plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:No Mauyś a juz myślałam ze zapomniłas o torcie
dla naszej Ruci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 08:52
Spero, Selena, Beata, Kfjatus, Fedra, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
jest i Marysia Witaj kochana
wiec i Tobię gratuluję wskoczenia w III trym,
a co do sukienki faktycznie tez o tym pomyslałam że może być widac Twoje wyimaginowane boczkimauysia lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:jest i Marysia Witaj kochana
wiec i Tobię gratuluję wskoczenia w III trym,
a co do sukienki faktycznie tez o tym pomyslałam że może być widac Twoje wyimaginowane boczki
Ooo, ale jesteś miła Beciu
Ale tam niby jest dużo fałd materiału, więc jest szansa.
Jeszcze mogę wskoczyć w moje wyszczuplające gatki (takie od pod-biustu do połowy ud). Ale wtedy to dopiero się ugotuję. Ale zawsze jest nadzieja, że będzie pogoda do kitu!Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 08:57
Fedra lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ej chyba Was pogięło że odeszłam. Niedoczekanie.
Dzień dobry.
Selena wrote:Hej Beti i Sperono oby mi te mdłości dały spokój
bo teraz to mnie męczą po jedzeniu..a tak to zawsze przed męczyły...a jak mi jakas zapach nie podpasuje to masakara
ale dla dzidzi wszystko
KOCHANA ALE zobacz ile Ci już mineło czasu wiec teraz będzie juz tylko lepiej
mauysia wrote:Ooo, ale jesteś miła Beciu
Ale tam niby jest dużo fałd materiału, więc jest szansa.
Jeszcze mogę wskoczyć w moje wyszczuplające gatki (takie od pod-biustu do połowy ud). Ale wtedy to dopiero się ugotuję. Ale zawsze jest nadzieja, że będzie pogoda do kitu!
Mayuś a mnie sie wydaje ze jestem obiektywna i żadnych boczków nie widziałam! a co do gatek oszalałaś? na ciążowy brzuch?
Selena, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Mayuś a mnie sie wydaje ze jestem obiektywna i żadnych boczków nie widziałam! a co do gatek oszalałaś? na ciążowy brzuch?
A wiadomo, że nie widziałaś boczków, bo ja ich nie utrwalam na zdjęciach i nie posyłam w świat, tylko chowam z tyłu mojej głowy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 09:07
Spero lubi tę wiadomość
-
czemu nie????? Mayuś???? skoro są obciskające i miałyby służyć do uciśniecia boczków? bo pojadę i Ci je podrę
Spero, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Ola wiedziałam, ze poszłaś siku, a że masz daleko, to się zeszło
Mauyś, bo sukienki to się nam pokazuje przed kupnem, a po kupnie i wtedy my doradzamy, a Ty decydujesz czy dobrze doradzamy czy nie
Beti ja prowadzę zajęcia w prywatnym lokalu (nie moim oczywiście), do tego przeznaczonym, są tam też inne zajęcia. To tak dorywcza praca i sposób na doskonalenie zawodowe, bo majątku nie zbiję na tymmauysia, Beata, Spero, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Mauyś, bo sukienki to się nam pokazuje przed kupnem, a po kupnie i wtedy my doradzamy, a Ty decydujesz czy dobrze doradzamy czy nie
więc już raczej było przesądzone
Spero, Shagga_80, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Jaka gimnastyka umysłu małyś? Zmęczyłaś się czytaniem? wybacz mi!!!! klękam u stóp twych z czekoladkami i kwiatami haha
Głowy i szyi to gimnastyka była u mnie...bowiem trzeba było obejrzeć efekty...jest czysto!
Dzieci mają 3,5 oraz 12 i 13 lat...chłopcy są w podobnym wieku ale spoko, ściany to pikuś....mikrofalówka zniszczona, w piekarniku szybka i wyświetlacz wciśnięty, nic nie widać i piec nie mogę, bo trzeba ustawić zegar by piekarnik ruszył, ale mam drugi piekarnik także spoko, szklanek potłuczonych tuzin może he he ogólnie wesoło...kiedyś z mojej zabytkowej witryny w kuchni odpadły drzwi, zawiasy odłamane od trzaskania, szybę kiedyś w locie złapałam po wizycie dzieci, zsunęła się z listewek w środku, zdążyłam złapać przed stłuczeniem...
Przeboje są ale odkąd zaczęłam ja dzieciaki strofować i odkąd zaczęłam straszyć karą i tym, że rodzice zapłacą, to jakby jest poprawa....oznajmiłam, że jak cos wykombinują znowu, to mają wybierać ładną pogodę na wizyty, bo odbywać się będą w ogrodzie! Do łazienki będą chodzić pod moim nadzorem i tyle...póki co jest spokój.Beata, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ale ona mi się i tak podobała i do tego była w przecenie
więc już raczej było przesądzone
Ale może będzie tylko 20 stopni akurat
Fedra lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Jaka gimnastyka umysłu małyś? Zmęczyłaś się czytaniem? wybacz mi!!!! klękam u stóp twych z czekoladkami i kwiatami haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 09:12
Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:nam też się podoba, ale moim zdaniem to sukienka na koniec września/październik,bo za gorąco w niej na teraz
Ale może będzie tylko 20 stopni akurat
Kfjatus, Beata, Spero, Fedra, aisa lubią tę wiadomość