plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:Również mam wesele we wrześniu, i boli mnie to, ze trzeba będzie kupić kieckę na raz
Shagga_80, Kfjatus, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucik, jeśli brzuch nadal będzie Ci rósł w tak zastraszającym tempie, to może nie będziesz musiała kupować specjalistycznej ciążowej
Mayuś w końcu brzuchol zaczął mi rosnać. Nawet moja teściowa zauważyła !Fedra, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Teraz to ja jestem w roboczych podwórkowych drecholach i nie zamierzam z nich cykać sobie fotek
Chcesz żeby mi aparat się popsuł ?
to lepiej nie ryzukuj
ale w sumnie drechole zawsze można zmienić
Czyli Rucia nie chcesz kolejnych 16 lajków do 1 posta ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 14:22
Rucia, mauysia, Fedra, Blondi22, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:He he
to lepiej nie ryzukuj
ale w sumnie drechole zawsze można zmienić
Obiecałam sobie, że będę wklejała fotki na początku każdego miesiąca, więc dopiero teraz pokażę się w sierpniu
Jutro będą fotki dzieciucha.Selena, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Effcia - większy rower jest mega prezentem dla dziecka
Żbiczku - zapytam się przy okazji wujka który zawładnął mieszkaniem po moich dziadkach czy nie jest przypadkiem do wynajęcia
Koczku - fajnie, ze córcia zaczyna mieć własny gustMoja jakoś dalej zdaje się na mnie
jej to chyba wszystko jedno w czym chodzi ubrana. Jedynie buty sama sobie wybiera.
Karoam - miło cię widziećJeżeli czujesz że coś jest nie tak, to leć do ginekologa. Lepiej chuchać na zimne.
Również mam wesele we wrześniu, i boli mnie to, ze trzeba będzie kupić kieckę na raz -
nick nieaktualnyBeata wrote:p.s. a nie da mu sie wmówić że to ta sama nianai?
Mam taki chytry plan
mauysia wrote:no nieźle, ale się szykuje weselny sezonPrawie każda z nas się wybiera na wesele.
Ja ciągle czekam na mą kieckę...Chociaż przy Kubie na dzień, gdy urodziłam umówieni byliśmy na imprezkę do Znajomych, tak dobrze się czułam ....no i będąc na porodówce mówię do M "musisz dać znać Mironowi,że nie przyjdziemy"
mauysia wrote:Fedruś, powiem Ci, że mam wielkie plany odchudzaniowe po porodzie (i straceniu iluśtam kg wskutek karmienia)!
mauysia wrote:A ja też idę dziś do CCC (to już druga placówka, którą odwiedzam, bo wszystkie moje numery były w tamtym wykupione...). Kto jeszcze dołącza do Shaggi i do mnie w synchronicznym kupowaniu obuwia???wreszcie wybrałam...ale coś przekonana nie jestem...tzn trochę cisną mnie, a nr większe były kajaki
Chodze teraz w skarpetkach po domu i rozciągam je..może trochę poddadzą się...chociaż to nie skóra
Ale musiałam na szybko coś kupić a szkoda mi na skórzane teraz...niech chociaż na ten sezon jeden starczą
Mauysia pochwal się,jeśli i Ty kupisz dziś
A w ogóle to jak widzicie jestem w domu, póki co...pojechaliśmy po 12 na miasto, zakupiłam buty, odebrałam wyniki i zadzwoniłam do ciotki endo, a Ona,że dopiero o 17 przyjmować będzie - jak ja mam wizytę u Dentysty więc umówiłam się z Nią,że podjedziemy z M po dentyście, jesli nie wyrobimy się to pójdzie do Niej moja mama,tylko po receptę na Euthyrox...ale mam nadzieję,że zdążę osobiście iśc, bo chcę konsultacji pozostałych wyników.A w ogóle w międzyczasie przyszły zamówione w piątek sandałki Młodego i jestem załamanaŹle numer wybrałam...tzn to nie tak..to było w Bartku i byliśmy w stacjonarnym w czwartek i przymierzaliśmy i wybraliśmy rozmiar 25 i taki też zamówiłam na necie rozmiar,ale niestety z innego typu i w sumie dopiero teraz wyszło,że akurat ten jeden rodzaj podeszw ma inną rozmiarówkę
Tak czy inaczej już dzwoniłam tam i mam je odesłać i albo skorzystać ze zwrotu kasy albo wymienię na inny model-akurat dokładnie ten co przymierzaliśmy w sklepie...zresztą na zawsze będę miała nauczkę - czytać długości wkładek u nich na stronie!! W międzyczasie zadzwoniłam do Mamy poinstruowałam jak ma mi wydrukować w swojej starej pracy druk reklamacji i jutro będę leciała na pocztę...i może pójdę do stacjonarnego Bartka, może kupię na żywo
Teraz odmeldowuję się na dłużej...zaraz wraca M, dam Mu rosół i jedziemyBlondi22, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość