plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Boszsz... Kopciuszek jest wróżką
, a może nawet chińską cyganką
Nie mówiłam Wam chyba, że przybywa mi ciągle dzieci w "niby pracy", teraz już będę od południa do 19 w czwartki, przybył mi chłopiec o którym już wspomniałam i teraz jeszcze dziewczynka, której jeszcze na oczy nie widziałamMuszę podumać nad materiałami...
Ilonka trochę zazdroszczę Ci tych ciągłych ścieków....
Muska,a pewnie tak naprawdę najbardziej byś się cieszyła jakby ktoś wywróżył ciążę i żeby się szybko sprawdziłojeju, Muska, Beata, Fedra, Ilona, kopciuszek126, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:A CO TO ZA POTRAWA?
Regionalna, poznańska, Robi się to z twarogu, który najpierw musi stać kilka tygodni aż się zepsuje a potem się to smaży na żółty kolor z kminkiem. Można też kupić w sklepie i zaoszczędzić sobie w domu zapachu rozkładających się zwłok.jeju, mauysia, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
a-koczek wrote:ALE TO ŻÓŁTY SER BIAŁY TOPIONY CZY INNY PROSZE O PRZEPIS
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ser_domowy_sma%C5%BCony
Klucz polega na tym, żeby zostawić twaróg w ciepłym miejscu, żeby się podpsuł, a potem go usmażyć lub ugotować na parze.jeju, Ilona lubią tę wiadomość
-
i powiadasz że to takie dobre ? ja lubie sery wiec wypróbujeOla_czeka wrote:Regionalna, poznańska, Robi się to z twarogu, który najpierw musi stać kilka tygodni aż się zepsuje a potem się to smaży na żółty kolor z kminkiem. Można też kupić w sklepie i zaoszczędzić sobie w domu zapachu rozkładających się zwłok.
jeju lubi tę wiadomość