plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim
ja tylko na chwile bo o 11.40 mam autobus i z malym jedziemy do cioci wiec wroce wieczorem jak moj bedzie wracal z pracy i nas weźmie przy okazji na jakies zakupy skocze w miescie
Milego dnia życze ;*mauysia, Ilona, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dzień dobry
ja dzień zaczęłam od pogoni z workami za panami śmieciarzami w szlafroku. dzień uważam za otwarty.
Z ciekawych wydarzeń porannych, to u mnie przed blokiem od 6:30 facio napieprzał traktorem z podłączoną kosiarką. Ja już nie spałam, więc pal licho - pozamykałam szczelnie okna w mieszkaniu żeby M i L się nie obudzili -, ale wyobrażałam sobie jak ci śpiący musieli być wk%&$ieni!
Czy ten kosiarz nie miał wyobraźni??? (i znowu przed oczami stanął mi "Dzień Świra...")
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 09:49
zbikowa, Selena, a-koczek, Ilona, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Z ciekawych wydarzeń porannych, to u mnie przed blokiem od 6:30 facio napieprzał traktorem z podłączoną kosiarką. Ja już nie spałam, więc pal licho - pozamykałam szczelnie okna w mieszkaniu żeby M i L się nie obudzili -, ale wyobrażałam sobie jak ci śpiący musieli być wk%&$ieni!
Czy ten kosiarz nie miał wyobraźni??? (i znowu przed oczami stanął mi "Dzień Świra...")
bo chyba dolewa oleju do paliwa
a i ma zajebiaszczy rózowy kask
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 09:54
zbikowa, mauysia, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:aż sobie to wyobraziłam...
Dziewczyny serio, zgubiłam pasekod szlafroka i jedną ręką trzymałam to wszystko w kupie, drugą śmieci i z pieśnią na ustach biegłam w japonkachSelena, a-koczek, Ilona, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Rucia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dziewczyny serio, zgubiłam pasekod szlafroka i jedną ręką trzymałam to wszystko w kupie, drugą śmieci i z pieśnią na ustach biegłam w japonkach
Ola_czeka, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:aż sobie to wyobraziłam...
Muska, miałam Ci milion razy mówić. Chwilę po tym, jak zniknęłaś na wakacje, w pewien piątek kończę pracę, wychodzę z pakamery a przede mną jakiś Anglik - pewnie z radości, że tydzień się kończy - wyskakuje z nogami w bok i uderza jedną nogą o drugą!!! Zaraz sobie wyobraziłam Ciebie, jak wybiegasz z rękoma w powietrzu...zbikowa, Ilona, Muska, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość