plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
ogłaszam ciszę na forum muszę nadrobić wszystko od rana
kto sie odezwie ten.......,..........
zgniłe jajoOla_czeka, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
właśnie wchłonęłam luteinę...spóźnioną nieco ale tę drugą wezmę dużo później...i będzie git...laski spadam do "roboty", zarządzanie domem i zasobami ludzkimi w postaci mojego dużego już przecież syna to ciężka praca ha ha
Mój 12-letni kucharz robi dziś sałatkę ala siciliana...uwielbiamy ten smak...
Ziemniaczki i mizeria na obiad...kocham to i nie trzeba mi mięcha nic a nic...tylko mizeria na jogurcie...pyyyycha....idę już...buzi buzi...za długo tu siedzę znowu...papapa
Shagga fajnie napisałaś o tym co myślisz...nie zwiewaj nam stąd, bo wszystkie wpadniemy do Ciebie i wyłożymy Ci kawę na ławę...ja mogę robić za karka ale tatuaży nie mam "i love you mather"....ale kark pokaźny i owszem hehe
Mój luby uspokoił się jak mu powiedziałam, że dostanie z rozpędzonego cycka...teraz waży słowa raczej...taki cichy....żadnych awantur, także jak przyjedziemy i ja też z moimi argumentami, to będziesz musiała opiekunkę do Kuby załatwić i meldować się co 15 minut na ovu haha
Jest dobrze...nic nie wiem co się tu działo, co za zgrzyty...Shaggunia to Kubolino ma plusy tak?Blondi22, mauysia, Kfjatus, Beata, Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
Jestem zbukiem ha ha ale nie czytałam, więc mnie to nie dotyczy
Oj wariatki...w waginie-ale to zabrzmiało poważnie! Więc gumka, to nic innego jak ochraniacz transWaginalny hehe UWIELBIAM WAS każdego dnia...Kfjatus, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kurczaki mi się klują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro albo pojutrze od kolejnej kwoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sześć pisklaczków, sześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale kwoka takiego klocka postawiła, że aż mnie cofnęło...leje jak z cebra i gdzie ja tu siano wezmę teraz suche? Kur zapiał! Jak zwykle pod górkę! Teraz to już na 100% idę..papapa
mauysia, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Kurczaki mi się klują!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jutro albo pojutrze od kolejnej kwoki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sześć pisklaczków, sześć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Muzi daj przepis na sałatkę
W sumie przezwisko jajkowe dziś do Muzi pasuje skoro jej się kurczaki klują
Beata Ty nas nie przestraszysz przezwiskami i tak będziemy tu gawędzić
Shagga jesteś? Opowiedz coś fajnego
Ola jak tam w pracy?
Mauyś jak u Heniusia?mauysia, Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki Jeju za miłe słowa...poszłam wciskać do przepełnionej komody te wszystkie paczki podkładów ginekologicznych i inne, nie obraziłam się ani nic...podsumowując TAMTĄ AFERĘ dodam,ja jestem zdania,że co innego wyrazić swoje zdanie,szczególnie,gdy Ktoś sam "chwali się" nowym zakupem (i nie widzę w tym nic złego), a co innego drążyć temat, gdy ta osoba wyraźnie mówi np,że dla Niej długie rękawy to nie problem!
EDIT: No i zmykam szykować się,bo przestało padać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 12:57
zbikowa lubi tę wiadomość
-
ok, przeskrobałam sobie, nikt ze mną nie gada... a do tego odkąd przyszła @ nikt nie chce mnie zmienić w tabelce, choć proszę od wtorku, a do tego chyba to jak głównie mówiłam o zagrzewaniu się Mauysi w tej naprawdę ślicznej sukience...ehhh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 13:08
Fedra lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mauyś jak u Heniusia?
Rusza się właściwie non-stop i mnie dekoncentruje!
Dziś koleżanka w pracy zasugerowała, że skoro Leo jest od Leo Messiego, to brata trzeba nazwać Krystianahahaha, newer
Za to przyjrzałyśmy się reszcie piłkarzy Barcelony i wyszło na to, że Henio mógłby otrzymać imię:
Ksawery
Andrzej
Dawid
Gerard
Franciszek
Karol
Wiktor
Adrian
Daniel
Józef
Sergiusz
...
ale jakoś żadne do mnie nie przemawia tak jak Henio
Kurde, musimy z M wziąć się w garść i w ten weekend w końcu przysiąść do tego zagadnienia!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 13:18
Beata, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBellaRosa............1.......24lata.........córcia Ala 17.06.2013…lubelskie
she......................6.......35lat...........córcia Maja 21.06.2013........pomorskie
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA…….świętkorzyskie(19.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA.......egipt
Plemniczka............2......28lat...........FASOLINKA……śląskie
Ilona……………....12…..30lat………FASOLINKA.......Niemcy (29.01.2014)
Selena ................18.....25lat..........FASOLINKA........podkarpackie (02.02.2014)
Blondi22................1....23lat.............FASOLINKA.........mazowieckie (03.02.2014)
Effcia...................5.......29lat...........FASOLINKA...........wielkopolskie
Jeju......................7......31 lat..........15.06..................opolskie
Gunia....................6......30 lat..........10.07..................podlaskie
Beata……………...8……29lat………..15.07…………mazowieckie
AGA30..................7....... 31lat............21.07............opolskie
Zbikowa…………...6……26lat...........27.07..................Wielka Brytania
Kaja.......................6......32lat...........28.07……….…..pomorskie
sylwia1985 ...........12....28lat ……….01.08................podkarpackie
Muska....................7…..31lat...........01.08..............dolnośląskie
Aisa…………..…....6 .…28lata……..02.08……………Szwecja
Kfjatus...................10......26lat............07.08.................mazowieckie
kiti.........................9......25lat…….….????……….….małopolskie
a-koczek………....12 .…32lata……..??.08……………war-mazsylwia1985 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus, a masz!
Wybacz moje zaniedbanie....PS.Czy na pewno moje? Wciąż mam mieszane uczucia co do modyfikacji tabelki..
A-koczek nie meldowała,prawda? Pamiętam ostatnie rozmowy z Nią o tym,kiedy ma testować a potem cisza? czy ja pochłonięta czasem życiem w realu przeoczyłam,podobnie jak prośbę Kfjatka?
-
Shagga_80 wrote:A-koczek nie meldowała,prawda? Pamiętam ostatnie rozmowy z Nią o tym,kiedy ma testować a potem cisza? czy ja pochłonięta czasem życiem w realu przeoczyłam,podobnie jak prośbę Kfjatka?
Shagga_80 lubi tę wiadomość