plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Plemniczko narazie czekam na rozwój wydarzeń tego cyklu mam nadzieję że w tym już nie ma sensu robić monitoringu
poczekam jeszcze te pare dniplemniczka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyNo i klops....zaczął u nas padać deszcz i nie pojadę do Optyka
Tu też za bardzo nie mam po co siedzieć, bo nie mam już po co wsadzać kija w mrowisko...a poważnie to nie chcę już nikomu więcej podnosić ciśnienia...zresztą nie mam usprawiedliwienia dla bałaganu jaki wczoraj zrobiliśmy, trzeba więc posprzątać
PS. Beatko jak to jest,że w tabelce figuruje Twoja data na 15.07 a Ty masz w stopce 10?Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Effciu Tobie wyślę smska oki tylko Ciiii
heheh Plemniś ja tez oglądam te bzdury czasem
Shaaguś Ciii potem Ci powiem
Effcia28 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:spoko Plemniś w takim razie przyjdę i napiszę Ci priv ale nie pisz nic na forum to będzie nasza tajemnica zobaczymy kiedy Mayusi chipy wykryja moją ciązę
p.s. i Jeszcze KFjatusiowi powiemBeata lubi tę wiadomość
-
ok to wszystkim wyślę na priv ale nikomu nie mówcie oki? biech każda udaje że nic nie wie dopóki Mayusia nie wytropi siedzę cicho
Blondi22, Selena, Ola_czeka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
nick nieaktualny
-
Mauysiu więc obejrzałam kieckę...podoba mi się....pewnie gdybym Cię bliżej miała ( mówię o odległości), to byśmy ją według Twoich potrzeb stuningowały...ja bym zrobiła bez rękawków ją albo pół rękawek wyhaftowała guziczki a w nich ukryte dziurki na guziki i jakby była kiepska pogoda dopięłabym rękawy od spodu i guziczki wypadłyby w miejscu tych wyhaftowanych a jak fajna poszłabym bez...podoba mi się....bardzo bardzo...kolor stonowany...miejmy nadzieję, że pomieszczenia będą w razie czego miały klimatyzację...myślę, że w XXIw. większość pomieszczeń klimę posiada...
To maja wizja ale każda ma inną ...aktualnie przygotowywuję guziki do naklejenia na baleriny, bo mi się rozdarły o drucik od bramy, są lakierowane czarne a guziki w kolorze tej kiecki, jak byś chciała to mam ich mnóstwo...chętnie się podzielęBeata, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lissa wrote:Dziewczynki, takie pytanie do wszystkich czy ktoras mierzy temperature pod pacha ? i czy to dobre miejsce na jej pomiar gdyz na owu nie podaja akurat tego rodzaju pomiaru temp.
na ovu piszą prawdę i polecam się do zastosowania do tych porad, co do mierzenia tempki
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
Lissa wrote:Dziewczynki, takie pytanie do wszystkich czy ktoras mierzy temperature pod pacha ? i czy to dobre miejsce na jej pomiar gdyz na owu nie podaja akurat tego rodzaju pomiaru temp.
nie absolutnie miejsce pod pachę nie jest dobrym miejscem do mierzenia w celu wykrycia ovu
tylko w ustach albo w waginie*
i zawsze o tej samej porze maks.0.5 godz. różnicy powinno być najlepiejFedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006