X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    eeee tam Shagga powinna wiedzieć co robi, bo Kubusie wszystkie to też łobuziaki :)
    (przynajmniej Ci, których znam oczywiście :P )
    zgadzam sie ;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewuszki, fajnie było mieć mało roboty i gadać sobie tu z Wami prawie na pełen etat ;)
    A tymczasem żegnam się z Wami - postaram się wpaść jeszcze wieczorem przeczytać relację Shaggi i przywitać Rucię z urodzinową pompą :D

PA!

Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Lasencje!

Wiem,ze tu juz nie ma zadnej ale muszę wejść i złożyć życzenia dla Rutki!!!
    Kochana szczęścia, zdrowia i spełnienia najskrytszych marzeń, no i syna oczywiście ;) !!!!

Mauysiu, mnie osobiscie bardzo podoba sie ta Twoja kiecuszka ;)
    A z tej listy imion do mnie przemawia Ksawery i Franciszek ;).

Więcej nie czytałam, bo mi się nie chce bo za duzo tego....

Miłego weekendu ;)

Blondi22, Rucia, Fedra, Beata lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam !!! :D Jak dobrze w domu no i z Wami :D

Blondi22, kiti, Kfjatus, Shagga_80, Ilona, mauysia, Selena, Fedra, Gunia, Sandraa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zycze miłego weekendu zajrze w poniedziałek dopiero i na dzisiejsze info od Shaggi ;)

pa ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Rucia super że jesteś ;)

opowiadaj jak tam ?

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po pierwsze bardzo bardzo Wam dziękuję za życzenia :) Zupełnie o nich zapomniałam :) Jesteście przekochane, przecudowne, i w ogóle ach i och :)

Po drugie wyjazd rewelacja - do środy. Czyli do załamania pogody. Opaliłam się bardzo, brzuch też, aczkolwiek chłodziłam go co chwilę zimna wodą, więc jestem usprawiedliwiona :)
    Od środy wieczór zaczęły się deszcze i burze, więc stwierdziłam, że nie ma sensu siedzieć na działce i wróciliśmy do domu.

Po trzecie nigdy więcej nie jadę nigdzie z moim gejem. 4,5 godziny x2, czyli 9 godzin ciągłego miauczenia, MIAU, MIAU, MIAAAAUUUU, myślałam ze zwariuje, ręka mi prawie odpadła od ciągłego głaskania go, nienawidzę go i mam go w dupie, nie będzie ze mną jeździł na wakacje. Nie potrafi się zachować więc będzie siedział w domu :P

Po czwarte strasznie się cieszę, że wróciłam do domu i do Was. Mardzy mi się wyspać we własnym łóżku.

Myślałam, że nadrobię forum, ale niestety chyba nie dam rady :P Porażka ile tego jest !

Shagga_80, Ilona, Blondi22, Kfjatus, mauysia, Selena, Fedra, Gunia, Sandraa, zbikowa, Beata lubią tę wiadomość

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj postanowilam pobuszowac po necie i po ginkach i sie zarejestowalam na pn .Bedzie to moj 16dc. Chce miec pewnosc ze nie ma pecherzyka dominujacego i ze clo nie pomaga no i czy rzeczywiscie inny lekarz potwierdzi PCOS.Podobno w tej przychodni gdzie pojde maja najnowsze USG. Chce sie upewnic zeby potem nie pluc sobie w twarz...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 17:30

Shagga_80, Ilona, Blondi22, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heloł Babeczki :)

Z uwagi na pogodę plany weekendowe nam się zmieniły, wyjeżdżamy jutro o świcie albo... w ogóle i sama nie wiem, czy się cieszyć, czy żałować :/ :)
    Wracam do lektury forum, jestem na 6 lipca... to chyba z 70 stron... ale chcę wiedzieć, co się działo!

Pozdrawiam, buziaki :)

Ilona, Blondi22, Kfjatus, mauysia, Fedra, Sandraa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem!
    Numer 2 rośnie jak na drożdżach - waży już 1140g , z szyjką jest w porządku,ale nadal mam brać luteinę....i w sumie wszystko w najlepszym porządalu :)
    A w ogóle to zmoczyło mnie dziś strasznie....mieliśmy szykowaś się z Nr-em Jeden na autobus ale zaczęło padać,więc chwilę odczekałam a potem zaczeliśmy ubierać się jak przejaśniło się, wtedy zadzwonił M,że już jest wolny i że zawiezie mnie do ginki...wyszliśmy z domu,bo JUŻ MIAŁ DOJEŻDŻAĆ a wtedy przylał deszcz, schowaliśmy się pod daszkiem klatki ale wtedy była taka pompa,że jak M podjechał to zanim te kilka metrów z Młodym do auta wystarczyły,żeby spodnie do kolan mieć mokrusieńkie..mało tego, musiałam wziąć Go na ręce (bo inaczej buty miałby mokre), mimo,że protestował "Mama nie, dzidi!" - moje Kochanie zawsze przypomina mi,że nie wolno mi dźwigać Go!

Co do imion , to ja wolałabym imię Jaś...ale M nie chce ,a na Dawida godzi się i On...ja mam jeszcze kilka typów,ale nie pokrywają się z typami M.

Teraz zmykam do roboty (hmmm, ginka mówiła coś o odpoczywaniu?!), M pojechał popracować przy kolejnych fuchach .

Ilona, Blondi22, Kfjatus, Rucia, mauysia, Selena, Fedra, Sandraa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i jeszcze coś :) Po drodze dostałam trochę lewej kaski od bossa :P I co? Już myślę na co wydać...oczywiście nie myślę o zakupach dla siebie! O ja głupia!

Blondi22, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
    she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie

gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
    Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
    Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
    Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
    Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
    Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie

Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
    Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
    Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
    kiti.........................9......25lat…….….18.07……….….małopolskie
    AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
    Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
    Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
    sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
    Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
    Aisa…………..…....6 .…28lata……..02.08……………Szwecja
    a-koczek………....12 .…32lata……..02.08……………war-maz
    Kfjatus...................10......26lat............07.08.................mazowieckie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 19:23

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć i czołem Shagga super że chłop ci zdrowo rośnie !!!

Shagga_80 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Też się cieszę :P
    PS. I miałam iść stąd a jakoś nie mogę :P

A w ogóle to dostałam info,że buty już wysłali dla Młodego, szybko, co :D

Kaja, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra!!! Spadam!
    Buziaki siusiaki!

• Ilona Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :D
    Ruciu wszystkiego najlepszego. Spełnienia najskrytszych marzeń ;D
    Mauysiu mi tez sie podoba Twoja kiecka. Swoją droga mam nadzieje, ze Panna Młoda nie podczytuje naszego forum i nie wyklina Cię za ta pogodę, o której marzysz na wesele.
    Schaggus kawał chłopa nosisz, Dawid bardzo ładne imię, no i gratuluje wejścia w 3 trymestr, Mauysiu Tobie rownież.
    Kaju oraz Sylwia trzymam kciuki za wasze cykle z Clo i mam nadzieje, ze coś sie z tego wykluje.
    Kfiatku super, ze masz kolejnego małego pacjenta ;D
    Beti Ty kochana to chyba odchudzasz sie z kości na osci ;D
    Librus fajne plany na wakacje i miło Cię widzieć.
    Jeju ale Ty to pracowita babka, ciagle w ruchu ;D
    Hej Kopciuszku i reszta lasek, które wpadną dzisiaj, albo jutro.

Ja standardowo całe dnie spędzam w rynsztoku ;D ;P
    Jest super, oby tak dalej, pogoda to mi sie nigdy nie znudzi. Tez troszkę sie opalilam, ale ja to tak ostrożnie ze słońcem, zreszta ze względu na jasna karnację.
    Miłego wieczorku ;D

Shagga_80, sylwia1985, Kaja, Blondi22, Kfjatus, Rucia, Fedra, Gunia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

kaja i co ? masz pecherzyk dominujacy? bylas jeszcze na monitoringu?

Shagusia dobrze ze Dawidek rosnie ... hihihih ja tez jade jutro do Dawida bo przylatuje brat z Angli hihihhi

Rucia spelnienia marzen...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 19:52

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    kaja i co ? masz pecherzyk dominujacy? bylas jeszcze na monitoringu?

Shagusia dobrze ze Dawidek rosnie ... hihihih ja tez jade jutro do Dawida bo przylatuje brat z Angli hihihhi

Rucia spelnienia marzen...

Jeszcze nie mam pecherzyka dominującego jutro o 14 mam wizytę ostatnią i wtedy będziemy wiedzieć !!!!kurcze brak mi słów na to wszystko :-(:-(:-(:-(

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia sto lat sto lat sto lat sto lat sto i zdrowka

Rucia lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Jeszcze nie mam pecherzyka dominującego jutro o 14 mam wizytę ostatnią i wtedy będziemy wiedzieć !!!!kurcze brak mi słów na to wszystko :-(:-(:-(:-(
    nie jestes sama. A moze masz PCOS- mi gin mowil ze nie podobaja mu sie moje jajniki i dlatego ide w pn jeszcze raz do innego gina. Jestem zdesperowana - kazdy gin mowi co innego i co tu robic-komu wierzyc?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 20:11

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 3444 3445 3446 3447 3448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ