plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wykaże kochana jeszcze na bank...musisz czekać...nie ma co kasy na usg wydawać...czekaj spokojnie...
U mnie dziś już ok 60 dc nawet straciłam rachubę...jestem w trakcie wywoływania @ luteiną i mam nadzieję, że się szybko wywoła...bo planuję mega starania w kolejnym cyklu...Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPlemniczko, na twoim miejscu po prostu pogodziłabym się z sytuacją, że jesteś niezwykłym przypadkiem jeśli chodzi o ciążowe objawy i dolegliwości. Co do piersi, to w 13 tygodniu już mnie nie bolały. Jedynie urosły. Ale pamiętaj, że wielu kobietom piersi nie rosną, nie bolą nic kompletnie się z nimi nie dzieje. I tu podam Ci przykład mojej przyjaciółki, której przy dwóch ciążach piersi nie urosły ani milimetr, i zupełnie jej nie bolały.
Odgoń te czarne myśli, bo według mnie są zupełnie bezpodstawneZ jednej strony powinnaś się cieszyć, że ciąża rozwija się prawidłowo, a Ty ( prócz tych nieszczęsnych plamień ) czujesz się bardzo dobrze.
A i pamiętaj, że ja w pierwszej ciązy również nie miałam mdłości, żadnych, czułam się rewelacyjnie. Za to tą ciaże znosze już o wiele gorzejTakże sama widzisz, że każda ciąża jest inna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 19:19
zbikowa, Shagga_80, Beata, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDooooooooooobry wieczór laseczki!!!!
I milej nocki!!!!
Idę się kąpać i do łóżka bo w nocy spałam tylko 2 godzinki!!!
A więc Dobranoc!!!!
Mała pomoc potrzebna!!! te przeciw ciala i te anty coś tam napiszcie mi co jeszczę musze zrobić z tych badań tarczycy zanim w czwartek do endo pójdę!!!Z góry dziękuje moje drogie kochane koleżanki!!!
Ps. Weekend udany!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 20:46
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Coś się tu nie mogę czasowo zgrać z Wami
Mam za to dobry nawał na początek dnia:
Żona prosi Andrzeja żeby wziął ją na imprezę, po długich namowach i staraniach żony, Andrzej ulega i zabiera małżonkę do klubu ze striptizem. Tam od razu portier odbiera ciuchy i głośnym i stanowczym głosem mówi "Dobry wieczór, panie Andrzeju". Żona podenerwowana zaczyna prawić kazania Mężowi. Andrzej tłumaczy żonie, że to kolega z podstawówki. Młoda para siada przy stołku i od razu pojawia się kelner i mówi "Panie Andrzeju, to co zawsze?". Żona wściekła grozi rozwodem, Andrzej spokojnie jej tłumaczy że musiał sobie go z kimś pomylić. I nagle pół naga striptizerka woła kto ściągnie mi STANIK !!!!!! , a tu cała sala chórem "Andrzej, Andrzej, Andrzej!!!". Żona wybiega z klubu prosto do taksówki, Andrzej za nią, tłumaczy jej, że to nieporozumienie. Żona przeklina, biję męża, a nagle kierowca Taksówki mówi :
"Panie Andrzeju, ale takiej pyskatej kurwy to jeszcze nie wieźliśmy..."
a-koczek, Ilona, Kfjatus, Rucia, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej Muska,
a co to za podkradanie moich dowcipów???
Alem się uśmiała z tego zbiegu okoliczności
No i tak się dzieje, jak ktoś nie nadrabia zaległości na forum...
Dzień dobry wszystkim Wam, które tu zaraz się pojawią! Życzę Wam wspaniałego dniaSelena, Ilona, Rucia, Beata, Shagga_80, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
No i zacznę od zamieszczenia zdjęcia ślicznego Kubusia - synusia Gadgetki:
Kubulek musiał mieć zrobioną transfuzję krwi (słaba morfologia), już jest po, a dziś ok. południa ma mieć wykonane badania i wtedy okaże się co i jak. Gadgetka niestety leży w innym szpitalu i nie może doczekać się zjednoczenia ze swoimi panami (z Kubusiem w szpitalu jest mąż Gadgetki).
Trzymajmy mocno kciuki, żeby jak najszybciej cała trójka spotkała się w domu!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:35
Selena, Ola_czeka, Ilona, Rucia, Beata, zbikowa, Shagga_80, Effcia28, AGA 30, Sandraa, Blondi22, Blondi22, plemniczka, Fedra, sylwia1985, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie wakacjuję, jeszcze - wg mojego suwaczka - mam do tego 1 tydzień i 4 dni
I niestety nie będą to dni pełne relaksu (bo niby "sezon ogórkowy" w pracy), bo nasze biuro jest przetrzebione
No ale zacisnę zęby i jakoś dotrwam.
Nasz Młodzian się rozchorował (przeziębił), dziś M zostaje z nim w domu i idzie do pediatry - zobaczymy, co zdiagnozuje.
Czyżbym dzisiaj miała pisać sama do siebie...? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJutro po USG, jak dowiemy się czy w brzuchu faktycznie siedzi Polesława, to zamawiamy wózek
Byliśmy w sobotę w Smyku i porównaliśmy 2 wózki, i zmieniliśmy zdanie co do wyboru. Zostajemy przy X-landerze ale wersji tańszej. Pawłowi zdecydowanie przypadł do gustu inny, a mi to w zasadzie wsio ryba
Wiem, mówiłam, że fioletowy, ale jednak ten oczojebny różowy jest superA co najlepsze Pawłowi się bardzo podoba. Więc jak facetowi podoba się róż, to znaczy, ze nie jest taki zły
a-koczek, Beata, Shagga_80, Ilona, Sandraa, Blondi22, Fedra, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Jutro po USG, jak dowiemy się czy w brzuchu faktycznie siedzi Polesława, to zamawiamy wózek
Byliśmy w sobotę w Smyku i porównaliśmy 2 wózki, i zmieniliśmy zdanie co do wyboru. Zostajemy przy X-landerze ale wersji tańszej. Pawłowi zdecydowanie przypadł do gustu inny, a mi to w zasadzie wsio ryba
Wiem, mówiłam, że fioletowy, ale jednak ten oczojebny różowy jest superA co najlepsze Pawłowi się bardzo podoba. Więc jak facetowi podoba się róż, to znaczy, ze nie jest taki zły
Omajgad, ależ pink