plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:A w ogóle Baby muszę się Wam pożalić jakie miałam dziś sny! M A S A K R A!!
Najpierw śniło mi się,że spotkałam na naszym osiedlu ekshibicjonistę...i jak ludzie Go "wzięli w obroty" okazało się (tu będzie najgorsze),że On miał mojego Kubę...i Kuba też był rozebranyMyślałam,że zabiję chłopa i wezwałam Policję i złożyłam oficjalną skargę..wrzeszczałam i płakałam jednocześnie...a potem śniło mi się,że byłam z M na dyskotece i jak za dawnych czasów miałam focha,bo on z Kimś zatańczył a nie ze mną
Gunia!! Wczoraj chyba po tym jak rozmawiałyśmy o kontrolowaniu swoich chłopów to przypomniało mi się,jak kiedyś podnosiło mi się ciśnienie...
Widzę, że nie tylko ja mam jakieś głupkowate sny w ciażyShagga_80, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś Kubuś 11.07.2013........kuj-pom
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie
Jeju......................7......31 lat..........15.07..................opolskie
Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
kiti.........................9......25lat…….….18.07……….….małopolskie
AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
Aisa…………..…....6 .…28lata……..02.08……………Szwecja
a-koczek………....12 .…32lata……..02.08……………war-maz
Kfjatus...................10......26lat............07.08.................mazowieckie
Gunia....................7......30 lat..........12.08..................podlaskie
AGA 30 lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki!!!Miłego dnia wam życzę!!
Gadgetko gratuluję!!!!
my dziś się wybieramy na święto wody i ognia do Nysy wieczorem !!!Mam nadzieję że pogoda nie zepsuję nam planów!!!
http://www.24opole.pl/12265,Festiwal_Ognia_i_Wody_w_Nysie_juz_jutro,wiadomosc.html
4 lata temu byłam na takim pokazie rewelacja!!!
Uciekam buziolki zozolki!!
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFedra wrote:Sagga jeśli chcesz mogę przejąć tabelkę spowrotem
Więc wiesz...No i wciąż mam w pamięci groźbę postradania palców
A co do tabelki,to mnie by ona podobała się bardziej,gdyby wszystkie Baby były...tak dla informacji...PS. Zauważyłyście,że ostatnio ograniczyłyśmy do minimum nakręcanie się czyimś wykresem?
I dalej do roboty...bo zrobiliśmy dwa prania i nieco poukładaliśmy ubranka Młodego w komodzie(celowo w liczbie mnogiej,bo przecież K MUSI we wszystkim mieć swój udział)...wciąż szacuję,czy zmieszczę tu dwóch Bąbli?
Gunia, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć babeczki.
U nad jakaś dziwna ta pogoda... Niby słońce za chwilę ciemno się robi i za chwilę znowu słońce i tak w kółko. Nie wiadomo gdzie iść i jakie plany robić, bo ta pogoda taaaaaaka nieprzewidywalna ostatnio.
Widziałam dzidziusia na fejsie!!! Gratuluję Gadgeta!
Śliczny chłopczyk.
No, powiem Wam, że tylko weszłam na fejsa żeby Kubusia obczaićJakoś nie mam weny do serfowania ostatnio.
Też zauważyła Shagga, że ostatnio jakoś to lekkostrawniej działa. Mi się tak podoba, bo nie nakręcamy się niepotrzebnie. Ale wiem na 100% że it ak każda śledzi każdą
Uciekam szybki obiad robić bo ok. 13:30 jesteśmy umówieni na mieście.
Papaty!!! i mimo wszystko pięknej pogody!!!
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewczyny. Witam i ja w ta deszczową sobote. Ja nie narzekam na pogode bo jak wiecie wole taką.
od kilku dni myslalam co tu na dzisiaj przyrządzic na pierwsza rocznice slubu i wyszlo tak ze idziemy poprostu do restauracji
ale tak rzadko chodzimy ze ciesze sie.
Gadgetko pieknego masz synka! ale zaskoczylo mnie ze juz go tulisz w ramionach. Duzo zdrowka i sily zycze. A malego ucaluj!
Shagga_80, Effcia28, Selena, Ilona, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:czesc dziewczyny. Witam i ja w ta deszczową sobote. Ja nie narzekam na pogode bo jak wiecie wole taką.
od kilku dni myslalam co tu na dzisiaj przyrządzic na pierwsza rocznice slubu i wyszlo tak ze idziemy poprostu do restauracji
ale tak rzadko chodzimy ze ciesze sie.
Gadgetko pieknego masz synka! ale zaskoczylo mnie ze juz go tulisz w ramionach. Duzo zdrowka i sily zycze. A malego ucaluj!
Wszystkiego najlepszego z okazji I rocznicy ślubuBeata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Plemniczko wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu.
I tym samaym zegnam sie z wami dziewczeta. Pisze zebyscie nie mowily potem ze zniklam od tak i nie dalam znac co sie ze mna dzieje:P, urlop czas zaczac.Jupi !!! Wszystkim zycze caly czas slonecznych dni
. Odezwe sie po urlopie.
P.s. Jak cos sie bedzie dzialo prosze informujcie mnie na privGunia, kiti, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Gadgetko gratuluje ślicznego synusia
fedra jeżeli ty zajmujesz się już tabelką to poproszę zmienic termin @ na sierpień bo w tym miesiącu nie było staranek w dni płodne także małpa napewno się zjawi -
pogoda ponura wiec moj G zaczal brac sie za remoncik. Nie pojechalismy dzisiaj do rodzicow ale jedziemy jutro rano, gdyz moj stwierdzil ze szkoda tracic dnia i wzial sie do roboty.... jutro niedziela wiec nic sie nie robi ....
trwa malowanie pokoju na dwa kolory pomarancz + zielen- tesciowka juz byla i skomentowala ze jej sie nie podoba- no i tego sie obawiam ciaglego wtracania sie .... moze jakos przezyje....
ja odnawialam grzejnik srebrzanka- ale czad !!!!!!!!!!!! chodze jakbym w kosmosie bylatyle sie naniuchalam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2013, 17:42
Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Witam koleżanki już po wizycie iii wielkie rozczarowanie nic nie dało to clo więc nastepny cykl będzie ostatni zwiększył dawkę clo i powiedział że jak po tym nic nie da to daje namiary na kolegę od leczenia niepłodności .....
sylwia1985 lubi tę wiadomość
-
Rucia spóźnione sto lat!
Mała miłego odpoczywania,
Kaja trzymam kciuki za Twój cykl i oby namiary na kolege Twojego gina nie były potrzebne.
Shagga moge prośić o namiary na Twój blog?
Ja odespałam troche podróż i ostatnie dni i ogarnęłam chatę. To jak Piękny potrafi ją zapuścić w tydzień przeszło moje naśmielsze oczekiwania...
miłego wieczoru Laseczki!
a i Wszystkiego najlepszego PlemniczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2013, 20:34
Gunia, Shagga_80, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość