plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:ja widze ze kilka z nas szykuje sie w najblizszych miesiacach na wesele
Ja jade na początku wrzesnia, ale jeszcze wstrzymuje sie z szukaniem sukienki, ale jestem taka blada tego lata ze wolalabym jakąs dlugą
no u nas w rodzinie też szykuje się we wrześniu wesele ale na tą chwile jeszcze nie otrzymaliśmy na nie zaproszenia chociaż już dwa miesiace temu teściowa się wypytywała czy bysmy się na nie wybierali - matko co za podchody powiedziałam jej ze jak dostaniemy zaproszenie to się odniesiemy do tematu i tyle...Beata, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra no wlasnie to jest najlepsze, bo my tez jeszcze do reki nie dostalismy zaproszenia. Zostalo prawie poltora miesiaca do slubu, nie wiem czy zamierzają nam dac czy moze szkoda kasy na kupienie zaproszen i mysla ze ustnie wystarczy zaprosic... ale to dziwne. A jak w koncu nam dadzą to zostanie miesiac do slubu i ciekawe do kiedy wtedy beda chcieli potwierdzenie przybycia otrzymac, moze juz bedzie trzeba sie deklarowac przy odbieraniu zaproszenia, bo czasu nie bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lipca 2013, 12:44
-
plemniczka wrote:Fedra no wlasnie to jest najlepsze, bo my tez jeszcze do reki nie dostalismy zaproszenia. Zostalo prawie poltora miesiaca do slubu, nie wiem czy zamierzają nam dac czy moze szkoda kasy na kupienie zaproszen i mysla ze ustnie wystarczy zaprosic... ale to dziwne. A jak w koncu nam dadzą to zostanie miesiac do slubu i ciekawe do kiedy wtedy beda chcieli potwierdzenie przybycia otrzymac, moze juz bedzie trzeba sie deklarowac przy odbieraniu zaproszenia, bo czasu nie bedzie
no ja już powiedziałam teściowej ze jeśli chodzi o to ze musieli by tu przyjechać i wreczyć zaproszenie (a kasy za dużo nie mają) to ja nie widze problemu by takie zaproszenie po prostu wysłać pocztą ale to się robi wczesniej zeby mieć czas sobie wszystko zorganizować... bo np My musimy zorganizowac opiekę Naszej Czekoladzie...
no ale cóż ludzie często nie liczą się z tym że inni też mogą mieć jakieś plany np. mój teraz nie wiem na kiedy ma urlop planowac bo nie wiadomo kiedy dokłądnie to wesele jest i nie wiadomo czy nas zaproszą ehhBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
punkt 13 u mnie. Effcia musze jeszcze popracowac nad Twoimi lajkami, Beatko macie już nieco więcej. Beatko przekroczyłam nawet przez nieuwagę
Uciekam, bo lajkowanie to cięża praca, dom czeka. Do kiedyś znów buzi buzi...
Fedra, mauysia, Beata, Blondi22, Effcia28, Ilona, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry laseczki!!!
Jak tam dzionek leci !!Ponieważ pogoda dziś do pupy no to z basenu nici dziś
Wyciągnęłam swoje słoje z groszami i z mafią liczyliśmy drobniaki prze ponad godzinę aż 56 zł nazbierało sie więc pojechałam kupić za to truskawek i narobiłam koktajlu i kompotów!!!
Ale mafia miala frajdę przy liczeniu no bo kto nie lubi pieniędzy liczyć he he!!!
Idę robić obiad a pozniej odwożę swojego chrzesniaka do domu ale bidny nie chce wracać to mamusi pijaczki!!!;-(
Więc w poniedziałek chyba znowu po niego pojadę!!!
Miłego dnia wieczorem podczytam was mam nadzieję!!!Fedra, mauysia, Beata, Blondi22, zbikowa, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Dzień dobry laseczki!!!
Jak tam dzionek leci !!Ponieważ pogoda dziś do pupy no to z basenu nici dziś
Wyciągnęłam swoje słoje z groszami i z mafią liczyliśmy drobniaki prze ponad godzinę aż 56 zł nazbierało sie więc pojechałam kupić za to truskawek i narobiłam koktajlu i kompotów!!!
Ale mafia miala frajdę przy liczeniu no bo kto nie lubi pieniędzy liczyć he he!!!
Idę robić obiad a pozniej odwożę swojego chrzesniaka do domu ale bidny nie chce wracać to mamusi pijaczki!!!;-(
Więc w poniedziałek chyba znowu po niego pojadę!!!
Miłego dnia wieczorem podczytam was mam nadzieję!!!
he he he dobra Ciocia z Ciebie :*
Beata, aisa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:ale co zrobił Ci usł i na usg widac ze w okół jajników jest masa małych pęcherzyków czy po prostu sobie tak gdyba???
który to Twój dzień cyklu?
i powinnaś umówić się za 3 dni na kolejne usg ja tak miałam ze w 14 dc lekarz mi powiedział ze nie ma dominującego pęcherzyka i nie ma owulacji ale ze ja się uparłam i poszłam na kolejne usg to się okazało ze jeden urósł a potem na kolejnym usg się okazało ze pękł i owu była... lekarz po prostu kompletnie zignorował to ze ja moge mieć owu później... więc moze jeśli mozesz umów się na kolejne usg za 3 dni zeby to sprawdzić... bo monitoring to są przynajmniej 3 usg w ciagu cyklu i do tego Ty masz jed długie więc tym bardziej... -
uwaga uwaga testuję Marysi sposób
Fedra wrote:Beatko wstępnie idę pod koniec miesiąca do lux Medu może u innej lekarki uda mi sie wydębić skierowanie na badania i na usg bo chciałabym do mojego lekarza do Kliniki isć już z badaniami gdzieś w sierpniu...
cieszę sie ze nie próżnujesz i bierzesz wszystko na gorąco, jestem z Ciebie dumna i jak juz wile razy mówiłam mi dajesz powera!
Plemniczko wlaśnie miałam Ci napisać żebyś nie narzekała, ale widze że już sama doszłaś do tego ze i tak lepiej niż w pracy
mauysia wrote:
Idąc za przykładem Blondi, i ja się pochwalę sukienką, którą w tej chwili kupiłam sobie na wesele
http://www.pieknamama.pl/sukienka-tessa-mocha-6066.html
Ja wolę być bardziej pozakrywana
Mayuś coż za fajna stronka i sukienka ale czy nie ugotujsz się w długim rękawie?
p.s. i jakie ceny mają przystępne
Sylwia nic się nie załamuj kochana przecież przy zespole plicystycznych jajników tez można zajść tylko troszkę dłużej to trwa i z pomocą lekarza napoewno się uda, najważniejsze że jest diagnoza za która się porządnie wezmą z leczeniem i będzie dobrze, lepiej tak niż jakby nic nie wykryli Twoja frustracja byłaby wieksza tym że się nie udaje , trzymaj się będzie dobrze
Fedra wrote:a no to faktycznie sprawa wygląda u Was inaczej ale to jak się będziecie wyprowadzać to jeśli jeszcze nie wiecie gdzie to pamiętaj o bliskości przedszkola, apteki, placu zabaw, jakiego większego sklepu, może jakiś park i mało ruchliwe ulice - wiem ze jestem przewraźliwiona ale jak kupowaliśmy mieszkanie kilka lat temu to właśnie szukaliśmy takiego co by spełniało te warunki i oprócz tego ze to 4 piętro wszystko co chciałam pod nosem mam
to baaardzo ważne chyba że przeproawdzacie się na tym czasem ale jeśli nie to bierz pod uwagę wszystko o czym wspomniała Fedra
mauysia wrote:Pod koniec lipca, więc jak będę miała pecha, to się w niej zagotujęNie no, może nie będzie tak źle
I tak nie mam zamiaru szaleć na parkiecie, więc może się nie zgrzeję
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Muzi ale zaszalałaś kochana to były żarty przeceiż wiesz ze ani ja ani Blondi i Efccia nie jesteśmy tu po to
ale dziekujemy za Twój trud i udrękę :*Blondi22, Effcia28, Ilona, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Spero wrote:Cześć lasencje
u mnie dziś trochę pochmurno, ale lepiej mi się oddycha przynajmniej, choć przeziębienie w ogóle mi nie przechodzi.
A jak u Ciebie Blondi? bo wiem, że też Cię coś złapało
Jadę zaraz z moim M. do lekarza skonsultować wyniki. Jak wrócę to nadrobię co tam naskrobałyście
Powiem, jeszcze szybko, że chyba szykuje mi się kolejne zlecenie na badania naukowe yeeah!
Ok to buziaki i do usłyszenia ;>Beata, Spero lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Cześć Fedri, plemniczko i Spero
Idąc za przykładem Blondi, i ja się pochwalę sukienką, którą w tej chwili kupiłam sobie na wesele
http://www.pieknamama.pl/sukienka-tessa-mocha-6066.html
Ja wolę być bardziej pozakrywana
he wychodzi na to że ja wole być bardziej rozebrana hihiSpero lubi tę wiadomość
-
plemniczka wrote:a Fedrus w zwiazku z tym ze poki co mieszkamy z rodzicami to za 2 miesiace planujemy sie wyprowadzic, tak wiec nie ma co jeszcze planowac bo nie weimy gdzie bedziemy mieszkac i jak tam bedzie
my przed jesienia chcemy kupic mebloscianke i odmalowac pokoj i kuchnie i wszystko wysprzatac
zeby w zime miec sokoj
-
sylwia1985 wrote:fedra to moj 12 dc ten lekarz idzie na urlop i jestem w kropce - nie wiem czy zdolam sie zarejestrowac do innego az tak szybko. Tak gin zobaczyl mnostwo pecherzykow ulozonych w taki piescien czy rozaniec tak mi to wytlumaczyl
to w takim razie dziwny ten monitoring bo zawsze się rozpisuje od razu na 3 usg...
no tak jeśli to pierścień to może być policystyczny ale to się powinnno potwierdzic na kolejnym usg czy się wchłaniają i co się dzieje ehhh co za lekarz...Beata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Hej Aguś aleś zabiegana
miłego dnia i wieczoru masz zaprawkę kochana w opiece nad zgrają
Blondi myslę ze możesz a czemu by nie? my wybieramy sie parę lat i dotrzec nie możemy i chciałam podpytac jak frajda?
Sylwia jesli Ci sie uda to możesz iśc do inego skonsultować ja osobioście na tym zespole policystycznych sie nie znam ale wiem że to sie leczy i po odpowiednim leczeniu nie ma problemów z zajściem, jęsli widział Ci wianuszek to raczej potwierdzone, więc szczerze to skupiłabym sie na tej diagnozie narazie i zastosowała do proponowanego leczenia,Fedra lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
plemniczka wrote:ja widze ze kilka z nas szykuje sie w najblizszych miesiacach na wesele
Ja jade na początku wrzesnia, ale jeszcze wstrzymuje sie z szukaniem sukienki, ale jestem taka blada tego lata ze wolalabym jakąs dlugąFedra, Beata lubią tę wiadomość
-
http://www.pieknamama.pl/sukienka-ciazowa-samira.html
a taka? Mayuś ładna Twój*kolor i opytcznie wyszczupliBlondi22, mauysia, Fedra, Spero, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
plemniczka wrote:Fedra no wlasnie to jest najlepsze, bo my tez jeszcze do reki nie dostalismy zaproszenia. Zostalo prawie poltora miesiaca do slubu, nie wiem czy zamierzają nam dac czy moze szkoda kasy na kupienie zaproszen i mysla ze ustnie wystarczy zaprosic... ale to dziwne. A jak w koncu nam dadzą to zostanie miesiac do slubu i ciekawe do kiedy wtedy beda chcieli potwierdzenie przybycia otrzymac, moze juz bedzie trzeba sie deklarowac przy odbieraniu zaproszenia, bo czasu nie bedzie