plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry wszystkim

ja tylko na chwile bo o 11.40 mam autobus i z malym jedziemy do cioci wiec wroce wieczorem jak moj bedzie wracal z pracy i nas weźmie przy okazji na jakies zakupy skocze w miescie
Milego dnia życze ;*
mauysia, Ilona, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Dzień dobry

ja dzień zaczęłam od pogoni z workami za panami śmieciarzami w szlafroku. dzień uważam za otwarty.
Z ciekawych wydarzeń porannych, to u mnie przed blokiem od 6:30 facio napieprzał traktorem z podłączoną kosiarką. Ja już nie spałam, więc pal licho - pozamykałam szczelnie okna w mieszkaniu żeby M i L się nie obudzili -, ale wyobrażałam sobie jak ci śpiący musieli być wk%&$ieni!
Czy ten kosiarz nie miał wyobraźni??? (i znowu przed oczami stanął mi "Dzień Świra..."
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 09:49
zbikowa, Selena, a-koczek, Ilona, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość

-
U nas ok 6 sąsiad z góry , który już nie raz zalazł nam za skóre...jechał gdzies swoja motorynką..a że szpan musiał być to kilka razy przygazował..no bym sie wkurzyła nieźle jakbym spała jeszcze..i do tego zaraz zapach frytekmauysia wrote:Z ciekawych wydarzeń porannych, to u mnie przed blokiem od 6:30 facio napieprzał traktorem z podłączoną kosiarką. Ja już nie spałam, więc pal licho - pozamykałam szczelnie okna w mieszkaniu żeby M i L się nie obudzili -, ale wyobrażałam sobie jak ci śpiący musieli być wk%&$ieni!
Czy ten kosiarz nie miał wyobraźni??? (i znowu przed oczami stanął mi "Dzień Świra..."
)
bo chyba dolewa oleju do paliwa
a i ma zajebiaszczy rózowy kask
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 09:54
zbikowa, mauysia, Ilona, Shagga_80, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Muska wrote:aż sobie to wyobraziłam...
Dziewczyny serio, zgubiłam pasekod szlafroka i jedną ręką trzymałam to wszystko w kupie, drugą śmieci i z pieśnią na ustach biegłam w japonkach
Selena, a-koczek, Ilona, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Rucia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Czy tylko ja przeczytałam "z pleśnią na ustach"?zbikowa wrote:Dziewczyny serio, zgubiłam pasekod szlafroka i jedną ręką trzymałam to wszystko w kupie, drugą śmieci i z pieśnią na ustach biegłam w japonkach

Ola_czeka, Shagga_80, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

-
Muska wrote:aż sobie to wyobraziłam...
Muska, miałam Ci milion razy mówić. Chwilę po tym, jak zniknęłaś na wakacje, w pewien piątek kończę pracę, wychodzę z pakamery a przede mną jakiś Anglik - pewnie z radości, że tydzień się kończy - wyskakuje z nogami w bok i uderza jedną nogą o drugą!!! Zaraz sobie wyobraziłam Ciebie, jak wybiegasz z rękoma w powietrzu...
zbikowa, Ilona, Muska, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH