plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Nie "nie ma dla nas tyle czasu co wcześniej", tylko leżę w domu na antybiotyku, złożona chorobą. Czuję się jak zmięta ściera. A najbardziej mnie wkurza to, że jak się choć trochę pochylę albo kucnę, to łeb mi pęka i tak pulsuje. Wzięłam paracetamol, może pomoże...
Biedna Ty -
nick nieaktualnyMała witamy
Co nowego? Hmm ... Jak na razie żadnych nowych fasolek. To po pierwsze.
Okazało się, że jednak będe miała Syna a nie Córkę
Plemniczce prawdopodobnie szykuje się córka, ale to jest jeszcze do potwierdzenia za jakiś czas
Ilonie chyba też szykuje się druga córka - sytuacja jak u Plemniczki.
Mayuś leży chora.
Aga schudła ale cycki zostały.
Kfiatek nie moze długo leżeć w łóżku.
Ola Wiesia dzisiaj siedzi w ciemnościach przez burzę.
Shagga jak zwykle je późne śniadanie.
Muzi idzie do pracy.
Fredzia codziennie zamiata w domu po psie.
Żbikowa znalazła wczoraj pisklę gołębia.
Muska jest zła bo wyniki w Lux Medzie jej zaginęły.
a-koczek się wkurza bo ma debili w pracy.
Beata odnotowała cień cienia na teście ciążowym i teraz siedzi cicho.
Gochę gdzieś wsiąkło.
Kopciuszek będzie miała syna i jest coraz grubsza.
Wosebka ma się świetnie i dzidzia też.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2013, 10:39
AGA 30, Fedra, a-koczek, Kfjatus, kiti, mauysia, Ola_czeka, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Selena, Shagga_80, plemniczka, zbikowa, Sandraa, Ilona, kopciuszek126, Beata, Blondi22, Gunia, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymala29_ wrote:Jeszcze nie wrucilam z wakacji
mam czas do konca tygodnia . AGA ja nie czytalam was prze tamten caly tamten tydzien. Wiec nie wiem czy cos sie dzialo czy nie.
Miłego urlopowania!!! -
nick nieaktualny
-
Muska wrote:Dzwoniłam. Nie będe już tu więcej przklinac.
Debile tam pracuję. Parę dni temu dpytałam mailowo ile będa jeszcze wazne te wszsytkie badania i mi odpidsali że do 1o sierpnia. Zajebiście, ale zapomnieli dodac że tylko połowa, bo drugie pól jak się okazuje teraz dosłownie wygasło
Endokrynolog mmi opstyatnio tylko dopisała dodatkowe do tej listy co już miałam od gina i te wszystkei od niego posżły się j****
Ale działam babeczki. Własnie się zapisałam do gina na jutro. Innego, bo oczywiście do mojego nie ma terminów szybciej jak na 14 sierpnia!
Takż eidę do tej babeczki jutro po pracy i mam olbrzymia nadzieję że mi wypisze takie samo skierowanie jak to przedawnione. Może przy dobrym humorze to i usg zrobiBo ostatnio to trafiłam na jakiegoś wariata młodego który stwierdził że monitoring jest bez sensu i momo że byłam akurat koło owu to nawet nie chciał nic oglądac. Ręce opadają...
I tak ostatnio mam pod górkę ze wszstkim czego nie dotknę. Przyszła owu to jeb - badania wygasłyNo i tak w kółko Macieja...
ps
A aplikację to sobie w domku ściągnę. Ja tam ostatnio na ich stronkę non stop zaglądam.
no u nas usg nie robią na wizycie jest osobne skierowanie na to albo na usg albo na monitoring i to minus jest luxMedu ze dwa razy trzeba latać i to częstoproblem z terminem ehh17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
idealne streszczenie setki postówRucia wrote:Mała witamy
Co nowego? Hmm ... Jak na razie żadnych nowych fasolek. To po pierwsze.
Okazało się, że jednak będe miała Syna a nie Córkę
Plemniczce prawdopodobnie szykuje się córka, ale to jest jeszcze do potwierdzenia za jakiś czas
Ilonie chyba też szykuje się druga córka - sytuacja jak u Plemniczki.
Mayuś leży chora.
Aga schudła ale cycki zostały.
Kfiatek nie moze długo leżeć w łóżku.
Ola Wiesia dzisiaj siedzi w ciemnościach przez burzę.
Shagga jak zwykle je późne śniadanie.
Muzi idzie do pracy.
Fredzia codziennie zamiata w domu po psie.
Żbikowa znalazła wczoraj pisklę gołębia.
Muska jest zła bo wyniki w Lux Medzie jej zaginęły.
a-koczek się wkurza bo ma debili w pracy.
Beata odnotowała cień cienia na teście ciążowym i teraz siedzi cicho.
Gochę gdzieś wsiąkło.
Kopciuszek będzie miała syna i jest coraz grubsza.
Wosebka ma się świetnie i dzidzia też. -
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Rutka dziękuję ci ze z całego tygodnia zapamiętałaś ze codziennie zamaitam po psie
Rutka chciała pokazać, że ma dobrą pamięć
AGA 30, Rucia, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKfjatus wrote:Ona pisała większość newsów z dziś, ciesz się, że Twój obejmuje coś co czynisz codzienie!!!
Rutka chciała pokazać, że ma dobrą pamięć
Chciałam być taka jak Ty ! Karta i długopis zawsze leżą przede mnąMoja pamięć jest dobra ale krótka, więc muszę się jakoś wspomagać
Fedra, AGA 30, Kfjatus, Selena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny