plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Rucia wrote:To ja też pragnę pozdrowić mojego męża, przez którego musiałam całą noc wdychać jego wyziewy po winie, a w dodatku całować mu się zachciało !
polubiłam Twój post 16 razy !!!
mauysia, Beata, Shagga_80, zbikowa, Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A tak serio, to to, o czym pisałam działo się w zeszłym tygodniu i powiem Wam tylko, że to miłe, że po 6 latach nadal stać człowieka na takie ekscesy
Pozdrawiamy Męża Olimauysia, Beata, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:A tak serio, to to, o czym pisałam działo się w zeszłym tygodniu i powiem Wam tylko, że to miłe, że po 6 latach nadal stać człowieka na takie ekscesy
pochwal to będzie zdarzało sie cześciej
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyHej Baby! Wpadłam,przeczytałam i zmykam...robić śniadanie i jeść of kors..
Beatko, jak tam, teścior zrobiony? Coś ty taka tajemnicza ostatnio
Mauysiu, jak my się różnimy - dla Ciebie zakupy to koszmar a dla mnie najlepsza przyjemnośćI szczerze to zdaję sobie sprawę, z tego, że wymyślam coby kupić dla Numeru 2 (mimo,że więcej wykorzystałabym po Nr 1) ale po prostu MUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSZĘ wydać kaskę na Drugiego ...szczególnie,że przy Kubie nie szalałam...teraz jestem mniej ubezwłasnowolniona
Ruciu, kiedyś (tzn przy Kubie) też chorowałam na x-landera..ale jak wiadomo,przegrał przez wagę i moje możliwości...ale zazdraszczam Tobie
PS. I Tako i X-lander produkują się w Cz-wie i tu są najdroższeMoja koleżanka (czy raczej Żona kumpla...baaaaaaardzo dobrego kumpla
) pracuje w Ich sklepie firmowym nawet.
mauysia, Beata, Ilona, Fedra, Rucia lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No właśnie widze..nie chciało mi kliknąć ..więc tak klikalam kilka razy aż zatrybiło
Selena, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Ola_czeka wrote:Małysz nadal super piosenki, tylko nie wszyscy maja tyle szczęścia by się przebić. Ale weźmy ZAZ czy Caro Emerald.
Ola_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRucia zajefajny ten wózeczek!!!Mi to się marzy wózek na dużych kołach i na bank musi być montowani na paskach tak jak kiedyś stare wózki były robione!!!No ale to daleka dal do planowania zakupu wózka u mnie!!!
Kubulek słodziak normalnie przystojniacha nam rośnie!!!Selena, Ilona, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:no widzisz ja nieraz próbowałam ale nie wyszło , dziś pierwszy raz w zyciu sie udao ale tylko 2 razy
i od razu tak zaszalalałam
aha a który Ty masz dzis dc ? bo nie widzę Twojego wykresu..wiesz ja myśle że do gina zawsze jest sens iść
najwyżej pomyślicie nad kolejnym cyklem
jakby można naturze pomóc
no i po usg będziesz wiedzieć czy była owu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 10:15
Fedra lubi tę wiadomość
-
ja postanowiłam że jednak sprzedam ten swój wózek bo tak czekał i czekał na drugie, wiec zeby nie zapeszać muszę go odświezyc cyknąc fotki i wystawić na allegro może ktos sie skusi
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:No HAJ TAJM!
Napisz od razu od kiedy dokładnie zmieniasz miejsce swojego zamieszkania.
zaczynam 1.08.
Teraz próbuje ogarnąć totalnie wszyyyystko - wyporowadzka z obecnej chaty. szukanie nowych dla mnie w wawie i dla P. tutaj, organizowanie, sprzątanie i do tego planowanie wyjazdu do PL. cyrk na kółkach.
Prośba do Laseczek z wawy. jakby któraś z Was słyszała coś o kawalerce albo 2pok do wynajęcia to dajcie mi proszę znać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 10:20
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBeata wrote:ja postanowiłam że jednak sprzedam ten swój wózek bo tak czekał i czekał na drugie, wiec zeby nie zapeszać muszę go odświezyc cyknąc fotki i wystawić na allegro może ktos sie skusi
A jak już go sprzedaż to za trochę będziesz następny kupowaćBeata, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość