plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Też ide na wesele niedługo
całe szczęście jesteśmy ubrani od góry do dołu
swoją drogą Piękny zaczął mówić o planach naszego ślubu chyba bidny się przestraszył że pojade do pl i go zostawie :p więc woli się ubezpieczyćmauysia, Fedra, Blondi22, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Też ide na wesele niedługo
całe szczęście jesteśmy ubrani od góry do dołu
swoją drogą Piękny zaczął mówić o planach naszego ślubu chyba bidny się przestraszył że pojade do pl i go zostawie :p więc woli się ubezpieczyć -
A ja też idę dziś do CCC (to już druga placówka, którą odwiedzam, bo wszystkie moje numery były w tamtym wykupione...). Kto jeszcze dołącza do Shaggi i do mnie w synchronicznym kupowaniu obuwia???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 13:10
Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ha ha, no nieźle, to w sumie dobrze wyszło
Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A ja też idę dziś do CCC (to już druga placówka, którą odwiedzam, bo wszystkie moje numery były w tamtym wykupione...). Kto jeszcze dołącza do Shaggi i do mnie w synchronicznym kupowaniu obuwia???
maja dużo większy wybór łatwiej o reklamacje
i Ci przywiozą rozmiar buta z innego salonu jak nie ma..
a-koczek lubi tę wiadomość
-
zbikowa wrote:ja wiem czy dobrze? jakoś specjalnie nam na ślubie nie zależy, zaręczeni jestesmy już od jakiegoś czasu wiec wszyscy sie dziwili ze niby dlaczego nic nie planujemy. jakoś nam sie po prostu... nie chciało
Spoko, będzie szybko i po bóluNam też się nie chciało, ale cośtam pozałatwialiśmy po najmniejszej linii oporu (jak to zwykle my) i nie było tak "strasznie".
zbikowa, Fedra, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
ja lece wczoraj tez zwiedzłam wszystkie sklepy obuwnicze i znalazłam w rayu fajne buty nawet przecenione wiec mojego nr nie było dzis lece do drugiego sklepu moze tam bedzie moja numeracja a i na wesele też sie wybierammauysia wrote:A ja też idę dziś do CCC (to już druga placówka, którą odwiedzam, bo wszystkie moje numery były w tamtym wykupione...). Kto jeszcze dołącza do Shaggi i do mnie w synchronicznym kupowaniu obuwia???
mauysia, Fedra, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Ja kochana odkąd otworzyli u nas Deichmann CCC przestało dla mnie istnieć
maja dużo większy wybór łatwiej o reklamacje
i Ci przywiozą rozmiar buta z innego salonu jak nie ma..
Selena, Fedra, Shagga_80, Ilona, Beata lubią tę wiadomość
-
niewiem u nas ich jest pełno buty bez jakis ważniejszych marek ale dla mnie ok fasony podobne do ccc daichman ale ceny o połowe tansze jak uda mi sie zdobyc moj rozmiar to jutro fotke wrzuce buta i zobaczysz a cena jak pamietam 39 zł za podobne w ccc musiałabym dac 100mauysia wrote:No ba
A co to za sklep obuwniczy ten Ray? Pierwsze słyszę...Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
a jakosc wykonania sadze podobna jedyna wada ze ciezko tam z reklamacjami ale za 40 w sumie to niewarto reklamowac ja po sezonie do kosza wyrzucam dodoam iz strasznie niszcze buty wiec nieopłacam i sie jakis lepszych kupyewac bo i tak gora sezon wytzrymuja
Fedra lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:a jakosc wykonania sadze podobna jedyna wada ze ciezko tam z reklamacjami ale za 40 w sumie to niewarto reklamowac ja po sezonie do kosza wyrzucam dodoam iz strasznie niszcze buty wiec nieopłacam i sie jakis lepszych kupyewac bo i tak gora sezon wytzrymuja
Beata lubi tę wiadomość
-
a-koczek wrote:niewiem u nas ich jest pełno buty bez jakis ważniejszych marek ale dla mnie ok fasony podobne do ccc daichman ale ceny o połowe tansze jak uda mi sie zdobyc moj rozmiar to jutro fotke wrzuce buta i zobaczysz a cena jak pamietam 39 zł za podobne w ccc musiałabym dac 100
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:zaczynam 1.08.
Teraz próbuje ogarnąć totalnie wszyyyystko - wyporowadzka z obecnej chaty. szukanie nowych dla mnie w wawie i dla P. tutaj, organizowanie, sprzątanie i do tego planowanie wyjazdu do PL. cyrk na kółkach.
Prośba do Laseczek z wawy. jakby któraś z Was słyszała coś o kawalerce albo 2pok do wynajęcia to dajcie mi proszę znać.
O rajusiu Żbikońcu jak już się ogarnisz w Wawie, to bierzemy Gochę i we trzy idziemy na piwo ( ja o smaku marchewkowym )zbikowa, Fedra, Ilona, gocha04 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEffcia - większy rower jest mega prezentem dla dziecka
Żbiczku - zapytam się przy okazji wujka który zawładnął mieszkaniem po moich dziadkach czy nie jest przypadkiem do wynajęcia
Koczku - fajnie, ze córcia zaczyna mieć własny gustMoja jakoś dalej zdaje się na mnie
jej to chyba wszystko jedno w czym chodzi ubrana. Jedynie buty sama sobie wybiera.
Karoam - miło cię widziećJeżeli czujesz że coś jest nie tak, to leć do ginekologa. Lepiej chuchać na zimne.
Również mam wesele we wrześniu, i boli mnie to, ze trzeba będzie kupić kieckę na razzbikowa, Fedra, karoam, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:O rajusiu Żbikońcu jak już się ogarnisz w Wawie, to bierzemy Gochę i we trzy idziemy na piwo ( ja o smaku marchewkowym )
zbikowa, Beata lubią tę wiadomość