X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a wogóle fedra dzieki twojemu lajkowi awansowałam heheh

Fedra, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też ide na wesele niedługo :) całe szczęście jesteśmy ubrani od góry do dołu :)

swoją drogą Piękny zaczął mówić o planach naszego ślubu chyba bidny się przestraszył że pojade do pl i go zostawie :p więc woli się ubezpieczyć

mauysia, Fedra, Blondi22, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Też ide na wesele niedługo :) całe szczęście jesteśmy ubrani od góry do dołu :)

swoją drogą Piękny zaczął mówić o planach naszego ślubu chyba bidny się przestraszył że pojade do pl i go zostawie :p więc woli się ubezpieczyć
    Ha ha, no nieźle, to w sumie dobrze wyszło :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja też idę dziś do CCC (to już druga placówka, którą odwiedzam, bo wszystkie moje numery były w tamtym wykupione...). Kto jeszcze dołącza do Shaggi i do mnie w synchronicznym kupowaniu obuwia???

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 13:10

Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ha ha, no nieźle, to w sumie dobrze wyszło :D
    ja wiem czy dobrze? jakoś specjalnie nam na ślubie nie zależy, zaręczeni jestesmy już od jakiegoś czasu wiec wszyscy sie dziwili ze niby dlaczego nic nie planujemy. jakoś nam sie po prostu... nie chciało ;)

Fedra, Shagga_80, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A ja też idę dziś do CCC (to już druga placówka, którą odwiedzam, bo wszystkie moje numery były w tamtym wykupione...). Kto jeszcze dołącza do Shaggi i do mnie w synchronicznym kupowaniu obuwia???
    Ja kochana odkąd otworzyli u nas Deichmann CCC przestało dla mnie istnieć ;) maja dużo większy wybór łatwiej o reklamacje :) i Ci przywiozą rozmiar buta z innego salonu jak nie ma..:)

a-koczek lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    ja wiem czy dobrze? jakoś specjalnie nam na ślubie nie zależy, zaręczeni jestesmy już od jakiegoś czasu wiec wszyscy sie dziwili ze niby dlaczego nic nie planujemy. jakoś nam sie po prostu... nie chciało ;)
    Dlatego mówię "w sumie" :)

Spoko, będzie szybko i po bólu ;) Nam też się nie chciało, ale cośtam pozałatwialiśmy po najmniejszej linii oporu (jak to zwykle my) i nie było tak "strasznie".

zbikowa, Fedra, Ilona, Beata, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja lece wczoraj tez zwiedzłam wszystkie sklepy obuwnicze i znalazłam w rayu fajne buty nawet przecenione wiec mojego nr nie było dzis lece do drugiego sklepu moze tam bedzie moja numeracja a i na wesele też sie wybieram
    mauysia wrote:

mauysia, Fedra, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ja kochana odkąd otworzyli u nas Deichmann CCC przestało dla mnie istnieć ;) maja dużo większy wybór łatwiej o reklamacje :) i Ci przywiozą rozmiar buta z innego salonu jak nie ma..:)
    No, na szczęście idę dziś do centrum handlowego, w którym jest i CCC i Deichmann, więc jak pójdę w regały, to się będzie kurzyło ;)

Selena, Fedra, Shagga_80, Ilona, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja juz wogole mialam isc ale zostało mi jeszcze 15 min wiec jak pozwolicie to sobie tu jeszcze posiedze

Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ja juz wogole mialam isc ale zostało mi jeszcze 15 min wiec jak pozwolicie to sobie tu jeszcze posiedze
    No ba :)
    A co to za sklep obuwniczy ten Ray? Pierwsze słyszę...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niewiem u nas ich jest pełno buty bez jakis ważniejszych marek ale dla mnie ok fasony podobne do ccc daichman ale ceny o połowe tansze jak uda mi sie zdobyc moj rozmiar to jutro fotke wrzuce buta i zobaczysz a cena jak pamietam 39 zł za podobne w ccc musiałabym dac 100
    mauysia wrote:
    No ba :)
    A co to za sklep obuwniczy ten Ray? Pierwsze słyszę...

Fedra, Ilona lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jakosc wykonania sadze podobna jedyna wada ze ciezko tam z reklamacjami ale za 40 w sumie to niewarto reklamowac ja po sezonie do kosza wyrzucam dodoam iz strasznie niszcze buty wiec nieopłacam i sie jakis lepszych kupyewac bo i tak gora sezon wytzrymuja

Fedra lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra teraz juz naprawde uciekam papap

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    a jakosc wykonania sadze podobna jedyna wada ze ciezko tam z reklamacjami ale za 40 w sumie to niewarto reklamowac ja po sezonie do kosza wyrzucam dodoam iz strasznie niszcze buty wiec nieopłacam i sie jakis lepszych kupyewac bo i tak gora sezon wytzrymuja
    Masz rację. Ja mam tylko zawsze wizję, że jak kupię takie np. nie ze skóry, to mi popękają na pierwszym deszczu i będą do śmieci. Ale na szczęście w sumie rzadko pada :)

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też znikam

narka do kiedyś...

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    niewiem u nas ich jest pełno buty bez jakis ważniejszych marek ale dla mnie ok fasony podobne do ccc daichman ale ceny o połowe tansze jak uda mi sie zdobyc moj rozmiar to jutro fotke wrzuce buta i zobaczysz a cena jak pamietam 39 zł za podobne w ccc musiałabym dac 100
    u nas tez jest taki sklep

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    zaczynam 1.08.
    Teraz próbuje ogarnąć totalnie wszyyyystko - wyporowadzka z obecnej chaty. szukanie nowych dla mnie w wawie i dla P. tutaj, organizowanie, sprzątanie i do tego planowanie wyjazdu do PL. cyrk na kółkach.

Prośba do Laseczek z wawy. jakby któraś z Was słyszała coś o kawalerce albo 2pok do wynajęcia to dajcie mi proszę znać.

O rajusiu Żbikońcu jak już się ogarnisz w Wawie, to bierzemy Gochę i we trzy idziemy na piwo ( ja o smaku marchewkowym ) :P

zbikowa, Fedra, Ilona, gocha04 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia - większy rower jest mega prezentem dla dziecka :)
    Żbiczku - zapytam się przy okazji wujka który zawładnął mieszkaniem po moich dziadkach czy nie jest przypadkiem do wynajęcia :(
    Koczku - fajnie, ze córcia zaczyna mieć własny gust :) Moja jakoś dalej zdaje się na mnie :) jej to chyba wszystko jedno w czym chodzi ubrana. Jedynie buty sama sobie wybiera.
    Karoam - miło cię widzieć :) Jeżeli czujesz że coś jest nie tak, to leć do ginekologa. Lepiej chuchać na zimne.

Również mam wesele we wrześniu, i boli mnie to, ze trzeba będzie kupić kieckę na raz :(

zbikowa, Fedra, karoam, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    O rajusiu Żbikońcu jak już się ogarnisz w Wawie, to bierzemy Gochę i we trzy idziemy na piwo ( ja o smaku marchewkowym ) :P
    No helou, poczekajcie na mnie z tym spotkaniem, jeszcze ja ja ja ja ja !!!! (postaramy się wjechać do Wawy w drugiej połowie sierpnia / na początku września)

zbikowa, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3458 3459 3460 3461 3462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ