plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:A ja krążę nad Wami i nic nie piszę, bo mam dziś kolejny dzień zapieprzu
Miłego popołudnia Wam życzę, do jutra!Spero lubi tę wiadomość
-
pa pa Mayusia
Dzień Dobry Effcia masz racje trzeba dużo odpoczywaćzjadłabym zupke kalarepową bo chyba nigdy takowej nie jadłam
Beciu jak zobaczyłam zdjęcie z chrzcin Ani to zbladłam no toczaca się kulka i tyle ale w tym przypadku zawsze się moge wytłumaczyć ze tu byłam w ciaży ale nie zmienia to faktu ze wyglądam strasznie źle i musze zaczać coś z tym robić choc niejest to łatwe bo na razie jeszcze nic mi się nie chce
no i w ta wagę Muzi też jakoś nie wierze chyba musi zmienić wagę bo ta ją oszukuje
Cześć Kiti
i ja się żegnam na dzisiaj bo senność mnie ogarnęła po zjedzeniu zupki na P. więc trzeba iśc odpocząć w końcu człowiek zamiótł podłogi to ma prawo być zmęczony
udanego dnia Kochane :*kiti, Effcia28, Kfjatus, AGA 30, Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaja wrote:Witam was robaczki Fedra buzaki że jesteś Wielka caluję mocno dziękuje
ogarnelam się dzięki tobie
wiem Kochana że jestem wielka ale nie musisz mi o tym przypominać obiecuję ze zrzuce te kilka kg wagiKfjatus, Beata lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:wiem Kochana że jestem wielka ale nie musisz mi o tym przypominać obiecuję ze zrzuce te kilka kg wagi
kochana zaraz waga ej no nie tak to miało zabrzmiećehhhh nic idę pierogi robić mojemu m bo mnie namówił i się zgodziłam ,a teraz mi się nie chce ;-/
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczorkiem,
u nas w sumie bez wiekszych rewelacji. Wyniki wszystkie(hormony i posiewy) są super więc jaka jest przyczyna nie wiadomo. Czekamy na operacje mojego M. i zobaczymy. W deprechę straszną wpadam, jak jeździmy do tego szpitala. Od razu chce mi się ryczeć. Jakoś nie umiem się pogodzić z tym, że niektórym to tak łatwo przychodzi. I jeszcze najlepsze, że pocieszając mówią, że wiedzą jak się czuję(a zaszły za 1 razem) kurczę, nie mają nawet odrobiny świadomości tego. Nie życze tego nikomu oczywiście, ale mam dość słuchania dobrych rad o pozytywnym myśleniu itp. Ech... Już pomarudziłam.
mauysia wrote:Spero, jakie badania naukowe?a teraz już coś odpalą za to więc super
plemniczka wrote:ja widze ze kilka z nas szykuje sie w najblizszych miesiacach na wesele
Ja jade na początku wrzesnia, ale jeszcze wstrzymuje sie z szukaniem sukienki, ale jestem taka blada tego lata ze wolalabym jakąs dlugą
ja od 2 lat się nie opalałam. jak córka młynarza wyglądam, a jak na wesele w maju posmarowałam się samoopalaczem, to potem przez tydzień plamy z nóg i rąk zmywałam. We Wrześniu i chrzciny i wesele, ale nie będę już kombinować. jak mnie słonko nie złapie to pójdę taka śnieżynka
Blondi22 wrote:u mnie przeziebienie już ok tylko katar został
kiti wrote:widze że się rozmowa tyczyła co do wagi, też bym chętnie zrzuciła z 8 kg boczków
ja swojego czasu zrzuciłam 20 kg, potem nadrobiłam 5 i się trzymało w sumie przez 5 lat, a teraz chyba z tych nerwów znów waga w dół leci. Już ponad 2 kg w tydzień, ale cóż narzekać nie będę
a Mauysia sukienka śliczna, też mój gustale ta co Beatka podsunęła też mi się bardzo podoba, choć u mnei nawet bez ciąży byłby problem z dobraniem bo mam za duży biust w stosunku do reszty, i tak jak tu dobre to reszta wisi
Kfjatus, Blondi22, Beata, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurczę, jakby swoich spraw nie mieli. U mnie akurat wiek nie jest problemem, bo nie mam jeszcze 25, a w rodzinie sporo osób po 30 którym się do niczego nie spieszy, i każdy to szanuje, ale takie doradzanie mnie wkurza, bo nikt, kto nie był w naszej sytuacji nie ma bladego pojęcia co przeżywamy.
A to ci Ty Kaju piszesz, to już w ogóle przechodzi ludzkie pojęcie.... -
Spero wrote:Kurczę, jakby swoich spraw nie mieli. U mnie akurat wiek nie jest problemem, bo nie mam jeszcze 25, a w rodzinie sporo osób po 30 którym się do niczego nie spieszy, i każdy to szanuje, ale takie doradzanie mnie wkurza, bo nikt, kto nie był w naszej sytuacji nie ma bladego pojęcia co przeżywamy.
A to ci Ty Kaju piszesz, to już w ogóle przechodzi ludzkie pojęcie....
.no cóż dobrze że to taka ciotka piąta woda po kisielu ,ale mnie zdołało cóż życie nie jest łatwe
-
nick nieaktualnyWieczorek dobry laski!!!
Obwiozłam mojego chrzesniaka do domu o dziwo moja siostra trzezwa w lesie na jagodach była!!!Podobno na odwyk idzie 18 lipca (chociaż idzie już od 2 lat chyba )..
A ja czekam na wafla swojego bo już jedzie !!
ciekawe jaki weekend bedzie tym razem!!!
W niedziele Wafel na festyn sportowy sobie pójdzie więc cały dzień spędzimy osobnoprzyjedzie wieczorem wezmie torby i pojedzie znowu!!!
A u was jak wieczorek!!Spero, Blondi22, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySpero wrote:Cześć Aga
Mam nadzieję, że będziecie mieli z Waflem lepszy weekend niż ostatnio:*
A my z Kają sobie trochę posmęciłyśmy
Bo ja to nerwus jestem ale on jeszcze większy!!!
Ale mam nadzieję że będzie lepiej!!!Spero, Beata, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPomykam laseczki!!!
Miłej nocki i weekendu!!!
Owulującym strzału w dziesiątkętestującym dwóch kresek:-) zafasolkowanym brak nudności i spokoju
A reszcie no to wiecie;-)
Dobranoc dziewczynki!!!Spadam pod prysznic!!!Spero, Blondi22, Kaja, Beata, mauysia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość