plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
U mojego durnego sąsiada pralka chodzi non stop..czy świeta czy nie..on kilka prań dziennie robi..tłucze sie w piwnicy ze złomem..a troche go jest..bo w zeszłym roku za kase za niego pojechał z żoną na wycieczke do Włoch...jak mu cos spadnie na nasz balkon to łowi na wędke..a jak kiedys był na rybach to siatke na balkonie suszył..nie musze chyba Wam mówić jak śmierdziało niemiłosienie... a i muzyka u niego też cały czas...a ja śpiewa "Ona tańczy dla mnie "
no sam wokalista Weekendu by sie nie powstydził tego wykonania
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 11:31
Muska, mauysia, zbikowa, Fedra, Ilona, Sandraa, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:Przebijecie?
Po lewej od naszego domu działka brata W. Kawałek dalej w lewo Mama W. Po prawej ciocia. Powyżej babcia a lekko z tyłu wujek. Dwie działki dalej kuzyn.
Selena, Muska, Shagga_80, zbikowa, Fedra, Sandraa, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:A z innej beczki to macie jakiś pomysl na przetwory z moreli?
Mam b.dużo z działki od teściów i własnie się zastanawiam jak się za to zabrać. Wy wyborne kucharki na pewno wiecie jak sie jakies dżemiki robi czy coś.
-
Ola_czeka wrote:Po lewej od naszego domu działka brata W. Kawałek dalej w lewo Mama W. Po prawej ciocia. Powyżej babcia a lekko z tyłu wujek. Dwie działki dalej kuzyn.
Ale z drugiej strony jak Wasza rodzina się poszerzy, to będziecie mogli angażować ich do wieczornej opieki a sami na balety ze wsi do miacha...Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:A z innej beczki to macie jakiś pomysl na przetwory z moreli?
Mam b.dużo z działki od teściów i własnie się zastanawiam jak się za to zabrać. Wy wyborne kucharki na pewno wiecie jak sie jakies dżemiki robi czy coś.
http://www.beawkuchni.com/2010/07/przetwory-z-moreli.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 11:54
Muska lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:feeeee
bleeeeeeeeeeeeeeeeeee -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Aerosmith/ RUN-DMC - Walk This Way
http://www.youtube.com/watch?v=4B_UYYPb-Gk
zbikowa wrote:Dziewczyny serio, zgubiłam pasekod szlafroka i jedną ręką trzymałam to wszystko w kupie, drugą śmieci i z pieśnią na ustach biegłam w japonkachmauysia wrote:Czy tylko ja przeczytałam "z pleśnią na ustach"?
Zbikowa nigdzie nie idz sobie, ja z Tobą chętnie pogadam
A jak tak czytam o waszych sąsiadach to zastanawiam się,co myślą nasiCzasem non stop Młody krzyczy, Stary wariuje w siłowni (choć ja nie słyszę,by On tam hałasował)
A z naszych okien widać blok Teściów
A tak na marginesie to wróciłam z miasta, kasa znów lekką ręką poszła...bo skąd miałam wiedzieć,że ten posiew to nie parę złotych, a 30, że paczka 11, że kupię kilka bardzo pilnych zakupów (dla Malucha:P ) ale po okazyjnej cenie w Rossmannie...a teraz poczytałam co tam piszecie...uśmiałam się wizualizując Zbikową rano, pomyślałam co mnie u sąsiadów denerwuje (i kurcze chyba mieszkamy w spokojnej okolicy,bo rzadko kiedy coś mnie u kogoś denerwuje) a kosza trawy a jakże, ale chyba nie było wcześniej niż 7-8...śmieci w sobotę zabierają i też nie wcześniej niż ok 8...a my i tak nie mamy okien przy śmietniku,więc nawet nie słyszymy
Żyć nie umierać
A teraz mykam do kuchni gotować pomidorówkę a potem ZNÓW na miasto, odebrać szkła Młodego...a potem wracać do domu i sprzątać, sprzątać, sprzątać...w końcu na przyjazd takiego Gościa jakiego my jutro mieć będziemy trzeba się dobrze przygotowaćzbikowa, mauysia, Fedra, Ilona, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:No kurde, myślałam, że zwrócę, jak to zobaczyłam... Bo zaczęłam się zastanawiać gdzie wylazły te wszystkie larewki, gdzie uwiły swoje cieplutkie gniazdko... Czy w ryżu... Czy w kaszy... Czy za śmietnikiem...
bleeeeeeeeeeeeeeeeeee
To w takiej strzykawce jest, taka mleczna wydzielina jakby, robi się małe kropeczki w paru miejscach w chacie i cisza i spokój.
Warto!!!
Zamów przez Allegro.mauysia lubi tę wiadomość
-
Selena wrote:Z moreli nigdy nic nie robiłam..ale może tu znajdziesz coś fajnego
http://www.beawkuchni.com/2010/07/przetwory-z-moreli.html
Naleweczka nawet jest....
W domu to obczaję bardziej i coś z tego wybiorę. Dzięki Selena!
Selena lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:Kup ten Blatanex żel. Nam to pomogło, po miesiącu nie było i do tej pory nie ma, ale regularnie teraz 1 raz na miesiąc wykładamy profilaktycznie.
To w takiej strzykawce jest, taka mleczna wydzielina jakby, robi się małe kropeczki w paru miejscach w chacie i cisza i spokój.
Warto!!!
Zamów przez Allegro.zbikowa, Muska, Shagga_80, Ola_czeka, Fedra, Sandraa, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość