plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Dziewczynki. Jestem i ja
Gadgetko synek przecudowny
Muska powtórka z kawału może być, bo jest naprawdę niezły
Ruciu dobrze, że już wróciłaś z tego wakacjowania
Plemniczko, a ja Cię proszę o troszkę luzu, bo Maleństwo stresujesz niepotrzebnie
Witam resztę i życzę przyjemnego dnia:*
mauysia, Selena, Ilona, plemniczka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dobra, Rucia się względnie wytłumaczyła, a teraz piszcie - bom ciekawa - czym takim jesteście zajęte w poniedziałek rano, że taka tu cisza
Ja od razu napiszę, że mi się spać chce jak cholera, oczy mam na zapałki, a czekam na wielkie BUM czyli na moment, jak odezwą się nagle wszyscy klienci na raz i z kolegą będziemy musieli ich ogarniaćIlona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Piosenka na dziś:
(Wrzucamy link, po czym przełączamy się na ovu, żeby nie oglądać teledysku)
http://www.youtube.com/watch?v=aFPvKGL69kEFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Hej Rucia
świetny kolor tego wózka
ja u sąsiadki podpatrzyłam wózek Tako
3 w 1
i chyba taki chce
co do koloru jeszcze niewiem jaki..
Ostatnio w hurtowni oglądałam wózki Tako.Nie są złe
Nawet całkiem fajne. Cenowo podobne do X-landera. ( O ile kupi się na allegro - różnica między allegro a Smykiem wynosi 700 zł jeśli chodzi o x-landera
)
Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja sobie wczoraj w końcu zaczęłam robić wstępną listę wyprawkową i wychodzi na to, że chyba prawie nic nowego nie będę musiała kupować! Tzn. łóżeczko tylko kupiłam już z 2 miechy temu, a tak to nie będę musiała dokupować niczego poza jakimiś drobnymi bzdetami higienicznymi. Yeah! Koszmar zakupów mnie ominie
Rucia, Selena, Muska, Beata, zbikowa, Ilona, Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
U mnie weekend upłynął szybko. W piątek była u mnie koleżanka, w sobotę spotkałam się po długim czasie niewidzenia z druga koleżanką i nie mogłyśmy się wygadać
No, a niedziela w zupełności należała do męża, pogaduchy, wspólny film, wypad na zakupy i jakoś zleciało, a dziś wybył z samego rana do pracy...
Ja posiedzę trochę z Wami, a potem jakieś obowiązki "kury domowej" wypełnię, choć jakoś ostatnio mam ogromną potrzebę powrotu do aktywności zawodowej, mam nadzieję, że do roku szkolnego posypie się na mnie deszcz propozycji (co jest właściwie niemożliwe)....
Beata, zbikowa, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ostatnio w hurtowni oglądałam wózki Tako.
Nie są złe
Nawet całkiem fajne. Cenowo podobne do X-landera. ( O ile kupi się na allegro - różnica między allegro a Smykiem wynosi 700 zł jeśli chodzi o x-landera
)
skoro babcia funduje wózek
Beata, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ja sobie wczoraj w końcu zaczęłam robić wstępną listę wyprawkową i wychodzi na to, że chyba prawie nic nowego nie będę musiała kupować! Tzn. łóżeczko tylko kupiłam już z 2 miechy temu, a tak to nie będę musiała dokupować niczego poza jakimiś drobnymi bzdetami higienicznymi. Yeah! Koszmar zakupów mnie ominie
Byliśmy wczoraj u teściów, i był brat rodzony mojego teścia który ma dwuletnią wnuczkę. Już Nam zapowiedział, że jego córka ma dla Nas odłożoną całą masę ciuchów, krzesełko do karmienia, huśtawkę, leżaczek, więc zaoszczędzimy sporo na takich drogich bajerach uffff.Muska, mauysia, Kfjatus, Beata, zbikowa, Ilona, Sandraa, Blondi22, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Hej Muska,
a co to za podkradanie moich dowcipów???
Alem się uśmiała z tego zbiegu okoliczności
No i tak się dzieje, jak ktoś nie nadrabia zaległości na forum...
Dzień dobry wszystkim Wam, które tu zaraz się pojawią! Życzę Wam wspaniałego dnia
Do mnie to w zeszłym tygodniu w pracy doszło "D
Ale się uśmiałam...
teraz to znowu w skrzyncke znalazłam :d
No, także szykuj się bo może i znowu coś zdublujęFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kfjatus wrote:Ja posiedzę trochę z Wami, a potem jakieś obowiązki "kury domowej" wypełnię, choć jakoś ostatnio mam ogromną potrzebę powrotu do aktywności zawodowej, mam nadzieję, że do roku szkolnego posypie się na mnie deszcz propozycji (co jest właściwie niemożliwe
)....
aisa lubi tę wiadomość
-
Muska wrote:haha, naprawdę?
Do mnie to w zeszłym tygodniu w pracy doszło "D
Ale się uśmiałam...
teraz to znowu w skrzyncke znalazłam :d
No, także szykuj się bo może i znowu coś zdubluję
No nieźle, możesz teraz zacząć robić dochodzenie
HELLLOOOUU, koleżanko Muski, słyszysz nas????Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 09:42
Selena, Kfjatus, Beata, Ilona, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość