plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucik, jeśli brzuch nadal będzie Ci rósł w tak zastraszającym tempie, to może nie będziesz musiała kupować specjalistycznej ciążowejRucia wrote:Również mam wesele we wrześniu, i boli mnie to, ze trzeba będzie kupić kieckę na raz

Shagga_80, Kfjatus, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnymauysia wrote:Rucik, jeśli brzuch nadal będzie Ci rósł w tak zastraszającym tempie, to może nie będziesz musiała kupować specjalistycznej ciążowej

Mayuś w końcu brzuchol zaczął mi rosnać. Nawet moja teściowa zauważyła !
Fedra, Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
He heRucia wrote:Teraz to ja jestem w roboczych podwórkowych drecholach i nie zamierzam z nich cykać sobie fotek
Chcesz żeby mi aparat się popsuł ?
to lepiej nie ryzukuj
ale w sumnie drechole zawsze można zmienić 
Czyli Rucia nie chcesz kolejnych 16 lajków do 1 posta ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 14:22
Rucia, mauysia, Fedra, Blondi22, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelena wrote:He he
to lepiej nie ryzukuj
ale w sumnie drechole zawsze można zmienić 
Obiecałam sobie, że będę wklejała fotki na początku każdego miesiąca, więc dopiero teraz pokażę się w sierpniu
Jutro będą fotki dzieciucha.
Selena, Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja taka sobie kuuje że zaloże ja jeszcze nie tylko raz bo jest uniwersalna tak samo jak ta na poprawinyRucia wrote:Effcia - większy rower jest mega prezentem dla dziecka

Żbiczku - zapytam się przy okazji wujka który zawładnął mieszkaniem po moich dziadkach czy nie jest przypadkiem do wynajęcia
Koczku - fajnie, ze córcia zaczyna mieć własny gust
Moja jakoś dalej zdaje się na mnie
jej to chyba wszystko jedno w czym chodzi ubrana. Jedynie buty sama sobie wybiera.
Karoam - miło cię widzieć
Jeżeli czujesz że coś jest nie tak, to leć do ginekologa. Lepiej chuchać na zimne.
Również mam wesele we wrześniu, i boli mnie to, ze trzeba będzie kupić kieckę na raz
-
nick nieaktualnyHehehe, obawiam się,że nie...ale mam plan - mamy kupować u Jednej Babki na Allegro duuuuuuuużo rzeczy (dogadałam się z Nią,że jak kwota przekroczy 400zł to przesyłka będzie gratis) i powiem M,że dostaliśmy gratis nianięBeata wrote:p.s. a nie da mu sie wmówić że to ta sama nianai?

Mam taki chytry plan
Ja mam wesele (tzn podobno mam, bo wciąż zaproszenia nie dostałam) na 28 września...ale rzaczej nie szykuję sięmauysia wrote:no nieźle, ale się szykuje weselny sezon
Prawie każda z nas się wybiera na wesele.
Ja ciągle czekam na mą kieckę...
Chociaż przy Kubie na dzień, gdy urodziłam umówieni byliśmy na imprezkę do Znajomych, tak dobrze się czułam ....no i będąc na porodówce mówię do M "musisz dać znać Mironowi,że nie przyjdziemy" 
Ja przy karmienku Kuby chyba w miesiąc wróciłam do wagi sprzed ciąży..gorzej,że worek po brzuchu został i całkiem niedawno się go pozbyłam:/mauysia wrote:Fedruś, powiem Ci, że mam wielkie plany odchudzaniowe po porodzie (i straceniu iluśtam kg wskutek karmienia)!
Kupiłam buty!!! Długo zdecydować się nie mogłam, bo brałam pod uwagę dwa modele z czego żadne nie podobały mi się w 100% Młody mi doradzałmauysia wrote:A ja też idę dziś do CCC (to już druga placówka, którą odwiedzam, bo wszystkie moje numery były w tamtym wykupione...). Kto jeszcze dołącza do Shaggi i do mnie w synchronicznym kupowaniu obuwia???
wreszcie wybrałam...ale coś przekonana nie jestem...tzn trochę cisną mnie, a nr większe były kajaki
Chodze teraz w skarpetkach po domu i rozciągam je..może trochę poddadzą się...chociaż to nie skóra
Ale musiałam na szybko coś kupić a szkoda mi na skórzane teraz...niech chociaż na ten sezon jeden starczą 
Mauysia pochwal się,jeśli i Ty kupisz dziś
A w ogóle to jak widzicie jestem w domu, póki co...pojechaliśmy po 12 na miasto, zakupiłam buty, odebrałam wyniki i zadzwoniłam do ciotki endo, a Ona,że dopiero o 17 przyjmować będzie - jak ja mam wizytę u Dentysty więc umówiłam się z Nią,że podjedziemy z M po dentyście, jesli nie wyrobimy się to pójdzie do Niej moja mama,tylko po receptę na Euthyrox...ale mam nadzieję,że zdążę osobiście iśc, bo chcę konsultacji pozostałych wyników.A w ogóle w międzyczasie przyszły zamówione w piątek sandałki Młodego i jestem załamana
Źle numer wybrałam...tzn to nie tak..to było w Bartku i byliśmy w stacjonarnym w czwartek i przymierzaliśmy i wybraliśmy rozmiar 25 i taki też zamówiłam na necie rozmiar,ale niestety z innego typu i w sumie dopiero teraz wyszło,że akurat ten jeden rodzaj podeszw ma inną rozmiarówkę 
Tak czy inaczej już dzwoniłam tam i mam je odesłać i albo skorzystać ze zwrotu kasy albo wymienię na inny model-akurat dokładnie ten co przymierzaliśmy w sklepie...zresztą na zawsze będę miała nauczkę - czytać długości wkładek u nich na stronie!! W międzyczasie zadzwoniłam do Mamy poinstruowałam jak ma mi wydrukować w swojej starej pracy druk reklamacji i jutro będę leciała na pocztę...i może pójdę do stacjonarnego Bartka, może kupię na żywo
Teraz odmeldowuję się na dłużej...zaraz wraca M, dam Mu rosół i jedziemy
Blondi22, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH