plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
to już proszę jakieś świeże informacje o fasolkowych brzuszkach, jak samopoczucie?
-
kiti wrote:to już proszę jakieś świeże informacje o fasolkowych brzuszkach, jak samopoczucie?
Jutro idę na test obciążenia glukozą, czyli a) będę musiała wypić masakrycznie słodki płyn, b) będę musiała siedzieć w klinice dwie godziny (bo chodzić nie można) i pewnie umrę z nudów c) zrobią mi to badanie. Mam nadzieję, że nie zapomnę jutro się wybrać
!
kiti, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej kiti... co u Ciebie? po wykresie widzę, że już jesteś z m:)
Beatka, jak samopoczucie? już lepiej?
ps. pobędę z wami podczas drugiego śniadania... i tak sobie myślę, że powrócę na forum może, jak zaczną się moje spotkania w klinice... może dowiem się czegoś ciekawego, to będę wpadać dzielić się nowymi informacjami... ale to dopiero okolice październikamauysia, Blondi22, Fedra, Beata, Ilona, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:A dziś o 17:15 Shagga ma wizytę, ciekawe czy lekarz zrobi USG i czy zobaczymy, jak rozwija się mały Shagguś
a ja mam za tydzień
usg
i wizyte
a i sie muszę pochwalić że teściowa obiecała mi kupić wózek taki jaki będe chciała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:25
kiti, Blondi22, Fedra, Beata, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:hej kiti... co u Ciebie? po wykresie widzę, że już jesteś z m:)
Beatka, jak samopoczucie? już lepiej?
ps. pobędę z wami podczas drugiego śniadania... i tak sobie myślę, że powrócę na forum może, jak zaczną się moje spotkania w klinice... może dowiem się czegoś ciekawego, to będę wpadać dzielić się nowymi informacjami... ale to dopiero okolice październikaw kupie zawsze raźniej
mi to wogóle brakuje forum takiego jak było na początku..czyli jak wszystkie pisały..i Tysia nasza..tez by mogła zajrzeć na chwilke
Beata, Sandraa lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Librus to oby szybko zlecial ten czas do pazdziernika
, jak dla mnie moze w tym roku nie byc sierpnia odrazu wrzesien
niech bedzie sierpień
bo u nas impra wtedy w mieście
i AFROMENTAL
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:25
mauysia, Blondi22, Fedra, Beata, Sandraa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Dobrze, dobrze
Jutro idę na test obciążenia glukozą, czyli a) będę musiała wypić masakrycznie słodki płyn, b) będę musiała siedzieć w klinice dwie godziny (bo chodzić nie można) i pewnie umrę z nudów c) zrobią mi to badanie. Mam nadzieję, że nie zapomnę jutro się wybrać
!
-
Mauysia to życze jutro wytrwałości
Plemnis cieszę się że samopoczucie lepsze i pogłaszcz tam maluszka od cioci kiti
w takim razie czekam na zdjątko maluszka shaggii
Libra tak już się wczasuje przy boku M, i czekam na @ żeby móc zacząć jakieś starankaMam nadzieje że nie znikniesz z forum aż do października nonono! i z niecierpliwością bedę czekała na informacje odnośnie twoich wizyt
Libra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Librus to oby szybko zlecial ten czas do pazdziernika
, jak dla mnie moze w tym roku nie byc sierpnia odrazu wrzesien
a ja chcę żeby był i sierpień i wrzesień, bo mnie czekają nie lada atrakcje!!! już doczekać się nie mogę i odliczam dni:) jak wszystko się uda, to w sierpniu kolejne ovuspotkanko (jupi!!!), później szaleństwa w Turcji, we wrześniu Budapeszt... a przełom września/października lub październik - klinikamauysia, kiti, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Kfjatus, Beata, Sandraa, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość