X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • kiti Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    zleci szybko... już mi ponad dwa miesiące bez ovu zleciało...
    a ja chcę żeby był i sierpień i wrzesień, bo mnie czekają nie lada atrakcje!!! już doczekać się nie mogę i odliczam dni:) jak wszystko się uda, to w sierpniu kolejne ovuspotkanko (jupi!!!), później szaleństwa w Turcji, we wrześniu Budapeszt... a przełom września/października lub październik - klinika

oj Libra to wczasy na całego :)
    my też na poczatku września wybieramy się z M poplażować do bośni i hercegowiny :)

Blondi22, Libra, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    No to super rozwiązanie...
    ciekawe czy teraz tez tak bedzie

a.png
    a.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Wieczorek dobry laski!!!
    Obwiozłam mojego chrzesniaka do domu o dziwo moja siostra trzezwa w lesie na jagodach była!!!Podobno na odwyk idzie 18 lipca (chociaż idzie już od 2 lat chyba )..
    A ja czekam na wafla swojego bo już jedzie !!
    ciekawe jaki weekend bedzie tym razem!!!
    W niedziele Wafel na festyn sportowy sobie pójdzie więc cały dzień spędzimy osobno :-( przyjedzie wieczorem wezmie torby i pojedzie znowu!!!
    A u was jak wieczorek!!

a ja mam pytanie nie mozesz z nim iść na ten festyn przynajmniej razem czas byście spędzili???

Kfjatus, Beata lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Kochana zaglądaj częściej :) w kupie zawsze raźniej :) mi to wogóle brakuje forum takiego jak było na początku..czyli jak wszystkie pisały..i Tysia nasza..tez by mogła zajrzeć na chwilke ;)

ja tak tego nie odbieram... bo mi się podoba i teraz i przedtem, choć teraz brakuje mi pewnych osób... ale za to mam inne... ludzie przychodzą i odchodzą, takie życie... i zapewne i ja kiedyś zniknę z tego forum tak na amen! to jest tylko kwestią czasu... ale na pewno będzie je bardzo miło wspominać i każdą z was... i to nie ważne czy jest ovuforumową z długim czy krótkim stażem pisania tutaj, nieważne czy napisała tutaj 1 000 postów czy 10 000... czy ma 100 lajków czy 5 000 tyś... każda w pewien sposób jest dla mnie wyjatkowa

Effcia28, kiti, mauysia, Shagga_80, Fedra, a-koczek, Kfjatus, Beata, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj nie zglaszam protest, czy ktos z okolic katowic tutaj jest? i ma sie ochote ze mną spotkac? :)

Selenko, Librus to u was niech bedzie sobie ten sierpien, a na slasku juz niekoniecznie :) zeby tak sie dalo !

kiti dziekuje, racja mam lepsze samopoczucie, a to dlatego ze od tygodnia nie plamie (odpukac)... kurcze moze to ten magiczny II trymestr, bo odkad wskoczyl mi 12 tydzien nagle znikly i niech tak juz pozostanie!!

kiti, Selena, Libra, Fedra, Kfjatus, Beata, Sandraa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    oj nie zglaszam protest, czy ktos z okolic katowic tutaj jest? i ma sie ochote ze mną spotkac? :)

Selenko, Librus to u was niech bedzie sobie ten sierpien, a na slasku juz niekoniecznie :) zeby tak sie dalo !

kiti dziekuje, racja mam lepsze samopoczucie, a to dlatego ze od tygodnia nie plamie (odpukac)... kurcze moze to ten magiczny II trymestr, bo odkad wskoczyl mi 12 tydzien nagle znikly i niech tak juz pozostanie!!
    Plemniczko :) to super wiadomość :) oby już tak zostało :) do samego końca :)

kiti, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczka to super! :) maluszek niech rośnie jak na drożdżach :)

zmykam na jakąś kawke :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Liberko święte słowa, forum było, jest i będzie zajebiste, niczego mi na nim nie brakuje :)

Libra, Fedra, Shagga_80, a-koczek, Kfjatus, Beata, Sandraa, Blondi22, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Liberko święte słowa, forum było, jest i będzie zajebiste, niczego mi na nim nie brakuje :)
    amen

Fedra, Kfjatus, Beata, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurna przez moja awarię z zębem moje drugie śniadanie trwa średnio 40 min:/

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry laleczki :)

Ruciu wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń i radości na co dzień kochana :*

mauysia, Fedra, Kfjatus, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    kurna przez moja awarię z zębem moje drugie śniadanie trwa średnio 40 min:/
    A co się stało? Chyba przegapiłam... Czyżby plomba wypadła?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Librus to oby szybko zlecial ten czas do pazdziernika :), jak dla mnie moze w tym roku nie byc sierpnia odrazu wrzesien ;)

tylko bez takich sierpień musi być bo ja odliczam do 8 sierpnia...

EDIT i bez przesady musi być w okolicach Katowic bo ja mieszkam w jego okolicach a ze ja czekam na sierpień to ma być...
    przykro mi Plemniś ale chcących sierpień jest więcej :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 11:02

Selena, Shagga_80, Kfjatus, Libra, Beata, Ilona lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o niech to Fedri mówisz ze musi byc sierpien? :( no to pojdzmy na kompromis, niech juz bedzie sierpien ale niech nie bedzie gorący haha :P

Fedra, Libra, Ilona lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry Dziewczynki :)

Ruciu jeszcze raz wszystkiego najlepszego :)

Muzi jak będe w ciaży to się zgłosze do Ciebie o kilka rzeczy a mianowicie:
    - o gotowanie obiadów
    - pomalowanie pokoju
    - o zrobienie ogródka na balkon
    - o pozyczenie sukienek
    - a to powinno być pierwsze: żebyś mnie adoptowała i się do mnie przeprowadziła :D

Libra dobrze ze się pojawiasz chociaz przy okazji urodzin Dziewczyn :) ja podejrzeważ że mozesz nie doczekać do wizyty w Klinice i tego Ci zyczę :*

Gratuluje Saggi i Mayusi wejścia w III trymesrt...

Wosebko chętnie zabrałabym Ci mdłości... ale nie mogę więc przez chwilę musisz wytrzymać...

nie wiem co miałam jeszcze napisać :(

mauysia, Shagga_80, Effcia28, Selena, Kfjatus, Libra, Beata, Sandraa, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    o niech to Fedri mówisz ze musi byc sierpien? :( no to pojdzmy na kompromis, niech juz bedzie sierpien ale niech nie bedzie gorący haha :P

moge iść jeszcze na taki kompromis niech będzie sierpien na śląsku ale tylko 8,9,10 :)

plemniczka, Libra, Beata lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo przeczytałam wszystko :)
    Dzień dobry Dziewczynki :)

Na początek powiem,że wkurzyłyście mnie z tą kiecką Mauysi! Wiecie moim zdaniem najważniejsze JEJ zdanie i jeśli Ona kupiła to widocznie podoba się Jej i teksty w stylu "powinnaś była wziąć inną" są nie na miejscu...ja przyznam,że mam zupełnie inny gust ale nie przyszło mi do głowy pisać - Mauysia, powinnaś inną wybrać! bo wcale nie powinna, sama wie najlepiej :)I powiem więcej,utwierdzam się po raz setny w przekonaniu,że lepiej nie pisać wszystkiego na forum, bo mnie (po fakcie,gdy już kupiłam) takie teksty by straaaaaaaaaaaaaasznie denerwowały i już żałowałabym!

Mauysiu, myślę,że Beatko pisząc o majtkach wyszczuplających miała na myśli tylko Twoje dobro (i nie widze cienia agresji w tym co napisała!), zresztą jakbyś sama te majty założyła poczułabyś się źle..ja jak mam nieco za ciasne coś,to od razu brzuch mnie pobolewa :)

Jak słusznie zauważyłaś Mayusiu dziś mam wizytę i moja ginka zawsze robi mi USG,więc będę i dziś na pewno miała,ale nie spodziewam się żadnych ochów i achów, bo nigdy nie odwraca mi monitora więc i tak nic nie widzę...ale najważniejsze,że Ona tam posprawdza wszystko :) A w ogóle dziś muszę iść z Młody do Ginki...M zdąży albo nie zabrać mi Go...jak nie,to nie, wejdzie ze mną, nie widzę w tym problemu...gorzej denerwowałabym siedząc w domu i czekając na powrót M a dziś ma później wrócić z pracy .

Jeju....ręce mi opadły jak poczytałam jakie musisz remonty robić przez "wizytę gości"....jesteś dla mnie mega pracusiem :) A te dzieci...to szkoda gadać!
    PS. Może zainwestuj w farbę zmywalną, wtedy wystarczy umyć ściany a nie od razu malować :P

Plemniczko,ja kiedyś miałam pracować w Katowicach...niestety zrezygnowałam :( No a w zeszłym roku niewiele brakowało abyśmy wynieśli się z M na Śląsk...no niestety też nie udało się :(

Libruś, witamy kochana....i wiesz co myślę,to fantastycznie,że macie tyyyyyyyyyle planów...grunt to nie myśleć o starankach...wcale nie zdziwiłabym się,gdybyś w natłoku tych wszystkich ekscytujących wydarzeń nawet nie zauważyła,że @ Ci się spóźnia :D

Nooooo, tyle chyba ode mnie...zmykam robić śniadanko (Młody jest wybitnie wyrozumiały,że czeka aż Matka se "pogada" :P )a potem do optyka :)

mauysia, Fedra, Libra, Beata, Ilona, zbikowa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi dociera do domu ;-)

Odpala komputer i łączy się z forum.

Do szklanki dozuje sobie( dozuje z racji dylematu: nalewa czy wlewa) do szklanki maślankę o smaku stracciatella...mmm lidlowska fruit jumbo- swoją drogą dlaczego fruit jak w tej wersji nie ma owoców ? ;-)

Popijając sobie ten płyn wpisuje tu coraz to nowsze zdania....pozdrawia użytkowniczki obnażające się wirtualnie z "dynamówek" hehe :-)

Mauysia zobaczę tę sukienkę Twoją? Masz jakiegoś linka? Ja sobie szyję sama...tzn. zaczęłam ale to kwestia wykończenia na jeden dzień pracy...

Shagga_80, Effcia28, Fedra, Kfjatus, Beata, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Na początek powiem,że wkurzyłyście mnie z tą kiecką Mauysi! Wiecie moim zdaniem najważniejsze JEJ zdanie i jeśli Ona kupiła to widocznie podoba się Jej i teksty w stylu "powinnaś była wziąć inną" są nie na miejscu...ja przyznam,że mam zupełnie inny gust ale nie przyszło mi do głowy pisać - Mauysia, powinnaś inną wybrać! bo wcale nie powinna, sama wie najlepiej :)I powiem więcej,utwierdzam się po raz setny w przekonaniu,że lepiej nie pisać wszystkiego na forum, bo mnie (po fakcie,gdy już kupiłam) takie teksty by straaaaaaaaaaaaaasznie denerwowały i już żałowałabym!

Mnie jakby co to nie zdenerwowały Wasze teksty, więc luz jeśli chodzi o mnie :)

Effcia28, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Mnie jakby co to nie zdenerwowały Wasze teksty, więc luz jeśli chodzi o mnie :)
    Wiem kochana i to nas właśnie różni...mnie meeeeeeeeeega zdenerwowały :D
    Ale to tylko utwierdza mnie w przekonaniu - Ty jesteś chodzącym spokojem a ja nerwusem :D

PS. Pisałam (w poprzednim poście) tylko we własnym imieniu - JAK ZWYKLE :)

I już mnie tu nie ma :)

Beata lubi tę wiadomość

‹‹ 3437 3438 3439 3440 3441 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ