plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Walicie jakieś fajne teksty dzisiaj i mam syndrom Ferdzi jeśli idzie o lajki.
Ola_czeka, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
własnie doszłam do wniosku że odkąd nie mierzę temp i nie interesuje sie moim wykesem to zniknęły mi objawy ciązowe. jakie to fascynujące jak ludzka psychika może sterować anszym organizmem jak wszsytko mozan sobie wmówic
Rucia, Ola_czeka, Kfjatus, Fedra, Muska, Shagga_80, mauysia, Ilona, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Ola zawsze w potyczkach słownych byłaś nie do przebicia, ale dziś Rytka- Frytka się rozszalała i może zbierać laury uznania za te teksty
Ach zostałam docenionaChyba nie będę mogła usnąć od tych emocji
a-koczek, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mala29_ wrote:hej laseczki czy wiecie co się zieje z wosabka?
u Wosebki wszystko w pozadku szykuje się na prenatalne na które bardzo cieszą się z męzem ale już mniej z tego ile za to zapłacąWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 11:25
Rucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
A koczku powiem Ci, że ja jakoś naprawdę wyluzowałam, mierzę tempkę, ale też nie zawsze, wykresu nie udostępniam, choć obserwuję siebie, staram się nie analizować, nie doszukiwać na siłę, tylko podchodzić bardziej na luzie i szczerze mówiąc jest dużo lepiej,a kolejną @ przyjmuję może nie z otwartymi ramionami, ale względnym spokojem i wyciszeniem.
a-koczek, Fedra, Rucia, Muska, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość