plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Kaja wrote:Ola to strzelilas w mój gust prócz koglu moglu bleeeee ale reszta cudowna i to tą na pierwszym miejscu ulala aż się pić zechciało i jeść
Kajuś, to dziś kadarka a jutro chcę tu przeczytać, że Twój pęcherzyk był tak dominujący, że miał skórzaną maskę i pejcz. Buzi!Kaja, Ilona, Fedra, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
Gunia, ty cierpliwa kobieto, że też Ci się chce to wszystko nadrabiać...
Swoja drogą miałam Ci mówić - wczoraj pierwszy raz usłyszałam w UK piosenkę "Blured lines". Nie twierdzę, że nie jest tu popularna, ale ja słucham tu takiego radia, że puszczają muzykę, w której gustowałby raczej dziadek tego błękitnookiego cudu.Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
I to nieprawda, co napisał Małysz, że musiałam nadrabiać cały tydzień. Po prostu niektóre dni sa luźniejsze, a niektóre takie, że chcę skoczyć z okna mojej pakamery, co mogłoby się skończyć kilkoma otarciami naskórka, tak jest wysoko.
Shagga_80, Gunia lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:ja jedynie dodam ze to co robi i jak się zachowuje Twój maż nie jest normalne i to się leczy...
niestety ale takie zachowania nie prowadzą do niczego dobrego i w moim odczuciu bez mediatora sobie nie poradzicie bo On poprostu nie będzie słuchał...
tu by się przydało wsparcieze strony poradni małżeńskiej albo psychologa...
wiem ze jestem mało delikatna w tym co piszę ale ja zawsze wolałam pisac w prost...
Ej, jestem dopiero tuuuu i w tym momencie pragnę się wyspowiadać...
Byłam taka, jak opisuje Beatka swego m.... węszyłam, musiałam wiedzieć, gdzie, kto, z kim, co, jak i dlaczego, mój M. wszystko dzielnie znosił chociaż się wkurzał, szperałam w historii przeglądanych stron internetowych, nie wiem, jak to się stało, że mi przeszło, wydaje mi się, że stało się to w momencie, gdy zrozumiałam (wyczytałam między wierszami!), że mój Mąż chce mieć ze mną Dziecko! (czyli rok-półtora roku temu), moja obsesja zniknęła, jak ręką odjął! Normalnie sama niedowierzam, że Go tak nie pilnuję i Mu na wszystko pozwalam (ale On chyba przyzwyczajony bo mi nadal opowiada co będzie robił po pracy zanim do domu wróci...)
Beatko, a może i u Was jest jakiś temat tabu? (u nas wcześniej w kwestii dziecka było "nooo jak chcesz?" "A Ty chcesz?" "No jak Ty chcesz to można spróbować... w zasadzie...' I po czymś takim (chyba!) sądziłam, że mój M. wcale nie wiąże ze mną przyszłości, skoro nie chce mieć dzieci...
Ot, stara, a głupia
Czytam dalej! :*Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyGuniu, ja też miałam taki czas,że chorobliwie byłam o M zazdrosna...nadal zdarza się,że coś ukłuje w serce,ale to i tak znaaaaaaaaaaaaaaaaaaaczna poprawa
PS. Weszłam zobaczyć,czy wiecie o Gadgetce ale widać wiecie
Aż poprawię tabelkę
Selena, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........synuś 11.07.2013........kuj-pom
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie
Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
kiti.........................9......25lat…….….18.07……….….małopolskie
AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
Aisa…………..…....6 .…28lata……..02.08……………Szwecja
a-koczek………....12 .…32lata……..02.08……………war-maz
Kfjatus...................10......26lat............07.08.................mazowieckiesylwia1985, Fedra, Selena, Blondi22, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
M od wczoraj w nocy już ze mnąDziś cały dzień latania. I tak prawie każdy dzień zaplanowany aż do piątkowego wyjazdu w góry.
Nie czytałam co się w dzień działo, ale nadrobię w bliżej nieokreślonej przyszłości...
Wczoraj wieczorem nadrabiałam forumowe zaległości czekając na przyjazd M, a jak przyjechał to net wysiadł... To chyba był znak żeby się Nim zająćNo i tym sposobem nie napisałam nic wczoraj wieczorem.
Ruciu, wszystkiego najlepszego!!!
Gadgeta, gratulacje!!!
Kaja i Sylwia, trzymam kciuki za pęcherzyki!!!
Sorki, że nic więcej nie napiszę.
Dobranoc wszystkim i miłego weekendu życzę!!!
Buziaki :*Shagga_80, Kaja, Ilona, Fedra, Gunia, Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
-
oesuuu dzien dobry! od 48h nie spalam. jak sie zaraz poloze to wstane w poniedzialek i bede nadrabiac was tydzien. jestem juz "jukej" milego dnia wszystkim a gadgecie baardzo gratuluje!
Ilona, mauysia, Gunia, Shagga_80, Kaja, Fedra, Kfjatus, Sandraa, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Gadgetko Gratulacjesuper ze ovu rodzina nam sie powiększa
Nie obejrzymy sie i zaraz reszta sie posypie
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2013, 08:24
mauysia, Fedra, Selena, Beata, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel