X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, czyli filmiki, na których snajper strzela do skandującego tłumu to fotomontaż?

Beata lubi tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wITAJ bLODNI
    teraz Cię dojrzałam :)

Wosebko przejrzałam ale to chyba wszystko nieprawidłowe co tamn pokazane..
    no nic pójde to może czegoś sie dowiem :)

Ola hmmm tez sie zastanawiam w kazdym razie postanowione, wszyscy znajomi odradzili nam wakacje w egipcie w tym roku

Blondi22 lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    wITAJ bLODNI
    teraz Cię dojrzałam :)

Wosebko przejrzałam ale to chyba wszystko nieprawidłowe co tamn pokazane..
    no nic pójde to może czegoś sie dowiem :)

Ola hmmm tez sie zastanawiam w kazdym razie postanowione, wszyscy znajomi odradzili nam wakacje w egipcie w tym roku
    hehe niezauważalna jestem ;)

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A co tak erotycznie z rana Wiesia? Czyżbyś miała upojną noc? :P

Olka niechybnie mi przypomina ze kiedyś i ja miałam taki śliczny chudy płaski brzuch ehhh idę sie zastrzelić :(

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Beata Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ni eno jasne że zauważalna, ale było kilka spraw ciągniętych, jeszcze ludzie mi przeszkadzają a w miedzy czasi próbuję dzwonic do gina który ma wyłączony telefon, ale nie poddam sie będe próbowała dziś do wieczora!

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ni eno jasne że zauważalna, ale było kilka spraw ciągniętych, jeszcze ludzie mi przeszkadzają a w miedzy czasi próbuję dzwonic do gina który ma wyłączony telefon, ale nie poddam sie będe próbowała dziś do wieczora!
    ja tez tak mam ze jak dzwonie gdzieś to albo zajete albo tel wyłaczony he ostanio 2 dni probowalam sie dodzwonić do Poradni "K" u mnie w szpitalu żeby sie zapisac do gin

a.png
    a.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ALE TU? mam go wstawić w sensie chcesz zobaczyć? czy chodzi o to żeby wstawić podobną fotkę na aucji?> bo jesli tak to ja jestem raczej szczerym zwolennikiem tylko i wyłącznie realnych fotek wystwaianych przedmiotów, zresztą mam nadzieję ż eten mój wózek prezentuje sie nie najgorzej (czerwony z małymi elementami kremu/ecri)

oczywiście tutaj chętnie obejrzę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 12:10

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olu- spora część materiałów filmowych puszczanych teraz w mediach wydała mi się bardzo znajoma, jako że śledziłam wiadomości podczas ostatniej "Mubarakowej" rewolucji...nawet ostatnio w jednej z bodajże węgierskich stacji telewizyjnych pokazywane było jak to "nowe" ujęcia są w rzeczywistości kadrami ze "starej" rewolucji ;)

Powiem tak- jeżeli ja i wiele osób na stałe tu mieszkających,jak i w Kairze, Mansurze, Luksorze itp, nie ma do czynienia z żadnymi zamieszkami, gwałtami, zabijaniem ludzi na ulicy, to chyba coś w tym jest ;) Skoro wycieczki do Luksoru i Kairu nie są odwoływane i turyści codziennie tam jeżdżą , to chyba też coś znaczy (przypominam, że podczas "Mubarakowej" rewolucji i długo po niej wszystkie wycieczki fakultatywne były odwołane)

Dzieje się to samo co w zeszłym roku, niedługo polskie biura znów zaczną upadać, podobnie linie lotnicze...a państwo będzie mogło załatać dziurę w budżecie podciąganiem kwot ubezpieczeń dla biur podróży ;)

Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra uciekam !cześć wszystkim

Fedra lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pa Effciu

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj m jest fanem wszelkiego typu wiadomosci telewizyjnych i zawsze sie mnie czepia ze nieo gladam i niewiem co sie w swiecie dzieje. to aj mu teraz powiem jakie te jego neewsy są aktualne i oddaja prawde
    karoam wrote:
    Olu- spora część materiałów filmowych puszczanych teraz w mediach wydała mi się bardzo znajoma, jako że śledziłam wiadomości podczas ostatniej "Mubarakowej" rewolucji...nawet ostatnio w jednej z bodajże węgierskich stacji telewizyjnych pokazywane było jak to "nowe" ujęcia są w rzeczywistości kadrami ze "starej" rewolucji ;)

Powiem tak- jeżeli ja i wiele osób na stałe tu mieszkających,jak i w Kairze, Mansurze, Luksorze itp, nie ma do czynienia z żadnymi zamieszkami, gwałtami, zabijaniem ludzi na ulicy, to chyba coś w tym jest ;) Skoro wycieczki do Luksoru i Kairu nie są odwoływane i turyści codziennie tam jeżdżą , to chyba też coś znaczy (przypominam, że podczas "Mubarakowej" rewolucji i długo po niej wszystkie wycieczki fakultatywne były odwołane)

Dzieje się to samo co w zeszłym roku, niedługo polskie biura znów zaczną upadać, podobnie linie lotnicze...a państwo będzie mogło załatać dziurę w budżecie podciąganiem kwot ubezpieczeń dla biur podróży ;)

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam po weekendzie ;)

u mnie nic nowego sie nie dzieje. Poza tym,ze zakupiłam dziś kieckę na allegro na to wesele i rybaczki białe ciażowe na drugi dzien wesela-jestem ciekawa czy to będzie na mnie pasować???

Wczoraj byliśmy zobaczyć małego bratanka mojego męża - Miłosza. Taki malenki ten Miłoszek i bardzo podobny do naszego Cyprianka.

Gadgetko - kubuś jest super ;) Życzę wam zdrówka!!!
    Ruciu-wózek zajebiaszczy ;)
    Karoam- ja myślę,ze tylko sie cieszyć jak wreszcie przeszły te bóle ;). P.S. mnie piersi w ogóle nie bolą i nie urosły do tej pory- a tu już praktycznie połowa ciaży!!! wiązadła mnie czasem ciagną- i mam wrazenie jakby mi sie miało coś w brzuchu oberwać...

Miłego dnia ;)

mauysia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam

Plemniczko musisz w końcu wyluzować...

Karoam cieszę się ze jesteś i że wiadomości z Egiptu nie są takie jak w wiadomościach...

Beatko mi tydzień przed @ (w cyklu w którym byłam w ciaży) na usg nie było widac nic po tygodniu również... jedynie co było ważne ze jajniki były czyste i nic się nie działo w ich okolicach...

Dziewczyny kupujące pyprawki - fajnie macie - Ruciu przepraszam ale kolor wózka mi się nie podoba może dlatego ze mam alergię na różowy kolor ;)

Gadgetko Twój kubuś jest słodki taki do schrupania jak na niego popatrzyłam to mi łezka sie w oku zakręciła...

Żbiku mam n adzieję ze najdziesz fajne mieskanko i szybko wszystko ogarniesz :)

Olu pisenka na dzisiaj może być faktycznie nie powinnam oglądac teledysku bo jak zobaczyłam te płaskie brzuchy to złapałam doła :(

Kopciuszku dobrze ze u Ciebie wszystko ok...

Mayusia jeszcze kilka dni i mozesz z satysfakcją żucić pracę ;)

Blondii ja Cię widzę :D

Effciu co tak uciekasz mam nadzieję ze dobrze się czujesz :*

Wosebko jeśli chodzi o sprzedaż to możesz dać ogłoszenie do lokalnej gazety bo to kwestia jeszcze transportu ale faktycznie ja na allegro bym wystawiła bo na tablicy połapać się nie mogę ale to kwestia przyzwyczajenia...

a-koczku tak to choroba :P a tak na poważnie to moze jednak przestań odświeżac i kupowac bo to moze Cię do rozstroju nerwowego doprowadzić...

Muska dobrze ze zaglądasz :)

Kfjatuszku na pewno się propzycje pracy posypią tylko moze trzeba było by im troche pomóc...

Kaja trzymam kciuki za to byś miała madrego lekarza i mam nadzieję że zwiększenie clo pomoże...

Mała fajnie ze zaglądasz :*

Sylwia i Ty niebawem będziesz cieszyć się brzuszkiem :)

nie wiem co miałam napisac jeszcze pisze z głowy i nie wiem czy odniosłam sie do wszystkiego :/

mauysia, Blondi22, a-koczek, a-koczek, a-koczek, zbikowa, Rucia, Shagga_80, kopciuszek126, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    witam po weekendzie ;)

u mnie nic nowego sie nie dzieje. Poza tym,ze zakupiłam dziś kieckę na allegro na to wesele i rybaczki białe ciażowe na drugi dzien wesela-jestem ciekawa czy to będzie na mnie pasować???

Cześć Kopciuszku,

no nieźle, ale się szykuje weselny sezon :D Prawie każda z nas się wybiera na wesele.
    Ja ciągle czekam na mą kieckę...

Fedra, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    witam po weekendzie ;)

Wczoraj byliśmy zobaczyć małego bratanka mojego męża - Miłosza. Taki malenki ten Miłoszek i bardzo podobny do naszego Cyprianka.

Gadgetko - kubuś jest super ;) Życzę wam zdrówka!!!
    Ruciu-wózek zajebiaszczy ;)
    Karoam- ja myślę,ze tylko sie cieszyć jak wreszcie przeszły te bóle ;). P.S. mnie piersi w ogóle nie bolą i nie urosły do tej pory- a tu już praktycznie połowa ciaży!!! wiązadła mnie czasem ciagną- i mam wrazenie jakby mi sie miało coś w brzuchu oberwać...

Miłego dnia ;)
    ja w piatek zamówilam sukienke na wesele tą co pokazywałam i sweterek -narzute na to pod kolor , sukienke na poprawiny,młodemu koszule .

Fedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Fedri, powiem Ci, że mnie akurat płaskie brzuszki modelek/piosenkarek itp. nie dołują tak jak płaskie brzuszki normalnych kobitek, które mijam na ulicy.
    Bo takie modelki albo piosenkarki, to jak przytyją, to automatycznie tracą pracę, pracują niejako ciałem, więc dodatkowy kilogram może kosztować ich utratę źródła zarobków - dlatego chodzą na 4h dziennie na siłkę i jedzą codziennie liść sałąty.
    Fedruś, powiem Ci, że mam wielkie plany odchudzaniowe po porodzie (i straceniu iluśtam kg wskutek karmienia)! Już się czaję na te ćwiczenai CHodakowskiej, czy jak jej tam, bo co chwilę ktoś mi ją zachwala! Ale to jeszcze odległa perspektywa czasowa...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 12:57

Fedra, Shagga_80, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu a wózek bardzo mi sie podoba sama taki bym chciała ;) ale mam po kubusiu zielony Explorer na paskach ;)

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Cześć Fedri, powiem Ci, że mnie akurat płaskie brzuszki modelek/piosenkarek itp. nie dołują tak jak płaskie brzuszki normalnych kobitek, które mijam na ulicy.
    Bo takie modelki albo piosenkarki, to jak przytyją, to automatycznie tracą pracę, pracują niejako ciałem, więc dodatkowy kilogram może kosztować ich utratę źródła zarobków - dlatego chodzą na 4h dziennie na siłkę i jedzą codziennie liść sałąty.
    Fedruś, powiem Ci, że mam wielkie plany odchudzaniowe po porodzie (i straceniu iluśtam kg wskutek karmienia)! Już się czaję na te ćwiczenai CHodakowskiej, czy jak jej tam, bo co chwilę ktoś mi ją zachwala! Ale to jeszcze odległa perspektywa czasowa...

tak Mayusia ale ja taki brzuch miałam :( i to w sumie niewielkim wysiłkiem i kiedy skończyły się zlecenia (a raczej ja bardziej poświęciłam się mojemu obecnemu męzowi i nauce) to przestało mi też tak zależeć na wygladzie i teraz mam tego efekty ale nic biorę się za siebie co prawda już nie będe tak wyglądac jak kiedyś ale musze przynajmniej iść w tamtym kierunku ;)

mauysia, Shagga_80, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    tak Mayusia ale ja taki brzuch miałam :( i to w sumie niewielkim wysiłkiem i kiedy skończyły się zlecenia (a raczej ja bardziej poświęciłam się mojemu obecnemu męzowi i nauce) to przestało mi też tak zależeć na wygladzie i teraz mam tego efekty ale nic biorę się za siebie co prawda już nie będe tak wyglądac jak kiedyś ale musze przynajmniej iść w tamtym kierunku ;)
    Będziemy dążyć razem :)

Fedra lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja uciekam bo musze powoli zbierać sie na wizyte do lekarza miłego popołudnia i wieczorka

mauysia, Fedra, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
‹‹ 3457 3458 3459 3460 3461 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ