plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wykaże kochana jeszcze na bank...musisz czekać...nie ma co kasy na usg wydawać...czekaj spokojnie...
U mnie dziś już ok 60 dc nawet straciłam rachubę...jestem w trakcie wywoływania @ luteiną i mam nadzieję, że się szybko wywoła...bo planuję mega starania w kolejnym cyklu...
Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczko, na twoim miejscu po prostu pogodziłabym się z sytuacją, że jesteś niezwykłym przypadkiem jeśli chodzi o ciążowe objawy i dolegliwości. Co do piersi, to w 13 tygodniu już mnie nie bolały. Jedynie urosły. Ale pamiętaj, że wielu kobietom piersi nie rosną, nie bolą nic kompletnie się z nimi nie dzieje. I tu podam Ci przykład mojej przyjaciółki, której przy dwóch ciążach piersi nie urosły ani milimetr, i zupełnie jej nie bolały.
Odgoń te czarne myśli, bo według mnie są zupełnie bezpodstawne
Z jednej strony powinnaś się cieszyć, że ciąża rozwija się prawidłowo, a Ty ( prócz tych nieszczęsnych plamień ) czujesz się bardzo dobrze.
A i pamiętaj, że ja w pierwszej ciązy również nie miałam mdłości, żadnych, czułam się rewelacyjnie. Za to tą ciaże znosze już o wiele gorzej
Także sama widzisz, że każda ciąża jest inna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 19:19
zbikowa, Shagga_80, Beata, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDooooooooooobry wieczór laseczki!!!!
I milej nocki!!!!
Idę się kąpać i do łóżka bo w nocy spałam tylko 2 godzinki!!!
A więc Dobranoc!!!!
Mała pomoc potrzebna!!! te przeciw ciala i te anty coś tam napiszcie mi co jeszczę musze zrobić z tych badań tarczycy zanim w czwartek do endo pójdę!!!Z góry dziękuje moje drogie kochane koleżanki!!!
Ps. Weekend udany!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 20:46
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Coś się tu nie mogę czasowo zgrać z Wami

Mam za to dobry nawał na początek dnia:
Żona prosi Andrzeja żeby wziął ją na imprezę, po długich namowach i staraniach żony, Andrzej ulega i zabiera małżonkę do klubu ze striptizem. Tam od razu portier odbiera ciuchy i głośnym i stanowczym głosem mówi "Dobry wieczór, panie Andrzeju". Żona podenerwowana zaczyna prawić kazania Mężowi. Andrzej tłumaczy żonie, że to kolega z podstawówki. Młoda para siada przy stołku i od razu pojawia się kelner i mówi "Panie Andrzeju, to co zawsze?". Żona wściekła grozi rozwodem, Andrzej spokojnie jej tłumaczy że musiał sobie go z kimś pomylić. I nagle pół naga striptizerka woła kto ściągnie mi STANIK !!!!!! , a tu cała sala chórem "Andrzej, Andrzej, Andrzej!!!". Żona wybiega z klubu prosto do taksówki, Andrzej za nią, tłumaczy jej, że to nieporozumienie. Żona przeklina, biję męża, a nagle kierowca Taksówki mówi :
"Panie Andrzeju, ale takiej pyskatej kurwy to jeszcze nie wieźliśmy..."

a-koczek, Ilona, Kfjatus, Rucia, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Muska,
a co to za podkradanie moich dowcipów???

Alem się uśmiała z tego zbiegu okoliczności

No i tak się dzieje, jak ktoś nie nadrabia zaległości na forum...
Dzień dobry wszystkim Wam, które tu zaraz się pojawią! Życzę Wam wspaniałego dnia
Selena, Ilona, Rucia, Beata, Shagga_80, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

-
No i zacznę od zamieszczenia zdjęcia ślicznego Kubusia - synusia Gadgetki:

Kubulek musiał mieć zrobioną transfuzję krwi (słaba morfologia), już jest po, a dziś ok. południa ma mieć wykonane badania i wtedy okaże się co i jak. Gadgetka niestety leży w innym szpitalu i nie może doczekać się zjednoczenia ze swoimi panami (z Kubusiem w szpitalu jest mąż Gadgetki).
Trzymajmy mocno kciuki, żeby jak najszybciej cała trójka spotkała się w domu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:35
Selena, Ola_czeka, Ilona, Rucia, Beata, zbikowa, Shagga_80, Effcia28, AGA 30, Sandraa, Blondi22, Blondi22, plemniczka, Fedra, sylwia1985, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

-
Ja jeszcze nie wakacjuję, jeszcze - wg mojego suwaczka - mam do tego 1 tydzień i 4 dni
I niestety nie będą to dni pełne relaksu (bo niby "sezon ogórkowy" w pracy), bo nasze biuro jest przetrzebione
No ale zacisnę zęby i jakoś dotrwam.
Nasz Młodzian się rozchorował (przeziębił), dziś M zostaje z nim w domu i idzie do pediatry - zobaczymy, co zdiagnozuje.
Czyżbym dzisiaj miała pisać sama do siebie...?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro po USG, jak dowiemy się czy w brzuchu faktycznie siedzi Polesława, to zamawiamy wózek
Byliśmy w sobotę w Smyku i porównaliśmy 2 wózki, i zmieniliśmy zdanie co do wyboru. Zostajemy przy X-landerze ale wersji tańszej. Pawłowi zdecydowanie przypadł do gustu inny, a mi to w zasadzie wsio ryba 
Wiem, mówiłam, że fioletowy, ale jednak ten oczojebny różowy jest super
A co najlepsze Pawłowi się bardzo podoba. Więc jak facetowi podoba się róż, to znaczy, ze nie jest taki zły 

a-koczek, Beata, Shagga_80, Ilona, Sandraa, Blondi22, Fedra, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Jutro po USG, jak dowiemy się czy w brzuchu faktycznie siedzi Polesława, to zamawiamy wózek
Byliśmy w sobotę w Smyku i porównaliśmy 2 wózki, i zmieniliśmy zdanie co do wyboru. Zostajemy przy X-landerze ale wersji tańszej. Pawłowi zdecydowanie przypadł do gustu inny, a mi to w zasadzie wsio ryba 
Wiem, mówiłam, że fioletowy, ale jednak ten oczojebny różowy jest super
A co najlepsze Pawłowi się bardzo podoba. Więc jak facetowi podoba się róż, to znaczy, ze nie jest taki zły 
Omajgad, ależ pink

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]