X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemni,ale fajne te literki dla Ruci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:03

Selena, plemniczka, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Kiti i Plemniczko

o jakie to śliczne..

plemniczka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    HEHEHEH a nie mówiłam że korzystałam z koła ratunkowego ?

p.s. no własnie nie mówiłam...skad wiedziałaś? MASZ MOC
    wiedziałam, bo jestem elokwentna :P - sama tak powiedziałaś, więc nie mogę dać plamy :P

Fedra, Beata lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kiti i plemniczko!

plemniczka lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    O, dzięki! 27 lipca :)
    a to nie musi być piekna pogoda bo akurat w sobote robimy u mamy ognisko z okazji imienin to musi byc cieplutko ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już proszę jakieś świeże informacje o fasolkowych brzuszkach, jak samopoczucie? :)

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No teraz sie witam z wami ;D

Ruciu spełnienia marzen ;***

Witaj Libra ;)

U nas rano lało a teraz juz przeszło .
    Ja zajrzałam do was bo Kubuś spi :)

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiti wrote:
    to już proszę jakieś świeże informacje o fasolkowych brzuszkach, jak samopoczucie? :)
    Dobrze, dobrze :) Jutro idę na test obciążenia glukozą, czyli a) będę musiała wypić masakrycznie słodki płyn, b) będę musiała siedzieć w klinice dwie godziny (bo chodzić nie można) i pewnie umrę z nudów c) zrobią mi to badanie. Mam nadzieję, że nie zapomnę jutro się wybrać :) !

kiti, nick nieaktualny, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez zaczelam dobrze dzien... jestem nienormalna i wole jak tak leje, niz te upaly :)

kiti, Selena, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dziś o 17:15 Shagga ma wizytę, ciekawe czy lekarz zrobi USG i czy zobaczymy, jak rozwija się mały Shagguś :)

nick nieaktualny, Selena, Blondi22, nick nieaktualny, Fedra, Beata, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej kiti... co u Ciebie? po wykresie widzę, że już jesteś z m:)
    Beatka, jak samopoczucie? już lepiej?

ps. pobędę z wami podczas drugiego śniadania... i tak sobie myślę, że powrócę na forum może, jak zaczną się moje spotkania w klinice... może dowiem się czegoś ciekawego, to będę wpadać dzielić się nowymi informacjami... ale to dopiero okolice października

mauysia, Blondi22, Fedra, Beata, Ilona, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A dziś o 17:15 Shagga ma wizytę, ciekawe czy lekarz zrobi USG i czy zobaczymy, jak rozwija się mały Shagguś :)
    O to po południu trzeba zajrzeć po info :) a ja mam za tydzień :) usg :) i wizyte :) a i sie muszę pochwalić że teściowa obiecała mi kupić wózek taki jaki będe chciała :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:25

kiti, Blondi22, Fedra, Beata, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus to oby szybko zlecial ten czas do pazdziernika :), jak dla mnie moze w tym roku nie byc sierpnia odrazu wrzesien ;)

Selena, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    hej kiti... co u Ciebie? po wykresie widzę, że już jesteś z m:)
    Beatka, jak samopoczucie? już lepiej?

ps. pobędę z wami podczas drugiego śniadania... i tak sobie myślę, że powrócę na forum może, jak zaczną się moje spotkania w klinice... może dowiem się czegoś ciekawego, to będę wpadać dzielić się nowymi informacjami... ale to dopiero okolice października
    Kochana zaglądaj częściej :) w kupie zawsze raźniej :) mi to wogóle brakuje forum takiego jak było na początku..czyli jak wszystkie pisały..i Tysia nasza..tez by mogła zajrzeć na chwilke ;)

Beata, Sandraa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    Librus to oby szybko zlecial ten czas do pazdziernika :), jak dla mnie moze w tym roku nie byc sierpnia odrazu wrzesien ;)
    Plemniczka kochana nie...;) niech bedzie sierpień :) bo u nas impra wtedy w mieście :) i AFROMENTAL :) :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:25

mauysia, Blondi22, Fedra, Beata, Sandraa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    ja tez zaczelam dobrze dzien... jestem nienormalna i wole jak tak leje, niz te upaly :)
    Też wole jak jest chłodniej :)

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Dobrze, dobrze :) Jutro idę na test obciążenia glukozą, czyli a) będę musiała wypić masakrycznie słodki płyn, b) będę musiała siedzieć w klinice dwie godziny (bo chodzić nie można) i pewnie umrę z nudów c) zrobią mi to badanie. Mam nadzieję, że nie zapomnę jutro się wybrać :) !
    a u mnie jak byłam z kuba w ciazy kazali w domu to wypic i w ciagu 2h przyjechac do szpitala zrobic badanie

a.png
    a.png
  • kiti Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia to życze jutro wytrwałości :)
    Plemnis cieszę się że samopoczucie lepsze i pogłaszcz tam maluszka od cioci kiti :)

w takim razie czekam na zdjątko maluszka shaggii :)

Libra tak już się wczasuje przy boku M, i czekam na @ żeby móc zacząć jakieś staranka :D Mam nadzieje że nie znikniesz z forum aż do października nonono! i z niecierpliwością bedę czekała na informacje odnośnie twoich wizyt :)

nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    a u mnie jak byłam z kuba w ciazy kazali w domu to wypic i w ciagu 2h przyjechac do szpitala zrobic badanie
    No to super rozwiązanie...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    zleci szybko... już mi ponad dwa miesiące bez ovu zleciało...
    a ja chcę żeby był i sierpień i wrzesień, bo mnie czekają nie lada atrakcje!!! już doczekać się nie mogę i odliczam dni:) jak wszystko się uda, to w sierpniu kolejne ovuspotkanko (jupi!!!), później szaleństwa w Turcji, we wrześniu Budapeszt... a przełom września/października lub październik - klinika

mauysia, kiti, Blondi22, nick nieaktualny, Fedra, Kfjatus, Beata, Sandraa, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3436 3437 3438 3439 3440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ