X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijka wrote:
    a ile ci sie spoznia @ ? Robilaś testy ?

ten cykl jest jeszcze w początku zobaczymy jaki długi będzie bo nigdy nie wiem :-\:-\:-\

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to mozliwe ze zapłodnienie było późne i dlatego tak mam ? czy jak pojde na usg to coś wykarze ?

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
  • jeju Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wykaże kochana jeszcze na bank...musisz czekać...nie ma co kasy na usg wydawać...czekaj spokojnie...

U mnie dziś już ok 60 dc nawet straciłam rachubę...jestem w trakcie wywoływania @ luteiną i mam nadzieję, że się szybko wywoła...bo planuję mega starania w kolejnym cyklu...

Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, na twoim miejscu po prostu pogodziłabym się z sytuacją, że jesteś niezwykłym przypadkiem jeśli chodzi o ciążowe objawy i dolegliwości. Co do piersi, to w 13 tygodniu już mnie nie bolały. Jedynie urosły. Ale pamiętaj, że wielu kobietom piersi nie rosną, nie bolą nic kompletnie się z nimi nie dzieje. I tu podam Ci przykład mojej przyjaciółki, której przy dwóch ciążach piersi nie urosły ani milimetr, i zupełnie jej nie bolały.

Odgoń te czarne myśli, bo według mnie są zupełnie bezpodstawne :) Z jednej strony powinnaś się cieszyć, że ciąża rozwija się prawidłowo, a Ty ( prócz tych nieszczęsnych plamień ) czujesz się bardzo dobrze.

A i pamiętaj, że ja w pierwszej ciązy również nie miałam mdłości, żadnych, czułam się rewelacyjnie. Za to tą ciaże znosze już o wiele gorzej :( Także sama widzisz, że każda ciąża jest inna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 19:19

zbikowa, Shagga_80, Beata, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dooooooooooobry wieczór laseczki!!!!
    I milej nocki!!!!
    Idę się kąpać i do łóżka bo w nocy spałam tylko 2 godzinki!!!
    A więc Dobranoc!!!!
    Mała pomoc potrzebna!!! te przeciw ciala i te anty coś tam napiszcie mi co jeszczę musze zrobić z tych badań tarczycy zanim w czwartek do endo pójdę!!!Z góry dziękuje moje drogie kochane koleżanki!!!

Ps. Weekend udany!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 20:46

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Muska Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześc kochane babolki!
    Jestem w pracy to i zaglądam ;)
    Coś mnie przez weekend (i nie tylko) ominęło?
    Czy wszystkie się wakacjujecie?
    :) Miłego dnia :D
    :D

mauysia, Ilona, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś się tu nie mogę czasowo zgrać z Wami ;)
    Mam za to dobry nawał na początek dnia:

Żona prosi Andrzeja żeby wziął ją na imprezę, po długich namowach i staraniach żony, Andrzej ulega i zabiera małżonkę do klubu ze striptizem. Tam od razu portier odbiera ciuchy i głośnym i stanowczym głosem mówi "Dobry wieczór, panie Andrzeju". Żona podenerwowana zaczyna prawić kazania Mężowi. Andrzej tłumaczy żonie, że to kolega z podstawówki. Młoda para siada przy stołku i od razu pojawia się kelner i mówi "Panie Andrzeju, to co zawsze?". Żona wściekła grozi rozwodem, Andrzej spokojnie jej tłumaczy że musiał sobie go z kimś pomylić. I nagle pół naga striptizerka woła kto ściągnie mi STANIK !!!!!! , a tu cała sala chórem "Andrzej, Andrzej, Andrzej!!!". Żona wybiega z klubu prosto do taksówki, Andrzej za nią, tłumaczy jej, że to nieporozumienie. Żona przeklina, biję męża, a nagle kierowca Taksówki mówi :
    "Panie Andrzeju, ale takiej pyskatej kurwy to jeszcze nie wieźliśmy..."

a-koczek, Ilona, Kfjatus, Rucia, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Muska,

a co to za podkradanie moich dowcipów??? :D :D :D
    Alem się uśmiała z tego zbiegu okoliczności :D :D :D
    No i tak się dzieje, jak ktoś nie nadrabia zaległości na forum... :)

Dzień dobry wszystkim Wam, które tu zaraz się pojawią! Życzę Wam wspaniałego dnia :)

Selena, Ilona, Rucia, Beata, Shagga_80, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i zacznę od zamieszczenia zdjęcia ślicznego Kubusia - synusia Gadgetki:
    bd9h.jpg

Kubulek musiał mieć zrobioną transfuzję krwi (słaba morfologia), już jest po, a dziś ok. południa ma mieć wykonane badania i wtedy okaże się co i jak. Gadgetka niestety leży w innym szpitalu i nie może doczekać się zjednoczenia ze swoimi panami (z Kubusiem w szpitalu jest mąż Gadgetki).

Trzymajmy mocno kciuki, żeby jak najszybciej cała trójka spotkała się w domu!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:35

Selena, Ola_czeka, Ilona, Rucia, Beata, zbikowa, Shagga_80, Effcia28, AGA 30, Sandraa, Blondi22, Blondi22, plemniczka, Fedra, sylwia1985, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wakacjuję, jeszcze - wg mojego suwaczka - mam do tego 1 tydzień i 4 dni :) I niestety nie będą to dni pełne relaksu (bo niby "sezon ogórkowy" w pracy), bo nasze biuro jest przetrzebione :/ No ale zacisnę zęby i jakoś dotrwam.

Nasz Młodzian się rozchorował (przeziębił), dziś M zostaje z nim w domu i idzie do pediatry - zobaczymy, co zdiagnozuje.

Czyżbym dzisiaj miała pisać sama do siebie...?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam po weekendzie. Muśka kawał super całe moje biuro się śmiało tym barzdiej ze mamy prezesa ANdrzeja

Muska, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje drogie.

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• a-koczek Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a i Kubus pzrecudny

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :) jestem i ja :) wreszcie mam internet :) w piatek nie było pradu po południu...i system po tym siadł....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:48

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kubuś jest śliczny :) i oby teraz już było dobrze :) i żeby cała rodzinka Gadgetki naszej była razem :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:48

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nareszcie zbiera się ekipa :)
    Cześć a-koczku, Olu i Wosebko!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2013, 08:49

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też się melduję ! Będę klikała z doskoku, bo muszę sprzątać i ogarnąc syf po tygodniowej nieobecności.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro po USG, jak dowiemy się czy w brzuchu faktycznie siedzi Polesława, to zamawiamy wózek :) Byliśmy w sobotę w Smyku i porównaliśmy 2 wózki, i zmieniliśmy zdanie co do wyboru. Zostajemy przy X-landerze ale wersji tańszej. Pawłowi zdecydowanie przypadł do gustu inny, a mi to w zasadzie wsio ryba :)

Wiem, mówiłam, że fioletowy, ale jednak ten oczojebny różowy jest super :) A co najlepsze Pawłowi się bardzo podoba. Więc jak facetowi podoba się róż, to znaczy, ze nie jest taki zły :P

w1dz.jpg

a-koczek, Beata, Shagga_80, Ilona, Sandraa, Blondi22, Fedra, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam kalendarium na ten tydzień :)

15.07 Shagga - wizyta u Endo (po południu)

16.07 Rucia - USG połówkowe 13:00

18.07 Woseba - ginekolog (3 wizyta)

19.07 Woseba - USG prenatalne

mauysia, Selena, Beata, Shagga_80, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 15 lipca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Jutro po USG, jak dowiemy się czy w brzuchu faktycznie siedzi Polesława, to zamawiamy wózek :) Byliśmy w sobotę w Smyku i porównaliśmy 2 wózki, i zmieniliśmy zdanie co do wyboru. Zostajemy przy X-landerze ale wersji tańszej. Pawłowi zdecydowanie przypadł do gustu inny, a mi to w zasadzie wsio ryba :)

Wiem, mówiłam, że fioletowy, ale jednak ten oczojebny różowy jest super :) A co najlepsze Pawłowi się bardzo podoba. Więc jak facetowi podoba się róż, to znaczy, ze nie jest taki zły :P

Omajgad, ależ pink :D

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 3450 3451 3452 3453 3454 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Męska płodność – kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problemy z zajściem w ciążę dotyczą coraz większej liczby par na całym świecie, także w Polsce. Styl życia, stres, zanieczyszczenie środowiska, opóźnianie decyzji o rodzicielstwie – wszystko to wpływa na pogarszające się parametry płodności, również u mężczyzn. W niemal połowie przypadków trudności z płodnością wynikają z czynników męskich. Mimo to temat męskiej płodności wciąż jest marginalizowany, a badanie nasienia – niepotrzebnie kojarzone z czymś wstydliwym. Tymczasem seminogram, czyli analiza nasienia, to podstawowe i bardzo ważne narzędzie diagnostyczne. Sprawdź, kiedy warto je wykonać i co może powiedzieć o Twojej płodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ