plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySelena wrote:To mówicie ze na tej całej tablicy tak łatwo o kupca
bo my w sumie z m chcemy sobie troche wiecej miejsca w pokoju zrobic i planujemy wymiane
no i byśmy mieli na zbyciu 2 fotele ławe szklana i tzw. amerykanke
szkoda wyrzycic bo jeszcze całkiem w dobrym stanie
a troche kaski na nowy zestaw by było
POLECAM tABLICĘ!!! -
no u nas własnie tak to wczoraj tez wyglądało jak widać dziewczyny nam dorastająE=Beata]Aguś dzieki
Wosebko dziękuję Ci bardzo w takim razie idę z tym większym zapałem :*
Koczku tak wiem dokładnie o czym mówisz i o to mi własnie chodziło
EDIT
p.s. MOJA oLIWKA teraz sama biegnie na dział dzieciecy wybiera sobie rzeczy do przymierzenia i razem spotykamy sie w przymierzalni[/QUOTE]
-
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:ty to jak ja wszystko juz kąpletuje odswiezam bo może w koncu sie przyda a tu nic jak na złość
kochana naprawdę już odświeżasz takie malutkie rzeczy?
ja niestety wszystko zawsze wydawałam na biezaco,
zostawiłam tylko wózki i łóźeczkoOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:kochana naprawdę już odświeżasz takie malutkie rzeczy?
zostawiłam tylko wózki i łóźeczkoBeata lubi tę wiadomość
-
można powiedziec odświeżam poprostu zwożę od tesciów rodziców segreguję w kartonach itp a jak ide gdzie sdo sklepu i cos fajnego malutkiego zobacze to oczywiście kupuje to juz chyba jaks choroba. ale tłumaczę sobie że najwyżej oddam bratowej albo siostrze jak mi sie nieudaBeata wrote:kochana naprawdę już odświeżasz takie malutkie rzeczy?
zostawiłam tylko wózki i łóźeczko -
nick nieaktualnymauysia wrote:A co w ogóle było na tym festiwalu? Jakieś fajne koncerty?
mauysia, Kfjatus, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Już pisalam do m:) poklikamy fotki i wstawimy
i sie może szybko uda sprzedać
Selena, zbikowa, Beata, Kfjatus, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Ja kiedyś koleżance sprzedawałam wózek na tablicy!!Ona kupiła wozek za 250zł a po pół roku sprzedałam go na tablicy za 300 zł!!Jeszcze koleżanka zarobiła
AGA 30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam
Wpadam się przywitać, jako że Żbiku mnie przydybał na fbA tak serio to przepraszam, że coraz rzadziej tu jestem, dopóki nie skończę z obecną praca (najpewniej do końca miesiąca) to mam kompletnie zawalony grafik. A do tego ramadan, więc wszystko jest postawione na głowie.
Ogólnie czuje się dobrze, choć mam jakieś głupie myśli odnośnie bąbelka, bo od wczoraj nie czuje żadnych bóli, kłucia itp a jak dotąd były to moje jedyne objawy ciążowe i tak nagle zniknęły...może wybiorę się do gina jakiegoś...
No i tyle u mnie. Postaram się nadrobić ale przyznam szczerze, że raczej nie dam rady. Jakby jakaś dobra duszyczka napisała skrót informacji byłabym dźwięcznamauysia, Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, Selena, Beata, Blondi22, Blondi22, Ilona, Kfjatus, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy po śniadanku już
U nas znów pada! A ja wszelkie buty jakie mam to szmaciaki
A ok 13 mamy plan jechać po moje wyniki do laboratorium i jak będą wcześniej to jadę zaraz do miasteczka gdzie mieszka moja mama i przyjmuje moja ciotka Endo , do której wybieram się na konsultację tych wyników...ciekawe,czy nie skończy się na włączeniu euthyroxu
Macie pomysł jak przebrnąć przez deszcz a w najlepszym razie przez kałuże w szmacianych baletkach?
Coś czuję,że zahaczę wreszcie o CCC
Co do tablicy, to mnie straaaaaaaaaaaaaaaasznie drażni korzystanie z tego portalu aukcyjnego, strasznie źle się czegoś szuka,bo mało jest kryteriów wyboru..ale jak ostatnio wystawiałam spodnie na Allegro to pojawiło mi się pytanie czy chcę na Allegro czy na Tablicy...ja nie toleruję Tablicy,więc wystawiłam na Allegro of korsI polecam Allegro...mimo,że parę groszy to kosztuje zwykle
Beata, Ilona lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Witam
Wpadam się przywitać, jako że Żbiku mnie przydybał na fbA tak serio to przepraszam, że coraz rzadziej tu jestem, dopóki nie skończę z obecną praca (najpewniej do końca miesiąca) to mam kompletnie zawalony grafik. A do tego ramadan, więc wszystko jest postawione na głowie.
Ogólnie czuje się dobrze, choć mam jakieś głupie myśli odnośnie bąbelka, bo od wczoraj nie czuje żadnych bóli, kłucia itp a jak dotąd były to moje jedyne objawy ciążowe i tak nagle zniknęły...może wybiorę się do gina jakiegoś...
No i tyle u mnie. Postaram się nadrobić ale przyznam szczerze, że raczej nie dam rady. Jakby jakaś dobra duszyczka napisała skrót informacji byłabym dźwięczna
No jakże miło Cię widzieć, karoam! Ja w skrótach informacji jestem strasznie cienka, więc może ktoś inny się tego podejmie
Dla pewności wybierz się do ginka, choć jestem pewna, że z młodzianem wszystko w porządeczku
A te egipskie rewelacje (polityczne) nadal nie są aż tak bardzo odczuwalne? Bo nawet do mnie - osoby która nie interesuje się wiadomościami - coraz częsciej dochodzą informacje o różnych niebezpiecznych akcjach... ale to pewnie głównie w Kairze, prawda?karoam, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Hej Karoam. Idź do ginka. Spokojna mama to... spokojna mama.
A od siebie dodam - z braku objawów NAJCZĘŚCIEJ należy się cieszyć!! Chyba,że to tyczy się już ruchów dziecka, które nagle ustają...ale jeśli miałam mdłości itd itp, a nagle lepiej się czujesz,to tylko się cieszyćJestem pewna,że to niepotrzebne martwienie
AGA 30, Beata, karoam, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyUciekam laseczki!!!Muszę jechać auto ubezpieczyć bo mi ubezpieczenie wygasa jutro i przegląd zrobić !!!
W sobotę wraca juz moja mama z niemiec z pracy jak ten czas zleciał!!!
A mojego brata dziewczyna porzuciła i biedak załamany jeszcze spi!!!Och a taka miłosć wielka była!!!
Narazie lasencje!!!