X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2013, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ejjjj! Wcięło mój post! Czyżby dlatego, że piszę z kom? :/

Kaja, wydaje mi się, że gin nieco przesadził... Mam nadzieję, że natura zrobiła psikusa i pęcherzyk dominujący ukazał się tuż po wizycie bądź też jutro, pojutrze lub za 3 dni! Nie przyjmuję tego w ogóle do wiadomości, że nie ma pęcherzyka!

Napisałam jeszcze coś na poprawę nastroju (ale nie potrafię teraz ubrać tego w słowa bo to było 2godz. temu :/) Kaja, najważniejsze! Serduszkujcie! Wizyta u gina Cię stresowała więc owulka się przesunie, nie trać nadziei! U mnie tak było - stres związany z sesją, niby nic, ale ja taka pesymistka... i mi się cykl wydłużył o 4 dni, czyli i owulka była 4 dni później! Kajusia, nie smuć się, działaj, niech Natura spłata psikusa i zawstydzi gina!
    Buziam, przytulam i staram się dodać sił!

Boszsz, jak taka dobra Dziewczyna nie zaciąży to jak ja (nie dbająca o dietę i sprawność fizyczną) mam dać radę???

Kajuchna, ten mój post to nie na pocieszenie miał być,a na mobilizację na kilka najbliższych dni :)

P.s. ja też bym chciała poczytać bloga Shaggi, ale nie mam odwaagi prosić o adres...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2013, 20:40

Shagga_80, Ilona, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia serce ty moje on nie przesadzil ani trochę ehhh abyś miała rację ....ale mało w to wierzę ....

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2013, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ps pan doktor jeszcze nie składa broni kazał mi zrobić badania odnośnie cukrzycy i w nowym cyklu podwoił clo ale mało w to wątpię aby pomogło :-(:-(:-(:-(:-(:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 13 lipca 2013, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę nie będę was tutaj męczyć do jutra ..buzole zozole

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 lipca 2013, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja,też myślę,że owulka Ci się przesunie :) Mam nadzieję,że poszłaś męczyć M :)

Gunia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja mi sie tez wydaje ze mi clo tez nie pomoglo- za mala dawka pewnie ale jeszcze jutro ide sprawdzic i poradzic sie innego gina .....

dzien dobry wszystkim

my zbieramy sie do rodzicow

milego dnia

Fedra lubi tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was wczoraj już nie miałam nastroju aby wejść wróciłam od koleżanki ,która urodziła 2 tyg temu i aż bałam się wejść aby się nie rozryczeć przy tym małym i przy niej po wczorajszej wizycie od gina najgorszy dzień masakra ,ale moja kumpela mnie pocieszyła ,że może jeszcze coś da się zrobić ?? nie wiem po wiem wam normalnie usiąść i palnąć sobie w Łeb !!!! no zobaczymy z podwójną dawką clo ehhhh

ps miłej niedzieli

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc :) dzieki dziewczyny za zyczenia, to w sumie dzisiaj ten dzien, a wczoraj swietowalismy bo dzisiaj moj m caly dzien w pracy :(. Poszlismy do tej restauracji (najlepszej niby w miescie! gdzie byla nawet Geslerowa) ceny ogromne, ale chcielismy zaszalec z okazji tej pierwszej rocznicy slubu... i tak sie zawiedlismy :( nie bylo wcale rewelacyjne buuuu moj mąż nawet nie dokonczyl swojego miesa bo bylo takie suche i gumiaste ze cieżko bylo przegryźć. Powiedzial ze najlepsze z tego wszystkiego bylo... piwo.
    Ach no coz najwazniejsze ze gdzies wyszlismy razem :P

Shagga_80, Kfjatus, Muska, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaju nie martw sie tak, moze faktycznie jak zwikeszysz dawke clo to w nastepnym cyklu ladny pecherzyk sobie urosnie... kazda z nas miewa bezowulacyjne cykle... ja nawet mialam przed tym szczesliwym cyklem bezowulacyjny, tez sie wtedy podlamalam, a tu prosze w kolejnym nie dosc ze owulka juz byla to jeszcze fasolka. Wiec uszy do góry, trzeba miec nadzieje i walczyc! a wtedy zycie zaskakuje!!

Kaja, Shagga_80, Beata, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemnisiu 13 tydzień ! Wkraczasz w II trymestr :D Spokojniejsza?

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu kochana no tak w sumie powinnam troszke odetchnąć, ale jakos od wczoraj znowu sobie wkrecam... moze mnie uspokoisz jak zawsze...
    bo tak jak mowilam nie mialam w sumie objawow ciazy, zero mdlosci, wymiotow i bolu piersi. Jedynie od kilku tygodni wieczorami moje sutki byly inne.. przepraszam za te opisy ale musze :) te sutki byly takie wieksze, jakie spuchniete. a od wczoraj juz tego nie mam :(
    a jak te sutki sa normalne to juz wcale żadnych zmian nie mam w piersiach, tak samo wyglądają jak wyglądaly :(.
    Czy powinnam sie tym martwic?

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak u Ciebie z piersiami?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 12:24

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Plemniczko, ja nie doszukiwałabym się objawów, czy braku objawów...ale jeśli to cię niepokoi,to skonsultuj z Ginem...jestem pewna,że znów Cię uspokoi :)

A w ogóle witajcie Babeczki :)

PS. U mnie piersi a dokładniej sutki zmieniły kolor na ciemniejszy...a teraz w wysokiej ciąży to już w ogóle mam jak murzynka takie czarne :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2013, 13:18

Fedra lubi tę wiadomość

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka ja mam 37 dzien cyklu 7 dni mi sie spoznia @ 5 dnia robilam testy i negatywne wczoraj mialam bole menstruacyjne a jednak nie przyszla ...
    Zawsze jak juz dostane dopiero zaczyna mnie brzuch bolec :/ piersi nabrzmiale ale nie bola. Nie wiem co mam myslec ... Boje sie ze cos jest nie tak skoro testy wykazaly brak ciazy to juz nie wiem co jest przyczyna soznienia . Cykle i tak mam dość pozno bo co 30 dni. Wkurza mnie ta niepewnosc ...

"najpiekniejsze kwiaty zakwitaja niespodziewanie"
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijka wrote:
    hejka ja mam 37 dzien cyklu 7 dni mi sie spoznia @ 5 dnia robilam testy i negatywne wczoraj mialam bole menstruacyjne a jednak nie przyszla ...
    Zawsze jak juz dostane dopiero zaczyna mnie brzuch bolec :/ piersi nabrzmiale ale nie bola. Nie wiem co mam myslec ... Boje sie ze cos jest nie tak skoro testy wykazaly brak ciazy to juz nie wiem co jest przyczyna soznienia . Cykle i tak mam dość pozno bo co 30 dni. Wkurza mnie ta niepewnosc ...
    Twoje objawy moga oznaczać zarówno ciążę jak i zbliżającą się @.Ja na twoim miejscu zrobiłabym beta HCG, jeśli ona nie wykaże ciąży to niestety ciąży nie ma...test niestety (lub stety) nie jest nieomylny...tego już się tu na ovu nauczyłam :) Test pozytywny nie zawsze oznacza ciążę i dokładnie tak samo w odwrotną stronę..za to beta się nie myli (chyba).
    Prowadzisz wykres?

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2013, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczelam dopiero ... Beta nie mozliwa bo w holandii jestem jedynie moge do szpitala jechac ale jeszcze za wczesnie. Jade zaraz po test jak wykaże ze nie to poczekam jeszcze z tydzien i udam sie na badania. Mialam bole menstruacyjne wczoraj ale zawsze mam jak juz dostane okres nigdy tak nie mialam odkad miesiaczkuje ze wczesniej mnie cos bolalo a przy @ umieram z bolu :/ Aha i dzis zagladalam tam do srodka jest strasznie mokro i rozpulchniona.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lipca 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijka wrote:
    Zaczelam dopiero ... Beta nie mozliwa bo w holandii jestem jedynie moge do szpitala jechac ale jeszcze za wczesnie. Jade zaraz po test jak wykaże ze nie to poczekam jeszcze z tydzien i udam sie na badania. Mialam bole menstruacyjne wczoraj ale zawsze mam jak juz dostane okres nigdy tak nie mialam odkad miesiaczkuje ze wczesniej mnie cos bolalo a przy @ umieram z bolu :/ Aha i dzis zagladalam tam do srodka jest strasznie mokro i rozpulchniona.
    To trzymam kciuki...kto wie,może trafiłaś na felerne testy :) A w ogóle testy najlepiej robić z porannego moczu,choć na ulotce pisze,że po terminie @ testowac można o każdej porze...tyle,że rano hormonu jest najwięcej,więc test jest pewniejszy :)

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    negatywny ;{ kurka niech @ juz przyjdzie bo nie wytrzymuje

• Kaja Autorytet

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anijka wrote:
    negatywny ;{ kurka niech @ juz przyjdzie bo nie wytrzymuje

nie ty sama kochana jesteś w takiej sytuacji

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Anijka Przyjaciółka

Wysłany: 14 lipca 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ile ci sie spoznia @ ? Robilaś testy ?

‹‹ 3449 3450 3451 3452 3453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ