plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
wITAJ bLODNI
teraz Cię dojrzałam
Wosebko przejrzałam ale to chyba wszystko nieprawidłowe co tamn pokazane..
no nic pójde to może czegoś sie dowiem
Ola hmmm tez sie zastanawiam w kazdym razie postanowione, wszyscy znajomi odradzili nam wakacje w egipcie w tym rokuBlondi22 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:wITAJ bLODNI
teraz Cię dojrzałam
Wosebko przejrzałam ale to chyba wszystko nieprawidłowe co tamn pokazane..
no nic pójde to może czegoś sie dowiem
Ola hmmm tez sie zastanawiam w kazdym razie postanowione, wszyscy znajomi odradzili nam wakacje w egipcie w tym roku -
ni eno jasne że zauważalna, ale było kilka spraw ciągniętych, jeszcze ludzie mi przeszkadzają a w miedzy czasi próbuję dzwonic do gina który ma wyłączony telefon, ale nie poddam sie będe próbowała dziś do wieczora!Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:ni eno jasne że zauważalna, ale było kilka spraw ciągniętych, jeszcze ludzie mi przeszkadzają a w miedzy czasi próbuję dzwonic do gina który ma wyłączony telefon, ale nie poddam sie będe próbowała dziś do wieczora!
-
ALE TU? mam go wstawić w sensie chcesz zobaczyć? czy chodzi o to żeby wstawić podobną fotkę na aucji?> bo jesli tak to ja jestem raczej szczerym zwolennikiem tylko i wyłącznie realnych fotek wystwaianych przedmiotów, zresztą mam nadzieję ż eten mój wózek prezentuje sie nie najgorzej (czerwony z małymi elementami kremu/ecri)
oczywiście tutaj chętnie obejrzęWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 12:10
-
Olu- spora część materiałów filmowych puszczanych teraz w mediach wydała mi się bardzo znajoma, jako że śledziłam wiadomości podczas ostatniej "Mubarakowej" rewolucji...nawet ostatnio w jednej z bodajże węgierskich stacji telewizyjnych pokazywane było jak to "nowe" ujęcia są w rzeczywistości kadrami ze "starej" rewolucji
Powiem tak- jeżeli ja i wiele osób na stałe tu mieszkających,jak i w Kairze, Mansurze, Luksorze itp, nie ma do czynienia z żadnymi zamieszkami, gwałtami, zabijaniem ludzi na ulicy, to chyba coś w tym jestSkoro wycieczki do Luksoru i Kairu nie są odwoływane i turyści codziennie tam jeżdżą , to chyba też coś znaczy (przypominam, że podczas "Mubarakowej" rewolucji i długo po niej wszystkie wycieczki fakultatywne były odwołane)
Dzieje się to samo co w zeszłym roku, niedługo polskie biura znów zaczną upadać, podobnie linie lotnicze...a państwo będzie mogło załatać dziurę w budżecie podciąganiem kwot ubezpieczeń dla biur podróżyFedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Moj m jest fanem wszelkiego typu wiadomosci telewizyjnych i zawsze sie mnie czepia ze nieo gladam i niewiem co sie w swiecie dzieje. to aj mu teraz powiem jakie te jego neewsy są aktualne i oddaja prawdekaroam wrote:Olu- spora część materiałów filmowych puszczanych teraz w mediach wydała mi się bardzo znajoma, jako że śledziłam wiadomości podczas ostatniej "Mubarakowej" rewolucji...nawet ostatnio w jednej z bodajże węgierskich stacji telewizyjnych pokazywane było jak to "nowe" ujęcia są w rzeczywistości kadrami ze "starej" rewolucji
Powiem tak- jeżeli ja i wiele osób na stałe tu mieszkających,jak i w Kairze, Mansurze, Luksorze itp, nie ma do czynienia z żadnymi zamieszkami, gwałtami, zabijaniem ludzi na ulicy, to chyba coś w tym jestSkoro wycieczki do Luksoru i Kairu nie są odwoływane i turyści codziennie tam jeżdżą , to chyba też coś znaczy (przypominam, że podczas "Mubarakowej" rewolucji i długo po niej wszystkie wycieczki fakultatywne były odwołane)
Dzieje się to samo co w zeszłym roku, niedługo polskie biura znów zaczną upadać, podobnie linie lotnicze...a państwo będzie mogło załatać dziurę w budżecie podciąganiem kwot ubezpieczeń dla biur podróży -
witam po weekendzie
u mnie nic nowego sie nie dzieje. Poza tym,ze zakupiłam dziś kieckę na allegro na to wesele i rybaczki białe ciażowe na drugi dzien wesela-jestem ciekawa czy to będzie na mnie pasować???
Wczoraj byliśmy zobaczyć małego bratanka mojego męża - Miłosza. Taki malenki ten Miłoszek i bardzo podobny do naszego Cyprianka.
Gadgetko - kubuś jest superŻyczę wam zdrówka!!!
Ruciu-wózek zajebiaszczy
Karoam- ja myślę,ze tylko sie cieszyć jak wreszcie przeszły te bóle. P.S. mnie piersi w ogóle nie bolą i nie urosły do tej pory- a tu już praktycznie połowa ciaży!!! wiązadła mnie czasem ciagną- i mam wrazenie jakby mi sie miało coś w brzuchu oberwać...
Miłego dniamauysia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam
Plemniczko musisz w końcu wyluzować...
Karoam cieszę się ze jesteś i że wiadomości z Egiptu nie są takie jak w wiadomościach...
Beatko mi tydzień przed @ (w cyklu w którym byłam w ciaży) na usg nie było widac nic po tygodniu również... jedynie co było ważne ze jajniki były czyste i nic się nie działo w ich okolicach...
Dziewczyny kupujące pyprawki - fajnie macie - Ruciu przepraszam ale kolor wózka mi się nie podoba może dlatego ze mam alergię na różowy kolor
Gadgetko Twój kubuś jest słodki taki do schrupania jak na niego popatrzyłam to mi łezka sie w oku zakręciła...
Żbiku mam n adzieję ze najdziesz fajne mieskanko i szybko wszystko ogarniesz
Olu pisenka na dzisiaj może być faktycznie nie powinnam oglądac teledysku bo jak zobaczyłam te płaskie brzuchy to złapałam doła
Kopciuszku dobrze ze u Ciebie wszystko ok...
Mayusia jeszcze kilka dni i mozesz z satysfakcją żucić pracę
Blondii ja Cię widzę
Effciu co tak uciekasz mam nadzieję ze dobrze się czujesz :*
Wosebko jeśli chodzi o sprzedaż to możesz dać ogłoszenie do lokalnej gazety bo to kwestia jeszcze transportu ale faktycznie ja na allegro bym wystawiła bo na tablicy połapać się nie mogę ale to kwestia przyzwyczajenia...
a-koczku tak to chorobaa tak na poważnie to moze jednak przestań odświeżac i kupowac bo to moze Cię do rozstroju nerwowego doprowadzić...
Muska dobrze ze zaglądasz
Kfjatuszku na pewno się propzycje pracy posypią tylko moze trzeba było by im troche pomóc...
Kaja trzymam kciuki za to byś miała madrego lekarza i mam nadzieję że zwiększenie clo pomoże...
Mała fajnie ze zaglądasz :*
Sylwia i Ty niebawem będziesz cieszyć się brzuszkiem
nie wiem co miałam napisac jeszcze pisze z głowy i nie wiem czy odniosłam sie do wszystkiegomauysia, Blondi22, a-koczek, a-koczek, a-koczek, zbikowa, Rucia, Shagga_80, kopciuszek126, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kopciuszek126 wrote:witam po weekendzie
u mnie nic nowego sie nie dzieje. Poza tym,ze zakupiłam dziś kieckę na allegro na to wesele i rybaczki białe ciażowe na drugi dzien wesela-jestem ciekawa czy to będzie na mnie pasować???
Cześć Kopciuszku,
no nieźle, ale się szykuje weselny sezonPrawie każda z nas się wybiera na wesele.
Ja ciągle czekam na mą kieckę...
Fedra, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:witam po weekendzie
Wczoraj byliśmy zobaczyć małego bratanka mojego męża - Miłosza. Taki malenki ten Miłoszek i bardzo podobny do naszego Cyprianka.
Gadgetko - kubuś jest superŻyczę wam zdrówka!!!
Ruciu-wózek zajebiaszczy
Karoam- ja myślę,ze tylko sie cieszyć jak wreszcie przeszły te bóle. P.S. mnie piersi w ogóle nie bolą i nie urosły do tej pory- a tu już praktycznie połowa ciaży!!! wiązadła mnie czasem ciagną- i mam wrazenie jakby mi sie miało coś w brzuchu oberwać...
Miłego dniaFedra, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Cześć Fedri, powiem Ci, że mnie akurat płaskie brzuszki modelek/piosenkarek itp. nie dołują tak jak płaskie brzuszki normalnych kobitek, które mijam na ulicy.
Bo takie modelki albo piosenkarki, to jak przytyją, to automatycznie tracą pracę, pracują niejako ciałem, więc dodatkowy kilogram może kosztować ich utratę źródła zarobków - dlatego chodzą na 4h dziennie na siłkę i jedzą codziennie liść sałąty.
Fedruś, powiem Ci, że mam wielkie plany odchudzaniowe po porodzie (i straceniu iluśtam kg wskutek karmienia)! Już się czaję na te ćwiczenai CHodakowskiej, czy jak jej tam, bo co chwilę ktoś mi ją zachwala! Ale to jeszcze odległa perspektywa czasowa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 12:57
Fedra, Shagga_80, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć Fedri, powiem Ci, że mnie akurat płaskie brzuszki modelek/piosenkarek itp. nie dołują tak jak płaskie brzuszki normalnych kobitek, które mijam na ulicy.
Bo takie modelki albo piosenkarki, to jak przytyją, to automatycznie tracą pracę, pracują niejako ciałem, więc dodatkowy kilogram może kosztować ich utratę źródła zarobków - dlatego chodzą na 4h dziennie na siłkę i jedzą codziennie liść sałąty.
Fedruś, powiem Ci, że mam wielkie plany odchudzaniowe po porodzie (i straceniu iluśtam kg wskutek karmienia)! Już się czaję na te ćwiczenai CHodakowskiej, czy jak jej tam, bo co chwilę ktoś mi ją zachwala! Ale to jeszcze odległa perspektywa czasowa...
tak Mayusia ale ja taki brzuch miałami to w sumie niewielkim wysiłkiem i kiedy skończyły się zlecenia (a raczej ja bardziej poświęciłam się mojemu obecnemu męzowi i nauce) to przestało mi też tak zależeć na wygladzie i teraz mam tego efekty ale nic biorę się za siebie co prawda już nie będe tak wyglądac jak kiedyś ale musze przynajmniej iść w tamtym kierunku
mauysia, Shagga_80, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:tak Mayusia ale ja taki brzuch miałam
i to w sumie niewielkim wysiłkiem i kiedy skończyły się zlecenia (a raczej ja bardziej poświęciłam się mojemu obecnemu męzowi i nauce) to przestało mi też tak zależeć na wygladzie i teraz mam tego efekty ale nic biorę się za siebie co prawda już nie będe tak wyglądac jak kiedyś ale musze przynajmniej iść w tamtym kierunku
Fedra lubi tę wiadomość