plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewuszki, fajnie było mieć mało roboty i gadać sobie tu z Wami prawie na pełen etat
A tymczasem żegnam się z Wami - postaram się wpaść jeszcze wieczorem przeczytać relację Shaggi i przywitać Rucię z urodzinową pompą
PA!Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
hej Lasencje!
Wiem,ze tu juz nie ma zadnej ale muszę wejść i złożyć życzenia dla Rutki!!!
Kochana szczęścia, zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń, no i syna oczywiście!!!!
Mauysiu, mnie osobiscie bardzo podoba sie ta Twoja kiecuszka
A z tej listy imion do mnie przemawia Ksawery i Franciszek.
Więcej nie czytałam, bo mi się nie chce bo za duzo tego....
Miłego weekenduBlondi22, Rucia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPo pierwsze bardzo bardzo Wam dziękuję za życzenia
Zupełnie o nich zapomniałam
Jesteście przekochane, przecudowne, i w ogóle ach i och
Po drugie wyjazd rewelacja - do środy. Czyli do załamania pogody. Opaliłam się bardzo, brzuch też, aczkolwiek chłodziłam go co chwilę zimna wodą, więc jestem usprawiedliwiona
Od środy wieczór zaczęły się deszcze i burze, więc stwierdziłam, że nie ma sensu siedzieć na działce i wróciliśmy do domu.
Po trzecie nigdy więcej nie jadę nigdzie z moim gejem. 4,5 godziny x2, czyli 9 godzin ciągłego miauczenia, MIAU, MIAU, MIAAAAUUUU, myślałam ze zwariuje, ręka mi prawie odpadła od ciągłego głaskania go, nienawidzę go i mam go w dupie, nie będzie ze mną jeździł na wakacje. Nie potrafi się zachować więc będzie siedział w domu
Po czwarte strasznie się cieszę, że wróciłam do domu i do Was. Mardzy mi się wyspać we własnym łóżku.
Myślałam, że nadrobię forum, ale niestety chyba nie dam radyPorażka ile tego jest !
Shagga_80, Ilona, Blondi22, Kfjatus, mauysia, Selena, Fedra, Gunia, Sandraa, zbikowa, Beata lubią tę wiadomość
-
ja dzisiaj postanowilam pobuszowac po necie i po ginkach i sie zarejestowalam na pn .Bedzie to moj 16dc. Chce miec pewnosc ze nie ma pecherzyka dominujacego i ze clo nie pomaga no i czy rzeczywiscie inny lekarz potwierdzi PCOS.Podobno w tej przychodni gdzie pojde maja najnowsze USG. Chce sie upewnic zeby potem nie pluc sobie w twarz...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 17:30
Shagga_80, Ilona, Blondi22, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Heloł Babeczki
Z uwagi na pogodę plany weekendowe nam się zmieniły, wyjeżdżamy jutro o świcie albo... w ogóle i sama nie wiem, czy się cieszyć, czy żałować
Wracam do lektury forum, jestem na 6 lipca... to chyba z 70 stron... ale chcę wiedzieć, co się działo!
Pozdrawiam, buziakiIlona, Blondi22, Kfjatus, mauysia, Fedra, Sandraa, Beata, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualnyJestem!
Numer 2 rośnie jak na drożdżach - waży już 1140g , z szyjką jest w porządku,ale nadal mam brać luteinę....i w sumie wszystko w najlepszym porządalu
A w ogóle to zmoczyło mnie dziś strasznie....mieliśmy szykowaś się z Nr-em Jeden na autobus ale zaczęło padać,więc chwilę odczekałam a potem zaczeliśmy ubierać się jak przejaśniło się, wtedy zadzwonił M,że już jest wolny i że zawiezie mnie do ginki...wyszliśmy z domu,bo JUŻ MIAŁ DOJEŻDŻAĆ a wtedy przylał deszcz, schowaliśmy się pod daszkiem klatki ale wtedy była taka pompa,że jak M podjechał to zanim te kilka metrów z Młodym do auta wystarczyły,żeby spodnie do kolan mieć mokrusieńkie..mało tego, musiałam wziąć Go na ręce (bo inaczej buty miałby mokre), mimo,że protestował "Mama nie, dzidi!" - moje Kochanie zawsze przypomina mi,że nie wolno mi dźwigać Go!
Co do imion , to ja wolałabym imię Jaś...ale M nie chce ,a na Dawida godzi się i On...ja mam jeszcze kilka typów,ale nie pokrywają się z typami M.
Teraz zmykam do roboty (hmmm, ginka mówiła coś o odpoczywaniu?!), M pojechał popracować przy kolejnych fuchach .Ilona, Blondi22, Kfjatus, Rucia, mauysia, Selena, Fedra, Sandraa, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie
Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
kiti.........................9......25lat…….….18.07……….….małopolskie
AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
Aisa…………..…....6 .…28lata……..02.08……………Szwecja
a-koczek………....12 .…32lata……..02.08……………war-maz
Kfjatus...................10......26lat............07.08.................mazowieckie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 19:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hejka
Ruciu wszystkiego najlepszego. Spełnienia najskrytszych marzeń
Mauysiu mi tez sie podoba Twoja kiecka. Swoją droga mam nadzieje, ze Panna Młoda nie podczytuje naszego forum i nie wyklina Cię za ta pogodę, o której marzysz na wesele.
Schaggus kawał chłopa nosisz, Dawid bardzo ładne imię, no i gratuluje wejścia w 3 trymestr, Mauysiu Tobie rownież.
Kaju oraz Sylwia trzymam kciuki za wasze cykle z Clo i mam nadzieje, ze coś sie z tego wykluje.
Kfiatku super, ze masz kolejnego małego pacjenta
Beti Ty kochana to chyba odchudzasz sie z kości na osci
Librus fajne plany na wakacje i miło Cię widzieć.
Jeju ale Ty to pracowita babka, ciagle w ruchu
Hej Kopciuszku i reszta lasek, które wpadną dzisiaj, albo jutro.
Ja standardowo całe dnie spędzam w rynsztoku;P
Jest super, oby tak dalej, pogoda to mi sie nigdy nie znudzi. Tez troszkę sie opalilam, ale ja to tak ostrożnie ze słońcem, zreszta ze względu na jasna karnację.
Miłego wieczorkuShagga_80, sylwia1985, Kaja, Blondi22, Kfjatus, Rucia, Fedra, Gunia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Kaja wrote:Cześć i czołem Shagga super że chłop ci zdrowo rośnie !!!
kaja i co ? masz pecherzyk dominujacy? bylas jeszcze na monitoringu?
Shagusia dobrze ze Dawidek rosnie ... hihihih ja tez jade jutro do Dawida bo przylatuje brat z Angli hihihhi
Rucia spelnienia marzen...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 19:52
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:kaja i co ? masz pecherzyk dominujacy? bylas jeszcze na monitoringu?
Shagusia dobrze ze Dawidek rosnie ... hihihih ja tez jade jutro do Dawida bo przylatuje brat z Angli hihihhi
Rucia spelnienia marzen...
Jeszcze nie mam pecherzyka dominującego jutro o 14 mam wizytę ostatnią i wtedy będziemy wiedzieć !!!!kurcze brak mi słów na to wszystko
-
Kaja wrote:Jeszcze nie mam pecherzyka dominującego jutro o 14 mam wizytę ostatnią i wtedy będziemy wiedzieć !!!!kurcze brak mi słów na to wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 20:11