X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    To mówicie ze na tej całej tablicy tak łatwo o kupca ;) bo my w sumie z m chcemy sobie troche wiecej miejsca w pokoju zrobic i planujemy wymiane :) no i byśmy mieli na zbyciu 2 fotele ławe szklana i tzw. amerykanke :) szkoda wyrzycic bo jeszcze całkiem w dobrym stanie :) a troche kaski na nowy zestaw by było :)

POLECAM tABLICĘ!!!:-)

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beciu znajdz link z podobnym wózkiem i wstaw go

Beata lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no u nas własnie tak to wczoraj tez wyglądało jak widać dziewczyny nam dorastająE=Beata]Aguś dzieki :)

Wosebko dziękuję Ci bardzo w takim razie idę z tym większym zapałem :*

Koczku tak wiem dokładnie o czym mówisz i o to mi własnie chodziło :)

EDIT
    p.s. MOJA oLIWKA teraz sama biegnie na dział dzieciecy wybiera sobie rzeczy do przymierzenia i razem spotykamy sie w przymierzalni :P[/QUOTE]

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sandraa witam Cię serdecznie dawno Cię u nas nie było :(

Sandraa lubi tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie czytam wiadomości na opolu24 na tym festiwalu ognia i wody co byliśmy w sobotę było ponad 20tyś ludzi!!!Dlatego wyjazd z parkingu trwał półtorej godziny!!:-):-(

• Beata Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    ty to jak ja wszystko juz kąpletuje odswiezam bo może w koncu sie przyda a tu nic jak na złość

kochana naprawdę już odświeżasz takie malutkie rzeczy?
    ja niestety wszystko zawsze wydawałam na biezaco,
    zostawiłam tylko wózki i łóźeczko

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Właśnie czytam wiadomości na opolu24 na tym festiwalu ognia i wody co byliśmy w sobotę było ponad 20tyś ludzi!!!Dlatego wyjazd z parkingu trwał półtorej godziny!!:-):-(
    A co w ogóle było na tym festiwalu? Jakieś fajne koncerty?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    Przedział cenowy wbij mniej więcej w jakiej cenie chesz sprzedać wózek może wyskoczą podobne!!:-)

Beata lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    POLECAM tABLICĘ!!!:-)
    Już pisalam do m:) poklikamy fotki i wstawimy :) i sie może szybko uda sprzedać :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 10:50

AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    można powiedziec odświeżam poprostu zwożę od tesciów rodziców segreguję w kartonach itp a jak ide gdzie sdo sklepu i cos fajnego malutkiego zobacze to oczywiście kupuje to juz chyba jaks choroba. ale tłumaczę sobie że najwyżej oddam bratowej albo siostrze jak mi sie nieuda
    Beata wrote:

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A co w ogóle było na tym festiwalu? Jakieś fajne koncerty?
    To w sumie były dożynki na plaży nad jeziorem nyskim!!!Były koncerty były pokazy a punkt główny wieczoru był pokaz sztucznych ogni trze drużuny Niemiecka Polska i Czeska !!!Pokaz był robiony na srodku jeziora z barki były puszczane te fajerwerki widowisko zarąbiste!!!

mauysia, Kfjatus, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Już pisalam do m:) poklikamy fotki i wstawimy :) i sie może szybko uda sprzedać :)
    Ja kiedyś koleżance sprzedawałam wózek na tablicy!!Ona kupiła wozek za 250zł a po pół roku sprzedałam go na tablicy za 300 zł!!Jeszcze koleżanka zarobiła :-)

Selena, zbikowa, Beata, Kfjatus, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Ja kiedyś koleżance sprzedawałam wózek na tablicy!!Ona kupiła wozek za 250zł a po pół roku sprzedałam go na tablicy za 300 zł!!Jeszcze koleżanka zarobiła :-)
    Aga to może i mi sprzedasz skoro z ciebie taki super handlarz ;)

AGA 30 lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Aga to może i mi sprzedasz skoro z ciebie taki super handlarz ;)
    He he ja tylko zamieściłam ogłoszenie i zdjęcia bo koleżanka nie miała komputera i internetu!!!!:-)
    No i poszło ekspresem!!!:-)

Selena lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Wpadam się przywitać, jako że Żbiku mnie przydybał na fb ;) A tak serio to przepraszam, że coraz rzadziej tu jestem, dopóki nie skończę z obecną praca (najpewniej do końca miesiąca) to mam kompletnie zawalony grafik. A do tego ramadan, więc wszystko jest postawione na głowie.

Ogólnie czuje się dobrze, choć mam jakieś głupie myśli odnośnie bąbelka, bo od wczoraj nie czuje żadnych bóli, kłucia itp a jak dotąd były to moje jedyne objawy ciążowe i tak nagle zniknęły...może wybiorę się do gina jakiegoś...

No i tyle u mnie. Postaram się nadrobić ale przyznam szczerze, że raczej nie dam rady. Jakby jakaś dobra duszyczka napisała skrót informacji byłabym dźwięczna ;)

mauysia, Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, Selena, Beata, Blondi22, Blondi22, Ilona, Kfjatus, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po śniadanku już :) U nas znów pada! A ja wszelkie buty jakie mam to szmaciaki :( A ok 13 mamy plan jechać po moje wyniki do laboratorium i jak będą wcześniej to jadę zaraz do miasteczka gdzie mieszka moja mama i przyjmuje moja ciotka Endo , do której wybieram się na konsultację tych wyników...ciekawe,czy nie skończy się na włączeniu euthyroxu :/
    Macie pomysł jak przebrnąć przez deszcz a w najlepszym razie przez kałuże w szmacianych baletkach :( ?
    Coś czuję,że zahaczę wreszcie o CCC :/

Co do tablicy, to mnie straaaaaaaaaaaaaaaasznie drażni korzystanie z tego portalu aukcyjnego, strasznie źle się czegoś szuka,bo mało jest kryteriów wyboru..ale jak ostatnio wystawiałam spodnie na Allegro to pojawiło mi się pytanie czy chcę na Allegro czy na Tablicy...ja nie toleruję Tablicy,więc wystawiłam na Allegro of kors :) I polecam Allegro...mimo,że parę groszy to kosztuje zwykle :)

Beata, Ilona lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Karoam. Idź do ginka. Spokojna mama to... spokojna mama.

AGA 30, Selena, karoam, Kfjatus, Fedra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Witam :)

Wpadam się przywitać, jako że Żbiku mnie przydybał na fb ;) A tak serio to przepraszam, że coraz rzadziej tu jestem, dopóki nie skończę z obecną praca (najpewniej do końca miesiąca) to mam kompletnie zawalony grafik. A do tego ramadan, więc wszystko jest postawione na głowie.

Ogólnie czuje się dobrze, choć mam jakieś głupie myśli odnośnie bąbelka, bo od wczoraj nie czuje żadnych bóli, kłucia itp a jak dotąd były to moje jedyne objawy ciążowe i tak nagle zniknęły...może wybiorę się do gina jakiegoś...

No i tyle u mnie. Postaram się nadrobić ale przyznam szczerze, że raczej nie dam rady. Jakby jakaś dobra duszyczka napisała skrót informacji byłabym dźwięczna ;)

No jakże miło Cię widzieć, karoam! Ja w skrótach informacji jestem strasznie cienka, więc może ktoś inny się tego podejmie :)
    Dla pewności wybierz się do ginka, choć jestem pewna, że z młodzianem wszystko w porządeczku :)

A te egipskie rewelacje (polityczne) nadal nie są aż tak bardzo odczuwalne? Bo nawet do mnie - osoby która nie interesuje się wiadomościami - coraz częsciej dochodzą informacje o różnych niebezpiecznych akcjach... ale to pewnie głównie w Kairze, prawda?

karoam, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Karoam. Idź do ginka. Spokojna mama to... spokojna mama.
    Wizyta u ginki nigdy nie zaszkodzi...a właśnie Ty tam jakiegoś Gina prowadzącego,czy idziesz kiedy chcesz i do Kogo chcesz?
    A od siebie dodam - z braku objawów NAJCZĘŚCIEJ należy się cieszyć!! Chyba,że to tyczy się już ruchów dziecka, które nagle ustają...ale jeśli miałam mdłości itd itp, a nagle lepiej się czujesz,to tylko się cieszyć :) Jestem pewna,że to niepotrzebne martwienie :)

AGA 30, Beata, karoam, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uciekam laseczki!!!Muszę jechać auto ubezpieczyć bo mi ubezpieczenie wygasa jutro i przegląd zrobić !!!

W sobotę wraca juz moja mama z niemiec z pracy jak ten czas zleciał!!!

A mojego brata dziewczyna porzuciła i biedak załamany jeszcze spi!!!Och a taka miłosć wielka była!!!

Narazie lasencje!!!:-)

‹‹ 3455 3456 3457 3458 3459 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ