X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijka wrote:
    a ile ci sie spoznia @ ? Robilaś testy ?

ten cykl jest jeszcze w początku zobaczymy jaki długi będzie bo nigdy nie wiem :-\:-\:-\

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mozliwe ze zapłodnienie było późne i dlatego tak mam ? czy jak pojde na usg to coś wykarze ?

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wykaże kochana jeszcze na bank...musisz czekać...nie ma co kasy na usg wydawać...czekaj spokojnie...

U mnie dziś już ok 60 dc nawet straciłam rachubę...jestem w trakcie wywoływania @ luteiną i mam nadzieję, że się szybko wywoła...bo planuję mega starania w kolejnym cyklu...

Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, na twoim miejscu po prostu pogodziłabym się z sytuacją, że jesteś niezwykłym przypadkiem jeśli chodzi o ciążowe objawy i dolegliwości. Co do piersi, to w 13 tygodniu już mnie nie bolały. Jedynie urosły. Ale pamiętaj, że wielu kobietom piersi nie rosną, nie bolą nic kompletnie się z nimi nie dzieje. I tu podam Ci przykład mojej przyjaciółki, której przy dwóch ciążach piersi nie urosły ani milimetr, i zupełnie jej nie bolały.

Odgoń te czarne myśli, bo według mnie są zupełnie bezpodstawne :) Z jednej strony powinnaś się cieszyć, że ciąża rozwija się prawidłowo, a Ty ( prócz tych nieszczęsnych plamień ) czujesz się bardzo dobrze.

A i pamiętaj, że ja w pierwszej ciązy również nie miałam mdłości, żadnych, czułam się rewelacyjnie. Za to tą ciaże znosze już o wiele gorzej :( Także sama widzisz, że każda ciąża jest inna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 19:19

zbikowa, nick nieaktualny, Beata, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooooooooooobry wieczór laseczki!!!!
    I milej nocki!!!!
    Idę się kąpać i do łóżka bo w nocy spałam tylko 2 godzinki!!!
    A więc Dobranoc!!!!
    Mała pomoc potrzebna!!! te przeciw ciala i te anty coś tam napiszcie mi co jeszczę musze zrobić z tych badań tarczycy zanim w czwartek do endo pójdę!!!Z góry dziękuje moje drogie kochane koleżanki!!!

Ps. Weekend udany!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 20:46

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc kochane babolki!
    Jestem w pracy to i zaglądam ;)
    Coś mnie przez weekend (i nie tylko) ominęło?
    Czy wszystkie się wakacjujecie?
    :) Miłego dnia :D
    :D

mauysia, Ilona, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś się tu nie mogę czasowo zgrać z Wami ;)
    Mam za to dobry nawał na początek dnia:

Żona prosi Andrzeja żeby wziął ją na imprezę, po długich namowach i staraniach żony, Andrzej ulega i zabiera małżonkę do klubu ze striptizem. Tam od razu portier odbiera ciuchy i głośnym i stanowczym głosem mówi "Dobry wieczór, panie Andrzeju". Żona podenerwowana zaczyna prawić kazania Mężowi. Andrzej tłumaczy żonie, że to kolega z podstawówki. Młoda para siada przy stołku i od razu pojawia się kelner i mówi "Panie Andrzeju, to co zawsze?". Żona wściekła grozi rozwodem, Andrzej spokojnie jej tłumaczy że musiał sobie go z kimś pomylić. I nagle pół naga striptizerka woła kto ściągnie mi STANIK !!!!!! , a tu cała sala chórem "Andrzej, Andrzej, Andrzej!!!". Żona wybiega z klubu prosto do taksówki, Andrzej za nią, tłumaczy jej, że to nieporozumienie. Żona przeklina, biję męża, a nagle kierowca Taksówki mówi :
    "Panie Andrzeju, ale takiej pyskatej kurwy to jeszcze nie wieźliśmy..."

a-koczek, Ilona, Kfjatus, nick nieaktualny, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Muska,

a co to za podkradanie moich dowcipów??? :D :D :D
    Alem się uśmiała z tego zbiegu okoliczności :D :D :D
    No i tak się dzieje, jak ktoś nie nadrabia zaległości na forum... :)

Dzień dobry wszystkim Wam, które tu zaraz się pojawią! Życzę Wam wspaniałego dnia :)

Selena, Ilona, nick nieaktualny, Beata, nick nieaktualny, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zacznę od zamieszczenia zdjęcia ślicznego Kubusia - synusia Gadgetki:
    bd9h.jpg

Kubulek musiał mieć zrobioną transfuzję krwi (słaba morfologia), już jest po, a dziś ok. południa ma mieć wykonane badania i wtedy okaże się co i jak. Gadgetka niestety leży w innym szpitalu i nie może doczekać się zjednoczenia ze swoimi panami (z Kubusiem w szpitalu jest mąż Gadgetki).

Trzymajmy mocno kciuki, żeby jak najszybciej cała trójka spotkała się w domu!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:35

Selena, Ola_czeka, Ilona, nick nieaktualny, Beata, zbikowa, nick nieaktualny, Effcia28, nick nieaktualny, Sandraa, Blondi22, Blondi22, plemniczka, Fedra, sylwia1985, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wakacjuję, jeszcze - wg mojego suwaczka - mam do tego 1 tydzień i 4 dni :) I niestety nie będą to dni pełne relaksu (bo niby "sezon ogórkowy" w pracy), bo nasze biuro jest przetrzebione :/ No ale zacisnę zęby i jakoś dotrwam.

Nasz Młodzian się rozchorował (przeziębił), dziś M zostaje z nim w domu i idzie do pediatry - zobaczymy, co zdiagnozuje.

Czyżbym dzisiaj miała pisać sama do siebie...?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam po weekendzie. Muśka kawał super całe moje biuro się śmiało tym barzdiej ze mamy prezesa ANdrzeja

Muska, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje drogie.

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i Kubus pzrecudny

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) jestem i ja :) wreszcie mam internet :) w piatek nie było pradu po południu...i system po tym siadł....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:48

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubuś jest śliczny :) i oby teraz już było dobrze :) i żeby cała rodzinka Gadgetki naszej była razem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:48

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nareszcie zbiera się ekipa :)
    Cześć a-koczku, Olu i Wosebko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:49

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się melduję ! Będę klikała z doskoku, bo muszę sprzątać i ogarnąc syf po tygodniowej nieobecności.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro po USG, jak dowiemy się czy w brzuchu faktycznie siedzi Polesława, to zamawiamy wózek :) Byliśmy w sobotę w Smyku i porównaliśmy 2 wózki, i zmieniliśmy zdanie co do wyboru. Zostajemy przy X-landerze ale wersji tańszej. Pawłowi zdecydowanie przypadł do gustu inny, a mi to w zasadzie wsio ryba :)

Wiem, mówiłam, że fioletowy, ale jednak ten oczojebny różowy jest super :) A co najlepsze Pawłowi się bardzo podoba. Więc jak facetowi podoba się róż, to znaczy, ze nie jest taki zły :P

w1dz.jpg

a-koczek, Beata, nick nieaktualny, Ilona, Sandraa, Blondi22, Fedra, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam kalendarium na ten tydzień :)

15.07 Shagga - wizyta u Endo (po południu)

16.07 Rucia - USG połówkowe 13:00

18.07 Woseba - ginekolog (3 wizyta)

19.07 Woseba - USG prenatalne

mauysia, Selena, Beata, nick nieaktualny, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jutro po USG, jak dowiemy się czy w brzuchu faktycznie siedzi Polesława, to zamawiamy wózek :) Byliśmy w sobotę w Smyku i porównaliśmy 2 wózki, i zmieniliśmy zdanie co do wyboru. Zostajemy przy X-landerze ale wersji tańszej. Pawłowi zdecydowanie przypadł do gustu inny, a mi to w zasadzie wsio ryba :)

Wiem, mówiłam, że fioletowy, ale jednak ten oczojebny różowy jest super :) A co najlepsze Pawłowi się bardzo podoba. Więc jak facetowi podoba się róż, to znaczy, ze nie jest taki zły :P

Omajgad, ależ pink :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3450 3451 3452 3453 3454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ