plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam ponownie, wkleję co napisałam na Fasolkach (tam szybciej nadrabiam zaległości zawsze
):
"Ale ale...weszłam,bo chciałam powiedzieć jakie mam wieści...udało mi się dziś wszystko załatwić, wizytę u Dentysty (i zaleczyć maluśką dziurkę) oraz wizytę u Endokrynologa...no i co? Moja ciotka ma zdanie jak ja - moje wyniki nie są dobre (nie tragiczne,ale warto przyjrzeć się im) no i tak...na to moje podwyższone TSH (skoczyło mi ostatnio z 1,3 do 3,16) dostałam maluśką dawkę Euthyroxu...razem z synem będziemy raczyć się tymi samymi tabletkami 25 (z tym,że ja po calaku a On po połowie przyjmuje), ponadto ciotka w konsultacji z koleżanką lekarką przepisały mi furagin, bo wygląda na to,że od dawna mam jakieś zapalenie dróg moczowych a zanim jutro zacznę przyjmować lecę rano z moczem na posiew do laboratorium ...ponadto ta koleżanka wpisze mnie na listę na wizytę do swojej poradni diabetologicznej (zresztą tego jeszcze ciotka ma dopytać,czy tak to się nazywa czy coś z ciążą w tytule)...obie były zdziwione,że wyniki praktycznie przy końcu normy a ja nie dostałam żadnych zaleceń...ja się cieszę,że ktoś chce przyjrzeć mi się dokładnie..a nie jak moja Ginka mówi,że wszystko super i oby tak dalej...i jeszcze nie zleca mi badań na następną wizytę, a w związku z czym badania będę robiła dopiero za DWA MIESIĄCE!! Wtedy moja bliska dolnej granicy normy hemoglobina spadnie na bank do poziomu anemii....i znów dziecko urodzę z anemią wtórną!!"
Tyle ode mnie...a co do was, to Sylwia, z tego co piszesz to ten lekarz najkonkretniejszy i ja trzymałabym się Go...i nie łam się, uważam,że lepsza wiedza niż niewiedza i trafianie w ciemno! Teraz tylko skuteczne leczeni i będziesz narzekać...ale na mdłości,na wymioty a potem na niedospanie...a potem dwóje w szkoleNie łam się , kochana, będzie dobrze! Wierzę w to głęboko...zresztą podobnie jak u Kaji
Mauysia,ja strzeliłam sobie koralowe na takiej mini koturnie
A teraz odmeldowuję się...przynajmniej dopóki Młody nie pójdzie spać.mauysia, Selena, Ilona, zbikowa, Blondi22, Fedra, Kfjatus, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki, ja tylko na chwilę.
Plemniś specjalnie dla Ciebie wieczorem wkleję fotkę brzucha razem z fotkami dzieciorka mojego po USG.
Mayuś w moim przypadku balerinki zawsze na początku są ciasne, więc robię tak jak ty - zakładam skarpety i chodzę po domu.
Relacje z wizyty zdam dopiero późnym popołudniem, ponieważ wizytę mam dopiero na 13:00, a później chcemy wyskoczyć na jakieś zakupy. Przed USG obiecaliśmy Kindziorowi kino, więc cały dzień poza domem.
Mayuś na priv napisałam ci wiadomość.Selena, mauysia, Ilona, Shagga_80, plemniczka, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane!
Aż nie wierzę ale nadrobiłam
Siedzę z moim samozadowoleniem i popijam kawusię. Jedyny minus dnia dzisiejszego to to , że ta kawusia w pracy a nie w domku
Mam nadzieję, że szarańcza, która zaraz się tu zleci mi tego humorku nie popsuje...
Sylwia, zgadzam się z dziewczynami, musisz wybrać 1 ginka i do niego chodzić. Bo inaczej to każdy Cię po łebkach będzie traktował, bo nie jesteś ich stałą pacjentką. Trzymam za Ciebie kciuki, bo na pewno się uda.
Poza tym to mam zamiar tu dzisiaj zaglądać, pomimo pracy i szefa nad głową, ot co. Takie postanowienie babskiemauysia, a-koczek, Ilona, zbikowa, Fedra, Kfjatus, Beata, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Ruciu,
z tymi butami - dziś już cisną jakoś mniej - może po prostu wczoraj wieczorem po całym dniu miałam zmęczone i spuchnięte stopy. ZObaczymy
A kupiłam w Deichmannie
Miłego dziona wszystkim!Ilona, Shagga_80, zbikowa, Fedra, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:OLU z przykroscia musze stwierdzic ale piosenka taka sobie moze nie mojeb klimaty choc nieu krywam ze nawet lubie ten zespól
Moja młodość!! To tak, jakbyś powiedziała, że Dylan nie był przystojny!!!Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
ja dzień zaczęłam od pogoni z workami za panami śmieciarzami w szlafroku. dzień uważam za otwarty.
Edit:
To ja byłam w szlafroku, nie oni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 09:29
mauysia, Blondi22, Muska, Ilona, Sandraa, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Rucia, Beata, aisa lubią tę wiadomość