X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mauysia zobaczę tę sukienkę Twoją? Masz jakiegoś linka? Ja sobie szyję sama...tzn. zaczęłam ale to kwestia wykończenia na jeden dzień pracy...
    Muzik, możesz sobie w googlu wpisać "tessa mocha" i wyskoczą zdjęcia. Nie wiem czemu, ale ten link, który podałam Wam wczoraj jest już nieaktualny. Na pewno się zdezaktualizował przez te Wasze hejterskie wypowiedzi!!!!!*

* oczywiście ŻAAAART!

Fedra, jeju, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm mi sie bardzo podoba sukienka Mauysi :)

Fedri ok to zgodówa!

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Wiem kochana i to nas właśnie różni...mnie meeeeeeeeeega zdenerwowały :D
    Ale to tylko utwierdza mnie w przekonaniu - Ty jesteś chodzącym spokojem a ja nerwusem :D

PS. Pisałam (w poprzednim poście) tylko we własnym imieniu - JAK ZWYKLE :)

I już mnie tu nie ma :)
    A poza tym to laseczki nie pisały, że się nie podoba, tylko że przejmują się tym, że mi będzie za gorąco w długim rękawie. :)

Fedra, Effcia28, plemniczka, Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    jeszcze chwilę jestem:) bo klecę odpowiedzi na priv:)
    także jeszcze podglądam forum nim pożegnam się życząc miłego dnia:) tsetsetse i zarazem weekenduuu

ps. cóż to za suwaczek u Ciebie? odchudzasz się? ja się pytam "z czego?"

kochana nie odchudzam, tylko moze zmobilizuję sie przestac jeść nocami :)
    zresztą musiałam czymś zastąpić mój skasowany wykres a ten suwaczek taki fajny letni :P
    Kfjatus wrote:
    wiedziałam, bo jestem elokwentna :P - sama tak powiedziałaś, więc nie mogę dać plamy :P

masz racje powiedziałam, i podtrzymuję :) i do tego jaka pamięć :)
    Libra wrote:
    hej kiti... co u Ciebie? po wykresie widzę, że już jesteś z m:)
    Beatka, jak samopoczucie? już lepiej?

ps. pobędę z wami podczas drugiego śniadania... i tak sobie myślę, że powrócę na forum może, jak zaczną się moje spotkania w klinice... może dowiem się czegoś ciekawego, to będę wpadać dzielić się nowymi informacjami... ale to dopiero okolice października

tak kochana dziekuję zdecydowanie lepiej :) teraz czekam z nadzieją na koniec cyklu, potem zaraz zaczynam urlop, a jakby co to spotykamy się we wrześniu na forum i lecimy dalej
    Selena wrote:
    O to po południu trzeba zajrzeć po info :) a ja mam za tydzień :) usg :) i wizyte :) a i sie muszę pochwalić że teściowa obiecała mi kupić wózek taki jaki będe chciała :)
    u lalal fajnie a dodała że możesz wybrac jakis wypasiony? :P wiem rozumiem pewnie się doczekać nie może :*
    Libra wrote:
    zleci szybko... już mi ponad dwa miesiące bez ovu zleciało...
    a ja chcę żeby był i sierpień i wrzesień, bo mnie czekają nie lada atrakcje!!! już doczekać się nie mogę i odliczam dni:) jak wszystko się uda, to w sierpniu kolejne ovuspotkanko (jupi!!!), później szaleństwa w Turcji, we wrześniu Budapeszt... a przełom września/października lub październik - klinika
    no i znów dajesz mi podody do zazdorści tymi spotkankami :)

Fedra, Kfjatus, Libra, Selena, aisa lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    kurna przez moja awarię z zębem moje drugie śniadanie trwa średnio 40 min:/
    ja się cieszę bo przynajmniej będziesz z nami 40 minut dłużej :)
    ale żeby nie było z awarii Twojej się nie cieszę

mauysia, Fedra, Kfjatus, Libra, Beata, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra to ja Cię już adoptuję a Ty sobie spokojnie w tym wariatkowie u mnie czekaj na to wydarzenie...masz Ty poczucie humoru ;-)

Tak tak , ja przestanę już pisać o swoim dniu, tym czy tamtym, bo mi dorabiacie aureolkę a od orderów już się garbię...nie pracuję i dlatego piszę o tym co w domu, a Wy pracujecie i powinnyście mieć takie wypłaty, by zatrudnić gosposię i guwernantkę i całą ekipę ludzi do pomocy...ot kraj kapitalistów...

Mam wyrzuty sumienia, że nie wyrabiam się z porządkami a Wy pracujecie i macie błysk....

Co do farby zmywalnej, to nie dobry pomysł...ta warstwa trzyma się na tapecie z papieru, najpierw jest tapeta w kolorze pomarańczowym, później na niej jedna warstwa prawie granatowa, później farba raufaza zielona, teraz poprawka z zielonej raufazy na całości i mam wrażenie, że jeszcze jedna warstwa i spadną tapety hehe

Także Shagguś w imię czego mam robić cały korytarz? Po to by inne dzieciory mogły bezkarnie brudzić?

U młodego mam zmywalną i w kuchni też...wściekły żółty w kuchni...kocham ten kolor ;-)

Byłoby to wyjście ale nie! Niech pilnują rodzice dzieci swoich a jak coś usyfią, to niech odmalowywują.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lipca 2013, 11:20

Fedra, Beata, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Fedra Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja powiem tak jeśli ktoś niechce komentarzy to nie powinien pokazywać tego czy owego każdy wypowiada swoje zdanie w taki czy inny sposób...
    Myśle że Mayusia liczyła sie z tym że nie popłynie tylko miód i malina i że będzie kilka obaw wypowiedzianych... a ze ktoś używa takich a nie innych słów no cóż każdy jest inny...

Muzi podziwiam że szyjesz sobie sama sukienkę ja się zbieram i zbieram do tej mojej maszyny ale jakoś weny mi brak :(

i tym akcentem się żegnam bo chyba mam podwyższone ciśnienie...

trzymajcie sie ciepło :* lub chłodno :* jak tam chcecie ;)

Effcia28, Sandraa, Beata, Selena, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko, a tak właściwie to ja mam rodzinę w Tychach! Tzn. oni zawsze mieszkali w Siemianowicach, ale niedawno (bardzo świeża sprawa) się przeprowadzili. Tylko że my strasznie rzadko ich odwiedzamy, co swoją drogą też trzeba w końcu zmienić!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    hmm mi sie bardzo podoba sukienka Mauysi :)

Fedri ok to zgodówa!

Mi się też podoba bo to mój styl ale tez uważam ze Mayusi może by za ciepło w takim rękawie na koniec lipca dlatego dodałam ze ja bym kupiła z krótkim rekawem a na to założyła sweterek który można zdjąć - i prosze mozecie mnie zlinczować za to :P

plemniczka, Beata, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    ja się cieszę bo przynajmniej będziesz z nami 40 minut dłużej :)
    Trafne spostrzeżenie :)

Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to i ja dodam swoje 2 grosze...

szczerze nie zauwazylam by ktokolwiek napisal ze sukienka sie nie podoba.... dziewczyny tylko pisaly ze moze byc gorąco w niej jesli bedzie upal i tyle... pozniej tylko zartowaly z tym ze mauysia powinna najpierw je zapytac nim kupila.... w kazdym badz razie ja tak to zrozumialam...

nie bylo w tych postach nic takiego, co by moglo dotknąć... no bynajmniej mnie.

Fedra, Kfjatus, Sandraa, Beata, Selena, Blondi22, Ilona lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A co się stało? Chyba przegapiłam... Czyżby plomba wypadła?
    ułamał mi się wewnętrzny kiełek górnej 4 i dentystka musiała mi go "amputować"... beeeee:( I wyciąć trochę dziąsła, żeby był łatwiejszy dostęp do odbudowy ząbka... i oczywiście napiernicza mnie teraz pokłute podniebienie od znieczulenia... dlatego ja tak nie cierpię znieczuleń i zawsze borowanka biorę bez znieczuleń...

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plemniczko a ja mam pociąg w Twoim kierunku w razie czego i możemy się spotkać kiedyś, może jesienią w jakiś weekend? Pomyślimy jak to zorganizować jak nie boisz się dużych zwierzątek na żywo typu waleń, kaszalot, mamut ?;-);-)

Beata, Blondi22 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    A poza tym to laseczki nie pisały, że się nie podoba, tylko że przejmują się tym, że mi będzie za gorąco w długim rękawie. :)
    A ja napisałam,że ktoś napisał,że nie podoba Mu się ta sukienka? Kurcze,aż sprawdziłam i nie, nic takiego nie napisałam!
    Ja np nawet zimą ugotowałabym się na imprezie w kiecce z długim rękawem i pozazdrościć,że ktoś nie ma takich problemów..

Dobrze,że muszę uciekać,bo widać,że niepotrzebnie zabrałam głos...hmmm,a może potrzebnie...napisałam co myślę i już...jak każdy mam do tego prawo,tak :) ?

Beata lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    tylko bez takich sierpień musi być bo ja odliczam do 8 sierpnia...

EDIT i bez przesady musi być w okolicach Katowic bo ja mieszkam w jego okolicach a ze ja czekam na sierpień to ma być...
    przykro mi Plemniś ale chcących sierpień jest więcej :P
    hehehe dokładnie:*!

Fedra lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej a ja nie widziałam sukienki....dawać mi link albo numer strony! Nie dajcie się prosić....

Beata lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Mam wyrzuty sumienia, że nie wyrabiam się z porządkami a Wy pracujecie i macie błysk....
    Muzi, a kto Ci nagadał takich bzdur..? Ja się wstydzę bałaganu w mojej chacie... Nie będę się licytować co kiedy sprzątałam/czyściłam/myłam, bo po pierwsze wygrałabym licytację, a po drugie straciłabym Wasz szacun i zaczęłabym być postrzegana jak jakiś brudas pierwszej klasy... Nie żartuję!

Beata lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    amen
    wzruszyłam sie po Twojej wypowiedzi ale masz racje wiele sie zmieniło ale nie znaczy ze na gorsze

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:

Na początek powiem,że wkurzyłyście mnie z tą kiecką Mauysi! Wiecie moim zdaniem najważniejsze JEJ zdanie i jeśli Ona kupiła to widocznie podoba się Jej i teksty w stylu "powinnaś była wziąć inną" są nie na miejscu...ja przyznam,że mam zupełnie inny gust ale nie przyszło mi do głowy pisać - Mauysia, powinnaś inną wybrać! bo wcale nie powinna, sama wie najlepiej :)I powiem więcej,utwierdzam się po raz setny w przekonaniu,że lepiej nie pisać wszystkiego na forum, bo mnie (po fakcie,gdy już kupiłam) takie teksty by straaaaaaaaaaaaaasznie denerwowały i już żałowałabym!

Shaggutku, ale to chodziło o troskę w sprawie przegrzania mieszkańca Mauysinego brzucha :P. A i serio kiecka jest bardzo fajna, mam podobną, niestety nieciążową ;)

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 12 lipca 2013, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaale fajnie muzi moja droga dawaj do tego pociągu i przyjezdzaj :)
    mauysiu no koniecznie musicie odwiedzic rodzinke w Tychach i mnie przy okazji!!!!

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 3438 3439 3440 3441 3442 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ