plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Beata wrote:kOCZKU tak w szpitalu ? heheheh
Mayuś na fejsa wejdę po pierwszej jak mohje dziecie będzie ze mną bo (choć nie wiem czy to najlepszy pomysł bo zawsze czyta co piszę )
tu nie pozwala mi wchodzić w pracy heh
Wosebko dizęki
Blondi nieeee pewnie nie doczytałas do konca ...na test za wczesnie ale mam nadzieję z emoje przeczucia są tak wczesne jak Twoje pamiętasz?
no doczytalam ze masz jeszcze troche czasu na testowanieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2013, 12:43
Beata lubi tę wiadomość
-
Halo!Jestem...babka w biurze nie umiała otworzyć pliku w swojej skrzynce pocztowej...rtf. uwierzycie, nie otworzyła niby i musiałam pojechać do znajomej wydrukować...załatwiałam sobie skierowanie z PUP, żeby łatwiej było się o posadkę ubiegać ale jak widać układy dalej w modzie i nie podpisała mi skierowania, bo musi zapytać szefa i w ogóle w piątek mam przyjść...ech...już mi się nie podoba, bo ja przygotowana, uśmiechnięta a ona taka zagubiona ha ha
a-koczek, Beata, Fedra, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Złożono mi drugą ofertę pracy, opieka nad chorą na demencję panią 80- letnią...teraz rano od 9:30 a po południu od 16:00 -18:00, miałabym motywacje chodzić pieszo 4 km w jedną stronę...ale by było fajnie...w między czasie zdążyłabym zrobić obiad mojemu W. i na chwilę znów do pracy...podoba mi się ten układ...zobaczymy jak na dłuższą metę się sprawdzi...muszę wieczorem podać im stawkę 12 zł/h to może niewiele ale jak nie ma pieluch, sprzątania i gotowania to nie ma wiele pracy... w razie czego jestem zmotoryzowana ale jakby liczyć paliwo to lepiej jednak ruszyć tyłek no nie?
Blondi22, Beata, mauysia, Fedra, Rucia, Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Złożono mi drugą ofertę pracy, opieka nad chorą na demencję panią 80- letnią...teraz rano od 9:30 a po południu od 16:00 -18:00, miałabym motywacje chodzić pieszo 4 km w jedną stronę...ale by było fajnie...w między czasie zdążyłabym zrobić obiad mojemu W. i na chwilę znów do pracy...podoba mi się ten układ...zobaczymy jak na dłuższą metę się sprawdzi...muszę wieczorem podać im stawkę 12 zł/h to może niewiele ale jak nie ma pieluch, sprzątania i gotowania to nie ma wiele pracy... w razie czego jestem zmotoryzowana ale jakby liczyć paliwo to lepiej jednak ruszyć tyłek no nie?
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:tak w szpitalu bo w domu dopiero za tydzien bedzie a to juz po ovu bedzie zawsze ajkies urozmaicenie
Wiesz,ze później musisz opisać dokładniej jaj i gdzie;PFedra, Beata, a-koczek, Kfjatus, jeju, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Złożono mi drugą ofertę pracy, opieka nad chorą na demencję panią 80- letnią...teraz rano od 9:30 a po południu od 16:00 -18:00, miałabym motywacje chodzić pieszo 4 km w jedną stronę...ale by było fajnie...w między czasie zdążyłabym zrobić obiad mojemu W. i na chwilę znów do pracy...podoba mi się ten układ...zobaczymy jak na dłuższą metę się sprawdzi...muszę wieczorem podać im stawkę 12 zł/h to może niewiele ale jak nie ma pieluch, sprzątania i gotowania to nie ma wiele pracy... w razie czego jestem zmotoryzowana ale jakby liczyć paliwo to lepiej jednak ruszyć tyłek no nie?
jeju lubi tę wiadomość
-
mUZI NIE NO TO SPOKO robota bierz ją kurde 12 zł za godz to chyba nie jest najgorsza stawka ? moim zdaniem całkiem ok
no chyba że bardzo malutko godz. będzie to co innego
a ruch kochana zawsze sie przyda, ja obiecuje sobie od zawsze że bęę chodizć pieszo ale ciągle mi nie wychodzi..jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
mUZI NIE NO TO SPOKO robota bierz ją kurde 12 zł za godz to chyba nie jest najgorsza stawka ? moim zdaniem całkiem ok
no chyba że bardzo malutko godz. będzie to co innego
a ruch kochana zawsze sie przyda, ja obiecuje sobie od zawsze że bęę chodizć pieszo ale ciągle mi nie wychodzi..jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
od 9:30 do 12:30 miałam dopisać, w sumie 5 godzin, mój m. wraca z biura o 15-tej i bez problemu zrobiłabym chłopakom obiad...acha i co zrobić jak się nie ma wcale ochoty na sex...u mnie ostatnio z tym tragedia...macie jakieś sposoby na podkręcenie własnego libido?
-
nick nieaktualnyjeju wrote:Halo!Jestem...babka w biurze nie umiała otworzyć pliku w swojej skrzynce pocztowej...rtf. uwierzycie, nie otworzyła niby i musiałam pojechać do znajomej wydrukować...załatwiałam sobie skierowanie z PUP, żeby łatwiej było się o posadkę ubiegać ale jak widać układy dalej w modzie i nie podpisała mi skierowania, bo musi zapytać szefa i w ogóle w piątek mam przyjść...ech...już mi się nie podoba, bo ja przygotowana, uśmiechnięta a ona taka zagubiona ha ha
Fedra, Kfjatus, jeju, Shagga_80, Ilona, Gunia lubią tę wiadomość
-
mUzi no to 60 wpadnie to mało za 5godzinek?
jak podkrecic libido? przede wszystkim ruch, jakieś techniki relaksacyjne żeby uwolnic głoe od złych emocji
no i istnieją jeszcze przeciez jakieś spożywsze afrodyzjakiaisa lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Beata wrote:mUzi no to 60 wpadnie to mało za 5godzinek?
jak podkrecic libido? przede wszystkim ruch, jakieś techniki relaksacyjne żeby uwolnic głoe od złych emocji
no i istnieją jeszcze przeciez jakieś spożywsze afrodyzjaki
ale jakby liczyć na cały miesiąc że tak codziennie po te 5 godzin to robi się 1200 zł na rękę a ja uważam ze to dużo...Blondi22, mauysia, Beata, Kfjatus, Gunia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi