plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:ułamał mi się wewnętrzny kiełek górnej 4 i dentystka musiała mi go "amputować"... beeeee:( I wyciąć trochę dziąsła, żeby był łatwiejszy dostęp do odbudowy ząbka... i oczywiście napiernicza mnie teraz pokłute podniebienie od znieczulenia... dlatego ja tak nie cierpię znieczuleń i zawsze borowanka biorę bez znieczuleń...
-
Fedra wrote:Myśle że Mayusia liczyła sie z tym że nie popłynie tylko miód i malina i że będzie kilka obaw wypowiedzianych... a ze ktoś używa takich a nie innych słów no cóż każdy jest inny...
A ja Wasze uwagi cenię, choć ta sukienka mi się tak bardzo podoba, że długość rękawów to dla mnie pikuś. Jestem gotowa wytrzymać w niej tych parę godzin, choćbym była zmuszona latać z zakasanymi rękawamiKfjatus, Beata, Shagga_80, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Plemniczko, a tak właściwie to ja mam rodzinę w Tychach! Tzn. oni zawsze mieszkali w Siemianowicach, ale niedawno (bardzo świeża sprawa) się przeprowadzili. Tylko że my strasznie rzadko ich odwiedzamy, co swoją drogą też trzeba w końcu zmienić!
-
plemniczka wrote:o niech to Fedri mówisz ze musi byc sierpien?
no to pojdzmy na kompromis, niech juz bedzie sierpien ale niech nie bedzie gorący haha
Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Shagga_80 wrote:Dobrze,że muszę uciekać,bo widać,że niepotrzebnie zabrałam głos...hmmm,a może potrzebnie...napisałam co myślę i już...jak każdy mam do tego prawo,tak
?
Effcia28, Shagga_80, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A ja Wasze uwagi cenię, choć ta sukienka mi się tak bardzo podoba, że długość rękawów to dla mnie pikuś. Jestem gotowa wytrzymać w niej tych parę godzin, choćbym była zmuszona latać z zakasanymi rękawami
Fedra lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:halo przebiję się? czy jest na forum link od Małyszowej kiecy?
Pardon - DWIE strony temuWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 11:32
-
ej!!!! widzi mnie ktoś? bo się obrażę!?>!wrrr....jakiego dnia mam szukać w postach link albo foto kiecki Mauysi...ogarnijcie się i odpowiedzcie na moje pytanie! Ale się napaliłam, ciekawość to pierwszy stopień do piekła, wiem ale ja już nóżkami przebieram...
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:a to i ja dodam swoje 2 grosze...
szczerze nie zauwazylam by ktokolwiek napisal ze sukienka sie nie podoba.... dziewczyny tylko pisaly ze moze byc gorąco w niej jesli bedzie upal i tyle... pozniej tylko zartowaly z tym ze mauysia powinna najpierw je zapytac nim kupila.... w kazdym badz razie ja tak to zrozumialam...
nie bylo w tych postach nic takiego, co by moglo dotknąć... no bynajmniej mnie. -
jeju wrote:ej!!!! widzi mnie ktoś? bo się obrażę!?>!wrrr....jakiego dnia mam szukać w postach link albo foto kiecki Mauysi...ogarnijcie się i odpowiedzcie na moje pytanie! Ale się napaliłam, ciekawość to pierwszy stopień do piekła, wiem ale ja już nóżkami przebieram...
-
mauysia wrote:Muzik, możesz sobie w googlu wpisać "tessa mocha" i wyskoczą zdjęcia. Nie wiem czemu, ale ten link, który podałam Wam wczoraj jest już nieaktualny. Na pewno się zdezaktualizował przez te Wasze hejterskie wypowiedzi!!!!!*
* oczywiście ŻAAAART!
dwie strony dalej, dziękuję Mauysiu!
mauysia lubi tę wiadomość
-
Effcia28 wrote:daj ją jakiejś krawcowej rękawki skróci i będzie gitezz
Z krótkimi podobałaby mi się jakieś 70% mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 11:36
Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ale ja ją lubię właśnie z długimi rękawami
Z krótkimi podobałaby mi się jakieś 70% mniej
Effcia28 lubi tę wiadomość