plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Ale ona mi się i tak podobała i do tego była w przecenie
więc już raczej było przesądzone
Kfjatus wrote:a na co przysięgasz, że nie włożysz?
ale czy w ogóle bez gatek, czy tylko tamtych uciskowych ?
hehhe nie za wcześnie na rozbieranie?Ale też myślę, że gatki uciskowe, to nie najlepszy pomysł, a jak boczki są z tyłu głowy bardziej, to może kapelusik?
ok jeszcze udało mi się skrobnąć do Was, a teraz uciekam.
miłego dnia dziewczynki :*
Kfjatus, mauysia, Beata, Fedra, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Słuchajcie, na razie nie mam żadnych pilnych zleceń w pracy, więc jak dobrze pójdzie to dziś na forum odbiję sobie za tych parę ostatnich zapracowanych dni! Ha!
mauysia, Selena, Spero, Beata, Fedra, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitojcie dziewczęta:D
Ruciu...w dniu twojego dzisiaj święta,
niech twarz będzie uśmiechnięta,
niech słońce pięknie świeci
dzień ten miło niech ci zleci.
Zdrowie żeby dobre było
i pomyślnie ci służyło,
szczęście by nie omijało
radość w sercu ci dawało.
Wraz z nadzieją niech tam kroczy,
niechaj wiatr nie wieje w oczy.
Wiarę w miłość niech ci daje.
by pachniało zawsze majem...Kfjatus, mauysia, Selena, Beata, kiti, Blondi22, Shagga_80, Effcia28, jeju, Fedra, Ilona, Sandraa, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Słuchajcie, na razie nie mam żadnych pilnych zleceń w pracy, więc jak dobrze pójdzie to dziś na forum odbiję sobie za tych parę ostatnich zapracowanych dni! Ha!
więc i mnie będzie wiecej
Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Witaj Liberko droga, kiedy przewidujesz kolejny prezent dla nas w postaci swojej całodziennej bytności na forum?
raczej całego dnia nie przewiduję w najbliższym czasie... ale pewnie wpadnę skrobnąć posta ze spotkania... może jednocześnie z ShaggąBeata, Kfjatus, mauysia, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
witam wszystkie
Rucia wszystkiego co najlepsze:*
ależ ten czas leci, wkrótce grono naszych forumowych dzieciaczków sie powiekszyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:00
Beata, mauysia, Fedra, Ilona, Sandraa, aisa lubią tę wiadomość
-
Libra wrote:raczej całego dnia nie przewiduję w najbliższym czasie... ale pewnie wpadnę skrobnąć posta ze spotkania... może jednocześnie z Shaggą
Libra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Kfjatus wrote:no nieźle, nieźle i jeszcze zalajkuj dwa razy i powiem: masz moc!
HEHEHEH a nie mówiłam że korzystałam z koła ratunkowego ?
p.s. no własnie nie mówiłam...skad wiedziałaś? MASZ MOCWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:02
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualnyBeata wrote:A JA TO SIE NIE DOCZEKAM NA cIEBIE
także jeszcze podglądam forum nim pożegnam się życząc miłego dnia:) tsetsetse i zarazem weekenduuu
ps. cóż to za suwaczek u Ciebie? odchudzasz się? ja się pytam "z czego?"Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 10:03
Shagga_80, Effcia28, Fedra, Beata, Ilona, Sandraa lubią tę wiadomość