów...
    hehe
    Dzień świra codziennie...
    Dokładnie ;) Świry są wsród nas :P

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A z innej beczki to macie jakiś pomysl na przetwory z moreli?
    Mam b.dużo z działki od teściów i własnie się zastanawiam jak się za to zabrać. Wy wyborne kucharki na pewno wiecie jak sie jakies dżemiki robi czy coś.
    :)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Przebijecie?

Po lewej od naszego domu działka brata W. Kawałek dalej w lewo Mama W. Po prawej ciocia. Powyżej babcia a lekko z tyłu wujek. Dwie działki dalej kuzyn.

Selena, Muska, Shagga_80, zbikowa, Fedra, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    A w Anglii śmieciarki jeżdżą nawet w niedzielę.
    Henryk VIII chciał, to ma oderwanie państwa od religii...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Po lewej od naszego domu działka brata W. Kawałek dalej w lewo Mama W. Po prawej ciocia. Powyżej babcia a lekko z tyłu wujek. Dwie działki dalej kuzyn.
    Gratulacje.
    Wygrałaś nagrodę główną.

Selena lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    No, takie wesołe mamy towarzystwo :D
    Przebijecie?

Karaluchy :)
    A ostatnio to na blacie w kuchni rano znalazłam nawet pusty kokon, ne ne ne ne...

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Mam b.dużo z działki od teściów i własnie się zastanawiam jak się za to zabrać. Wy wyborne kucharki na pewno wiecie jak sie jakies dżemiki robi czy coś.
    Niestety... Przetwory to działka, której jeszcze nie ruszyłam ani trochę...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aleś się wkopała!
    Ale z drugiej strony jak Wasza rodzina się poszerzy, to będziecie mogli angażować ich do wieczornej opieki a sami na balety ze wsi do miacha...

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Z moreli nigdy nic nie robiłam..ale może tu znajdziesz coś fajnego :) http://www.beawkuchni.com/2010/07/przetwory-z-moreli.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 11:54

Muska lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Karaluchy :)
    A ostatnio to na blacie w kuchni rano znalazłam nawet pusty kokon, ne ne ne ne...
    feeeee

Beata lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    feeeee
    No kurde, myślałam, że zwrócę, jak to zobaczyłam... Bo zaczęłam się zastanawiać gdzie wylazły te wszystkie larewki, gdzie uwiły swoje cieplutkie gniazdko... Czy w ryżu... Czy w kaszy... Czy za śmietnikiem...
    bleeeeeeeeeeeeeeeeeee

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Aerosmith/ RUN-DMC - Walk This Way

http://www.youtube.com/watch?v=4B_UYYPb-Gk
    Nie znam :/
    zbikowa wrote:
    Dziewczyny serio, zgubiłam pasekod szlafroka i jedną ręką trzymałam to wszystko w kupie, drugą śmieci i z pieśnią na ustach biegłam w japonkach :)
    Hahahahhahahahah
    mauysia wrote:
    Czy tylko ja przeczytałam "z pleśnią na ustach"?
    Heheheh, tylko widać ja przeczytałam jak miało być :D
    Zbikowa nigdzie nie idz sobie, ja z Tobą chętnie pogadam :D

A jak tak czytam o waszych sąsiadach to zastanawiam się,co myślą nasi :D Czasem non stop Młody krzyczy, Stary wariuje w siłowni (choć ja nie słyszę,by On tam hałasował) :/ A z naszych okien widać blok Teściów :/

A tak na marginesie to wróciłam z miasta, kasa znów lekką ręką poszła...bo skąd miałam wiedzieć,że ten posiew to nie parę złotych, a 30, że paczka 11, że kupię kilka bardzo pilnych zakupów (dla Malucha:P ) ale po okazyjnej cenie w Rossmannie :P...a teraz poczytałam co tam piszecie...uśmiałam się wizualizując Zbikową rano, pomyślałam co mnie u sąsiadów denerwuje (i kurcze chyba mieszkamy w spokojnej okolicy,bo rzadko kiedy coś mnie u kogoś denerwuje) a kosza trawy a jakże, ale chyba nie było wcześniej niż 7-8...śmieci w sobotę zabierają i też nie wcześniej niż ok 8...a my i tak nie mamy okien przy śmietniku,więc nawet nie słyszymy :)
    Żyć nie umierać :D

A teraz mykam do kuchni gotować pomidorówkę a potem ZNÓW na miasto, odebrać szkła Młodego...a potem wracać do domu i sprzątać, sprzątać, sprzątać...w końcu na przyjazd takiego Gościa jakiego my jutro mieć będziemy trzeba się dobrze przygotować :D

zbikowa, mauysia, Fedra, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No kurde, myślałam, że zwrócę, jak to zobaczyłam... Bo zaczęłam się zastanawiać gdzie wylazły te wszystkie larewki, gdzie uwiły swoje cieplutkie gniazdko... Czy w ryżu... Czy w kaszy... Czy za śmietnikiem...
    bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
    Kup ten Blatanex żel. Nam to pomogło, po miesiącu nie było i do tej pory nie ma, ale regularnie teraz 1 raz na miesiąc wykładamy profilaktycznie.
    To w takiej strzykawce jest, taka mleczna wydzielina jakby, robi się małe kropeczki w paru miejscach w chacie i cisza i spokój.
    Warto!!!
    Zamów przez Allegro.

mauysia lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Z moreli nigdy nic nie robiłam..ale może tu znajdziesz coś fajnego :) http://www.beawkuchni.com/2010/07/przetwory-z-moreli.html
    MMMMmmm.
    Naleweczka nawet jest....
    W domu to obczaję bardziej i coś z tego wybiorę. Dzięki Selena!

Selena lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    MMMMmmm.
    Naleweczka nawet jest....
    W domu to obczaję bardziej i coś z tego wybiorę. Dzięki Selena!
    Nie nma za co kochana :) polecam się na przyszłość :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska wrote:
    Kup ten Blatanex żel. Nam to pomogło, po miesiącu nie było i do tej pory nie ma, ale regularnie teraz 1 raz na miesiąc wykładamy profilaktycznie.
    To w takiej strzykawce jest, taka mleczna wydzielina jakby, robi się małe kropeczki w paru miejscach w chacie i cisza i spokój.
    Warto!!!
    Zamów przez Allegro.
    Chyba kupię ten Blattanex i wyłożymy sobie całą chatę na czas urlopu! "Nie ma litości dla s%$#@&synów!" :)

zbikowa, Muska, Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    w końcu na przyjazd takiego Gościa jakiego my jutro mieć będziemy trzeba się dobrze przygotować :D
    A jakiego gościa, hę..?

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3464 3465 3466 3467 3468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ