plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Shagga super wiesci
i chłop jak dąb ci rosnie 
ja dziś zamowiłam ta sukienke na wesele na poprawiny też ,dla małego koszule i narzute na ta sukienke dla mnie , jeszcze krawat o koszula dla P została
No a teraz już znikam odezwe sie w poniedziałek .
papa ;*
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
no to dziwne czemu nie ma pecherzyka dominujacego. Ja jak bylam przed HSG to mi ginka mowila ze jest pecherzyk dominujacy wiec moze cos tam bylo moze jeszcze za wczesnie na owulke zwlaszcza ze mam dlugie cykle no ale zobaczymy w pn. Bola mnie jajniki i sluz wodnisty - oznaki owulki sa ale testy nie wykazuja i gin tez nic nie widzial.Dziwne to wszystko...Kaja wrote:Sylwia mi mówił że jajcory są ok
mysle ze mamy za mala dawke clo.... sprobuje od nastepnego cyklu 1,5 tabletkiWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 20:18
-
Gunia wrote:Heloł Babeczki

Z uwagi na pogodę plany weekendowe nam się zmieniły, wyjeżdżamy jutro o świcie albo... w ogóle i sama nie wiem, czy się cieszyć, czy żałować

Wracam do lektury forum, jestem na 6 lipca... to chyba z 70 stron... ale chcę wiedzieć, co się działo!
Pozdrawiam, buziaki
Brawo Guniu, masz medal ode mnie
No i fajnie że w końcu zajrzałaś!
Gunia lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIde się dziewczynki kąpać i kładę się spać.
Jeszcze raz Wam bardzo dziękuję za życzenia, za tęsknotę i smsy
Cholernie ciezko jest się wkręcić w forum po 5 dniach nieobecności, ale damy radę
Buziaki do jutra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 20:56
Ilona, Shagga_80, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:
Nikt mnie Mayuś nigdy tak nie witał
Aż łza mi się w oku zakręciła
Jesteś cudowna
Ilona, mauysia lubią tę wiadomość
-
Mauysiu ale nam Rutke powitalas
Pomyslowo i z pompą 
Kaju no u mnie faktycznie juz 11 tydzień, niedługo planuje wizyte, bo skoro mam zostać w PL moze i na sierpien to będę musiała sie do jakiegoś gina tu wybrać, tymbardziej, ze chce zrobić sobie badania prenatalne, a je sie robi do 14 tygodnia. I moze coś mi wtedy powie względem płci
Shagga_80, Kaja, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH