plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ja wczoraj miałam babski dzień z moja córcia szalałyśmy po sklepach ile można. zauważyłam że w mojej 4.5 l córki zaczyna wyrabiać się styl i nawet niezły gust co do stylu ubierania także jestm mega dumna z niej fakt pewnie odbije sie mi top niedługo po kieszeni ale co tam
AGA 30, zbikowa, zbikowa, Beata, Ola_czeka, Shagga_80, Fedra, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Szaguś nie to za wcześnie
Wosebko schowałam przed Wami naraziez wielką nadzieją na ten cykl
dziś mój 32d.c.
dzieki kochana jako jedyna zauważyłaś mój post i moje pytanie :*
wiec pójdę choć ovu po kilku dniach podobno nie można z calą pewnościa stwierdzić to wreszcie się odważe to już pójdę, ciągle z oszczędności szukałam dobrego momentu
Efciu nie nie robiłamSelena, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
AGA 30 wrote:Beci na TABLICĘ wystaw pójdzie jak świeże bułeczki!!!!
A jak już go sprzedaż to za trochę będziesz następny kupować
taką mam nadzieję że znając moje szczęście mogłoby sie zaraz udac po sprzedaniu
choc zamierzałam uzywać tego, zniszczyc go wcale nie zniszczyliśmy tylko tyle lat stał
Aguś a orientujesz się bo coś mi sie kojarzy że jest taka opcja że wsytawiając na allegro rzecz uzywaną zaproponuję żeby zrobić to bezpłatnie wląsnie na Tablicy? mam rację?Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Efciu wszystkiego najlepszego dla synusia :*
Koczku oj odbije się napewno , ale jaka radośc
p.s. i zobaczysz jak już niedługo będzie przebierała rano i wybrzydzała że w to dziś sie nie ubierzeOliwka 2006
-
tak kiedys była taka opcja ale osttnio cos wystawiałam i już mi sie niepokazałaBeata wrote:taką mam nadzieję że znając moje szczęście mogłoby sie zaraz udac po sprzedaniu
choc zamierzałam uzywać tego, zniszczyc go wcale nie zniszczyliśmy tylko tyle lat stał
Aguś a orientujesz się bo coś mi sie kojarzy że jest taka opcja że wsytawiając na allegro rzecz uzywaną zaproponuję żeby zrobić to bezpłatnie wląsnie na Tablicy? mam rację? -
nick nieaktualnyBeata wrote:taką mam nadzieję że znając moje szczęście mogłoby sie zaraz udac po sprzedaniu
Aguś a orientujesz się bo coś mi sie kojarzy że jest taka opcja że wsytawiając na allegro rzecz uzywaną zaproponuję żeby zrobić to bezpłatnie wląsnie na Tablicy? mam rację?
-
Beata wrote:Szaguś nie to za wcześnie
Wosebko schowałam przed Wami naraziez wielką nadzieją na ten cykl
dziś mój 32d.c.
dzieki kochana jako jedyna zauważyłaś mój post i moje pytanie :*
wiec pójdę choć ovu po kilku dniach podobno nie można z calą pewnościa stwierdzić to wreszcie się odważe to już pójdę, ciągle z oszczędności szukałam dobrego momentu
Efciu nie nie robiłamBeata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wiesz Beciu to że wdomu przebiera ciuchy ze w to sie nie ubierze to ja juz mam dawno tylko ze zawsze jakos tak dobierała że to wygląało byle jak a teraz to całe ubranie od góry do dołu dobiera idealnie i dodam że w sklepie nie wybiera jakiegos badzioewia tylko samo porządne ciuchy i buty a to napewno pociagnie po kieszeniBeata wrote:Efciu wszystkiego najlepszego dla synusia :*
Koczku oj odbije się napewno , ale jaka radośc
p.s. i zobaczysz jak już niedługo będzie przebierała rano i wybrzydzała że w to dziś sie nie ubierzeBeata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
jezuuu dziewczyny tam jest 632 strony z używanymi wozkami jak znajda mój?
kurde mnie to zniechęca chyba go wypiorę póki lato ciepło i bęe liczyć z emi sie przyda juża-koczek, Selena, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:jezuuu dziewczyny tam jest 632 strony z używanymi wozkami jak znajda mój?
kurde mnie to zniechęca chyba go wypiorę póki lato ciepło i bęe liczyć z emi sie przyda już
Ja Beciu z kolei zawsze wystawiam na Allegro i sobie chwalę.Beata lubi tę wiadomość
-
To mówicie ze na tej całej tablicy tak łatwo o kupca
bo my w sumie z m chcemy sobie troche wiecej miejsca w pokoju zrobic i planujemy wymiane
no i byśmy mieli na zbyciu 2 fotele ławe szklana i tzw. amerykanke
szkoda wyrzycic bo jeszcze całkiem w dobrym stanie
a troche kaski na nowy zestaw by było
AGA 30, Beata, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Aguś dzieki
Wosebko dziękuję Ci bardzo w takim razie idę z tym większym zapałem :*
Koczku tak wiem dokładnie o czym mówisz i o to mi własnie chodziło
EDIT
p.s. MOJA oLIWKA teraz sama biegnie na dział dzieciecy wybiera sobie rzeczy do przymierzenia i razem spotykamy sie w przymierzalniWiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 10:42
Selena, a-koczek, AGA 30, Shagga_80, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:Aguś dzieki
Wosebko dziękuję Ci bardzo w takim razie idę z tym większym zapałem :*
Koczku tak wiem dokładnie o czym mówisz i o to mi własnie chodziłoi żeby gin miał plan po którym szybciutko będa II kreseczki
Beata, Fedra lubią tę wiadomość