plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona wrote:Rucia a sprawdzała kalendarz chiński?
Tu moje pytanie, czy sprawdzalyscie tez kalendarz chiński płci i jak tak, czy sie sprawdził?
Bo ja ostatnio tak z ciekawości posprawdzalam pare płci dzieci od brata i od kuzynostwa i swoją pierwsza i naprawdę sie sprawdziło, co o tym myślicie ?
A na czym to polega? -
Ilona wrote:Jest taki kalendarz płci dzieci mozna wygooglowac i tam wpisuje sie wiek kobiety w momencie poczęcia i miesiąc poczęcia i wyskakuje płeć dziecka.
Już znalazłam. Mojej Mamie się nie sprawdziło - powinnam była być chłopcem.Ilona, kiti, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Ciąża. Ale to rzekomo następstwo, nie domowy sposób.
w sumie ostatnio takie wiatry były to może przywiało co
Ilona, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
kiti wrote:O żesz
w sumie ostatnio takie wiatry były to może przywiało co
Pamietam, jak któraś dostała właśnie opryszczke i wtedy juz wiedziała, ze jest w ciazy, ale nie pamietam ktora.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 17:11
Shagga_80, Kfjatus, Fedra, Beata lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ilona wrote:Pamietam, jak któraś dostała właśnie opryszczke i wtedy juz wiedziała, ze jest w ciazy, ale nie pamietam ktora.
ale u mnie to na pewno nie to
Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona wrote:Rucia a sprawdzała kalendarz chiński?
Tu moje pytanie, czy sprawdzalyscie tez kalendarz chiński płci i jak tak, czy sie sprawdził?
Bo ja ostatnio tak z ciekawości posprawdzalam pare płci dzieci od brata i od kuzynostwa i swoją pierwsza i naprawdę sie sprawdziło, co o tym myślicie ?
E ja nie wierzę w takie zabawy
Ale wychodzi chłopakWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca 2013, 17:27
Ilona, Fedra, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Przekalkulowałam i jednak się zgadza. Gorzej, że teraz mojemu bratu się nie zgadza
Moze zostaliscie zamienieni? Tzn moze Ty miałas byc bratem, a brat Tobą.
To chyba kupy sie jednak nie trzyma.zbikowa, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Ola_czeka wrote:Jakbym teraz zaszła to bym miała córkę.
Człowiek unika tematu, nie prowadzi wykresu, nie wie nawet w którym dniu cyklu jest a przychodzi taka Ilona i cały odwyk bierze w łeb
Kurcze, sorki. Nie było tematu.
Juz sobie idę ;PMoje skarby Wiki i Marcel
-
o kurczę to dla mnie nadchodzą miesiące na samych chłopców
Ilona, Beata, Gunia, aisa lubią tę wiadomość