plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Libra wrote:zleci szybko... już mi ponad dwa miesiące bez ovu zleciało...
a ja chcę żeby był i sierpień i wrzesień, bo mnie czekają nie lada atrakcje!!! już doczekać się nie mogę i odliczam dni:) jak wszystko się uda, to w sierpniu kolejne ovuspotkanko (jupi!!!), później szaleństwa w Turcji, we wrześniu Budapeszt... a przełom września/października lub październik - klinika
oj Libra to wczasy na całego
my też na poczatku września wybieramy się z M poplażować do bośni i hercegowinyBlondi22, Libra, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Wieczorek dobry laski!!!
Obwiozłam mojego chrzesniaka do domu o dziwo moja siostra trzezwa w lesie na jagodach była!!!Podobno na odwyk idzie 18 lipca (chociaż idzie już od 2 lat chyba )..
A ja czekam na wafla swojego bo już jedzie !!
ciekawe jaki weekend bedzie tym razem!!!
W niedziele Wafel na festyn sportowy sobie pójdzie więc cały dzień spędzimy osobnoprzyjedzie wieczorem wezmie torby i pojedzie znowu!!!
A u was jak wieczorek!!
a ja mam pytanie nie mozesz z nim iść na ten festyn przynajmniej razem czas byście spędzili???Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnySelena wrote:Kochana zaglądaj częściej
w kupie zawsze raźniej
mi to wogóle brakuje forum takiego jak było na początku..czyli jak wszystkie pisały..i Tysia nasza..tez by mogła zajrzeć na chwilke
ja tak tego nie odbieram... bo mi się podoba i teraz i przedtem, choć teraz brakuje mi pewnych osób... ale za to mam inne... ludzie przychodzą i odchodzą, takie życie... i zapewne i ja kiedyś zniknę z tego forum tak na amen! to jest tylko kwestią czasu... ale na pewno będzie je bardzo miło wspominać i każdą z was... i to nie ważne czy jest ovuforumową z długim czy krótkim stażem pisania tutaj, nieważne czy napisała tutaj 1 000 postów czy 10 000... czy ma 100 lajków czy 5 000 tyś... każda w pewien sposób jest dla mnie wyjatkowaEffcia28, kiti, mauysia, Shagga_80, Fedra, a-koczek, Kfjatus, Beata, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
oj nie zglaszam protest, czy ktos z okolic katowic tutaj jest? i ma sie ochote ze mną spotkac?
Selenko, Librus to u was niech bedzie sobie ten sierpien, a na slasku juz niekonieczniezeby tak sie dalo !
kiti dziekuje, racja mam lepsze samopoczucie, a to dlatego ze od tygodnia nie plamie (odpukac)... kurcze moze to ten magiczny II trymestr, bo odkad wskoczyl mi 12 tydzien nagle znikly i niech tak juz pozostanie!!kiti, Selena, Libra, Fedra, Kfjatus, Beata, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:oj nie zglaszam protest, czy ktos z okolic katowic tutaj jest? i ma sie ochote ze mną spotkac?
Selenko, Librus to u was niech bedzie sobie ten sierpien, a na slasku juz niekonieczniezeby tak sie dalo !
kiti dziekuje, racja mam lepsze samopoczucie, a to dlatego ze od tygodnia nie plamie (odpukac)... kurcze moze to ten magiczny II trymestr, bo odkad wskoczyl mi 12 tydzien nagle znikly i niech tak juz pozostanie!!to super wiadomość
oby już tak zostało
do samego końca
kiti, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość
-
Plemniczka to super!
maluszek niech rośnie jak na drożdżach
zmykam na jakąś kawke -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plemniczka wrote:Librus to oby szybko zlecial ten czas do pazdziernika
, jak dla mnie moze w tym roku nie byc sierpnia odrazu wrzesien
tylko bez takich sierpień musi być bo ja odliczam do 8 sierpnia...
EDIT i bez przesady musi być w okolicach Katowic bo ja mieszkam w jego okolicach a ze ja czekam na sierpień to ma być...
przykro mi Plemniś ale chcących sierpień jest więcejWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 11:02
Selena, Shagga_80, Kfjatus, Libra, Beata, Ilona lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dzień Dobry Dziewczynki
Ruciu jeszcze raz wszystkiego najlepszego
Muzi jak będe w ciaży to się zgłosze do Ciebie o kilka rzeczy a mianowicie:
- o gotowanie obiadów
- pomalowanie pokoju
- o zrobienie ogródka na balkon
- o pozyczenie sukienek
- a to powinno być pierwsze: żebyś mnie adoptowała i się do mnie przeprowadziła
Libra dobrze ze się pojawiasz chociaz przy okazji urodzin Dziewczynja podejrzeważ że mozesz nie doczekać do wizyty w Klinice i tego Ci zyczę :*
Gratuluje Saggi i Mayusi wejścia w III trymesrt...
Wosebko chętnie zabrałabym Ci mdłości... ale nie mogę więc przez chwilę musisz wytrzymać...
nie wiem co miałam jeszcze napisaćmauysia, Shagga_80, Effcia28, Selena, Kfjatus, Libra, Beata, Sandraa, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
plemniczka wrote:o niech to Fedri mówisz ze musi byc sierpien?
no to pojdzmy na kompromis, niech juz bedzie sierpien ale niech nie bedzie gorący haha
moge iść jeszcze na taki kompromis niech będzie sierpien na śląsku ale tylko 8,9,10plemniczka, Libra, Beata lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyNoooo przeczytałam wszystko
Dzień dobry Dziewczynki
Na początek powiem,że wkurzyłyście mnie z tą kiecką Mauysi! Wiecie moim zdaniem najważniejsze JEJ zdanie i jeśli Ona kupiła to widocznie podoba się Jej i teksty w stylu "powinnaś była wziąć inną" są nie na miejscu...ja przyznam,że mam zupełnie inny gust ale nie przyszło mi do głowy pisać - Mauysia, powinnaś inną wybrać! bo wcale nie powinna, sama wie najlepiej :)I powiem więcej,utwierdzam się po raz setny w przekonaniu,że lepiej nie pisać wszystkiego na forum, bo mnie (po fakcie,gdy już kupiłam) takie teksty by straaaaaaaaaaaaaasznie denerwowały i już żałowałabym!
Mauysiu, myślę,że Beatko pisząc o majtkach wyszczuplających miała na myśli tylko Twoje dobro (i nie widze cienia agresji w tym co napisała!), zresztą jakbyś sama te majty założyła poczułabyś się źle..ja jak mam nieco za ciasne coś,to od razu brzuch mnie pobolewa
Jak słusznie zauważyłaś Mayusiu dziś mam wizytę i moja ginka zawsze robi mi USG,więc będę i dziś na pewno miała,ale nie spodziewam się żadnych ochów i achów, bo nigdy nie odwraca mi monitora więc i tak nic nie widzę...ale najważniejsze,że Ona tam posprawdza wszystkoA w ogóle dziś muszę iść z Młody do Ginki...M zdąży albo nie zabrać mi Go...jak nie,to nie, wejdzie ze mną, nie widzę w tym problemu...gorzej denerwowałabym siedząc w domu i czekając na powrót M a dziś ma później wrócić z pracy .
Jeju....ręce mi opadły jak poczytałam jakie musisz remonty robić przez "wizytę gości"....jesteś dla mnie mega pracusiemA te dzieci...to szkoda gadać!
PS. Może zainwestuj w farbę zmywalną, wtedy wystarczy umyć ściany a nie od razu malować
Plemniczko,ja kiedyś miałam pracować w Katowicach...niestety zrezygnowałamNo a w zeszłym roku niewiele brakowało abyśmy wynieśli się z M na Śląsk...no niestety też nie udało się
Libruś, witamy kochana....i wiesz co myślę,to fantastycznie,że macie tyyyyyyyyyle planów...grunt to nie myśleć o starankach...wcale nie zdziwiłabym się,gdybyś w natłoku tych wszystkich ekscytujących wydarzeń nawet nie zauważyła,że @ Ci się spóźnia
Nooooo, tyle chyba ode mnie...zmykam robić śniadanko (Młody jest wybitnie wyrozumiały,że czeka aż Matka se "pogada")a potem do optyka
mauysia, Fedra, Libra, Beata, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość
-
Muzi dociera do domu
Odpala komputer i łączy się z forum.
Do szklanki dozuje sobie( dozuje z racji dylematu: nalewa czy wlewa) do szklanki maślankę o smaku stracciatella...mmm lidlowska fruit jumbo- swoją drogą dlaczego fruit jak w tej wersji nie ma owoców ?
Popijając sobie ten płyn wpisuje tu coraz to nowsze zdania....pozdrawia użytkowniczki obnażające się wirtualnie z "dynamówek" hehe
Mauysia zobaczę tę sukienkę Twoją? Masz jakiegoś linka? Ja sobie szyję sama...tzn. zaczęłam ale to kwestia wykończenia na jeden dzień pracy...
Shagga_80, Effcia28, Fedra, Kfjatus, Beata, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Na początek powiem,że wkurzyłyście mnie z tą kiecką Mauysi! Wiecie moim zdaniem najważniejsze JEJ zdanie i jeśli Ona kupiła to widocznie podoba się Jej i teksty w stylu "powinnaś była wziąć inną" są nie na miejscu...ja przyznam,że mam zupełnie inny gust ale nie przyszło mi do głowy pisać - Mauysia, powinnaś inną wybrać! bo wcale nie powinna, sama wie najlepiej :)I powiem więcej,utwierdzam się po raz setny w przekonaniu,że lepiej nie pisać wszystkiego na forum, bo mnie (po fakcie,gdy już kupiłam) takie teksty by straaaaaaaaaaaaaasznie denerwowały i już żałowałabym!
Mnie jakby co to nie zdenerwowały Wasze teksty, więc luz jeśli chodzi o mnie
Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Mnie jakby co to nie zdenerwowały Wasze teksty, więc luz jeśli chodzi o mnie
Ale to tylko utwierdza mnie w przekonaniu - Ty jesteś chodzącym spokojem a ja nerwusem
PS. Pisałam (w poprzednim poście) tylko we własnym imieniu - JAK ZWYKLE
I już mnie tu nie maBeata lubi tę wiadomość