plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
to już proszę jakieś świeże informacje o fasolkowych brzuszkach, jak samopoczucie?
-
Dobrze, dobrzekiti wrote:to już proszę jakieś świeże informacje o fasolkowych brzuszkach, jak samopoczucie?

Jutro idę na test obciążenia glukozą, czyli a) będę musiała wypić masakrycznie słodki płyn, b) będę musiała siedzieć w klinice dwie godziny (bo chodzić nie można) i pewnie umrę z nudów c) zrobią mi to badanie. Mam nadzieję, że nie zapomnę jutro się wybrać
!
kiti, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyhej kiti... co u Ciebie? po wykresie widzę, że już jesteś z m:)
Beatka, jak samopoczucie? już lepiej?
ps. pobędę z wami podczas drugiego śniadania... i tak sobie myślę, że powrócę na forum może, jak zaczną się moje spotkania w klinice... może dowiem się czegoś ciekawego, to będę wpadać dzielić się nowymi informacjami... ale to dopiero okolice października
mauysia, Blondi22, Fedra, Beata, Ilona, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
O to po południu trzeba zajrzeć po infomauysia wrote:A dziś o 17:15 Shagga ma wizytę, ciekawe czy lekarz zrobi USG i czy zobaczymy, jak rozwija się mały Shagguś

a ja mam za tydzień
usg
i wizyte
a i sie muszę pochwalić że teściowa obiecała mi kupić wózek taki jaki będe chciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:25
kiti, Blondi22, Fedra, Beata, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Kochana zaglądaj częściejLibra wrote:hej kiti... co u Ciebie? po wykresie widzę, że już jesteś z m:)
Beatka, jak samopoczucie? już lepiej?
ps. pobędę z wami podczas drugiego śniadania... i tak sobie myślę, że powrócę na forum może, jak zaczną się moje spotkania w klinice... może dowiem się czegoś ciekawego, to będę wpadać dzielić się nowymi informacjami... ale to dopiero okolice października
w kupie zawsze raźniej
mi to wogóle brakuje forum takiego jak było na początku..czyli jak wszystkie pisały..i Tysia nasza..tez by mogła zajrzeć na chwilke
Beata, Sandraa lubią tę wiadomość
-
Plemniczka kochana nie...plemniczka wrote:Librus to oby szybko zlecial ten czas do pazdziernika
, jak dla mnie moze w tym roku nie byc sierpnia odrazu wrzesien 
niech bedzie sierpień
bo u nas impra wtedy w mieście
i AFROMENTAL
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:25
mauysia, Blondi22, Fedra, Beata, Sandraa lubią tę wiadomość
-
a u mnie jak byłam z kuba w ciazy kazali w domu to wypic i w ciagu 2h przyjechac do szpitala zrobic badaniemauysia wrote:Dobrze, dobrze
Jutro idę na test obciążenia glukozą, czyli a) będę musiała wypić masakrycznie słodki płyn, b) będę musiała siedzieć w klinice dwie godziny (bo chodzić nie można) i pewnie umrę z nudów c) zrobią mi to badanie. Mam nadzieję, że nie zapomnę jutro się wybrać
! -
Mauysia to życze jutro wytrwałości

Plemnis cieszę się że samopoczucie lepsze i pogłaszcz tam maluszka od cioci kiti
w takim razie czekam na zdjątko maluszka shaggii
Libra tak już się wczasuje przy boku M, i czekam na @ żeby móc zacząć jakieś staranka
Mam nadzieje że nie znikniesz z forum aż do października nonono! i z niecierpliwością bedę czekała na informacje odnośnie twoich wizyt
Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzleci szybko... już mi ponad dwa miesiące bez ovu zleciało...plemniczka wrote:Librus to oby szybko zlecial ten czas do pazdziernika
, jak dla mnie moze w tym roku nie byc sierpnia odrazu wrzesien 
a ja chcę żeby był i sierpień i wrzesień, bo mnie czekają nie lada atrakcje!!! już doczekać się nie mogę i odliczam dni:) jak wszystko się uda, to w sierpniu kolejne ovuspotkanko (jupi!!!), później szaleństwa w Turcji, we wrześniu Budapeszt... a przełom września/października lub październik - klinika
mauysia, kiti, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Beata, Sandraa, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

- sama tak powiedziałaś, więc nie mogę dać plamy