plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
a no własnie ja tez mam wesele tylko w sierpniu i od początku roku to już bylam pewna że na to wesele pójde już w sukience ciążowej...ale niestety
pozostaje się cieszyc teraz że czeka mega impreza na wieczorze panieńskimFedra, Effcia28, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:Hej Aguś aleś zabiegana
miłego dnia i wieczoru masz zaprawkę kochana w opiece nad zgrają
Blondi myslę ze możesz a czemu by nie? my wybieramy sie parę lat i dotrzec nie możemy i chciałam podpytac jak frajda?
Sylwia jesli Ci sie uda to możesz iśc do inego skonsultować ja osobioście na tym zespole policystycznych sie nie znam ale wiem że to sie leczy i po odpowiednim leczeniu nie ma problemów z zajściem, jęsli widział Ci wianuszek to raczej potwierdzone, więc szczerze to skupiłabym sie na tej diagnozie narazie i zastosowała do proponowanego leczenia,Beata lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:to ja mam tak samo 42 w buiscie bylo by idealne teraz a w biodrach i tali 44 wiec wezme 46 tak P mi doadził i biore niebieska . ja poczekam aż bedzie nastepna aukcja i wtedy zamówie jeszcze poczekam jak urosne
bo narazie tylko piersi mi rosna .
Blondi, ja też już pisałam z tą Panią-odpowiedź bardzo ekspresowa. Komentarze pozytywne,wiec się zdecyduję na 100 %.
Pani mi doradziła rozmiar 42 bo w biuscie teraz mam 40, ale wezme wiekszy bo nie wiadomo jak będzie za miesiac , a jakby co można zwęzić troszkę w szwach.
Ja chyba też zdecyduję sie na chabrowy, bo siostra i mąż mi taki doradzają. Mąż na początku wspomnial o fiolecie, ale ja nie jestem za bardzo teraz opalona-to mogę być za blada...
Też poczekam z kupnem do następnego tygodnia bo juz jest nowa aukcja, która kończy sie za 13 dni.
Blondi22, Fedra, Beata, Spero lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:http://www.pieknamama.pl/sukienka-ciazowa-samira.html
a taka? Mayuś ładna Twój*kolor i opytcznie wyszczupli
sliczna ta sukienka
ale ja musiałabym mieć coś na ramionach bo nie wygladaja kożystnie i co dziwne nie będąc w ciazy mogłabym ją założyć bo taaakkkaaa gruba jestemBeata, Spero lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
kopciuszek126 wrote:Blondi, ja też już pisałam z tą Panią-odpowiedź bardzo ekspresowa
. Komentarze pozytywne,wiec się zdecyduję na 100 %.
Pani mi doradziła rozmiar 42 bo w biuscie teraz mam 40, ale wezme wiekszy bo nie wiadomo jak będzie za miesiac , a jakby co można zwęzić troszkę w szwach.
Ja chyba też zdecyduję sie na chabrowy, bo siostra i mąż mi taki doradzają. Mąż na początku wspomnial o fiolecie, ale ja nie jestem za bardzo teraz opalona-to mogę być za blada...
Też poczekam z kupnem do następnego tygodnia bo juz jest nowa aukcja, która kończy sie za 13 dni.jest tez ta chabrowa wezme i rozmiar 46 a jak coś to zawsze moge zwezić bo ciocia ma maszyne
-
Fedra wrote:sliczna ta sukienka
ale ja musiałabym mieć coś na ramionach bo nie wygladaja kożystnie i co dziwne nie będąc w ciazy mogłabym ją założyć bo taaakkkaaa gruba jestem
kochana najważniejsze co jest w naszej głowie i to jak my sie czujemy z własnym ciałem, ale przeciez Ty to wiesz :*
ja tam gdybym miała duże piersi i wszystko ładnie proporcjonalne to tez nie miałabym porzeciwko żeby wazyc ze 40kg wiecej :pFedra, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:kochana najważniejsze co jest w naszej głowie i to jak my sie czujemy z własnym ciałem, ale przeciez Ty to wiesz :*
ja tam gdybym miała duże piersi i wszystko ładnie proporcjonalne to tez nie miałabym porzeciwko żeby wazyc ze 40kg wiecej :p
no ja naszczęście waże jedynie 76 kgi chce zrzucić z 10 to mi wystarczy
a z tego co widze Ty malutko ważysz...
Beata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:no ja naszczęście waże jedynie 76 kg
i chce zrzucić z 10 to mi wystarczy
a z tego co widze Ty malutko ważysz...
i przyzwyczajenia do własnego ciała, ja zawsze ważyłam nawet po urodzeniu max48 ale z czasem praca siedząca zero ruchu no i stress oraz nocne obzeranie (wiec i tak na to co robię źle nie jest)
ale zdaję sobie sprawę że mój tryb zycia jest meeega niezdrowy
co do wagi kochana pamiętasz rozmawiałyśmy już kiedyś o tym i pamietam Twoje chudzinkowe Fotki wiec cos o tym wieszOliwka 2006
-
Beata wrote:duzo nie waże ale jak wiesz to kwestia samopoczucia
i przyzwyczajenia do własnego ciała, ja zawsze ważyłam nawet po urodzeniu max48 ale z czasem praca siedząca zero ruchu no i stress oraz nocne obzeranie (wiec i tak na to co robię źle nie jest)
ale zdaję sobie sprawę że mój tryb zycia jest meeega niezdrowy
co do wagi kochana pamiętasz rozmawiałyśmy już kiedyś o tym i pamietam Twoje chudzinkowe Fotki wiec cos o tym wiesz
no tak ważyłam z jakieś 3-4 lata temu około 50 kg przy 173, ale chyba dopiero wczoraj sobie uświadomiłam ze w udzie mam tyle co kiedyś miałam w pasie...
ja bym już tyle ważyć nie chciala bo wiem ze byłam za chuda no cóż taka była potrzeba wtedy ale teraz jakbym tak schudła 10 kg to potem tyle mogłabym przytyć w ciazyBeata lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
no widzisz Fedruś ja tez nie chciałabym ważyć tego co przed porodem 45 bo jak patrzę to aż dziw bierze że człowiek nie widział tej chudości
, masz racje wieć teraz bierzemy się za zdrowe odzywianie żeby potem było ok
Blondi no po Tobie to wogóle tego nie widać!
nie to Fedruś że po Tobie widać ale Ty jesteś dużo wyższa wiec normalne że waga sie rozkłada
p.s. Tak samo w życiu nie wierzę w wagę Muzi (ona ściemnia!) ona wygląda na moje oko z fotek wlasnie tak ok70-80maksFedra, Blondi22, Spero lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
ja Też mam zaproszenia na dwa wesela pierwsze w sierpniu a drugie w pażdzierniku .Z pierwszego musiałam zrezygnować bo to dla mnie taki czas gdzie będę się czuła fatalnie no i nie wolno mi szaleć
a drugie to mojego brata więc tam pójdziemy napewno
Beata, Fedra lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczęta
ale mam dzisiaj lenia...
widze że się rozmowa tyczyła co do wagi, też bym chętnie zrzuciła z 8 kg boczkówmauysia, Fedra, Spero, Kfjatus, Beata, aisa lubią tę wiadomość