plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya-koczek wrote:wiecie co czasami to chciałabym byc zwykłym fizolem od łopaty bo kopiesz sobie dół i masz gdzies resztę a i wyładujesz sie podczas pracy a tak to w biurze myśl za wszystkich
Oj Koczku ale zazwyczaj bywa tak że jednen kopie, reszta patrzyPorównując twoją sytuację, pewnie ty byś była tą z łopatą
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ale w sensie nie lubiłyście jej i kazałyście jej odejść z forum?!?! Dżiiiii... Już myślałam, że fejsbuka dla wybranych nic nie przebije
Nie nie nie, o matko WiesiaNie pamiętam jak to było
Kurdę mówiłam, że mam dobrą pamięć ale krótką. No i teraz znowu muszę się wymóżdżyć.
HELP ME !
Cholera ... no Ona była dosyć młoda, miała 22 lata, starała się o drugie dziecko, ale chyba walnęła focha bo jej zwróciłyśmy na coś tam uwagę. Jakoś kretyńsko Nas nazywała? Może to było to ... kurde. Nie pamiętam Wiesia. Może Fredzia, Mayuś będą pamiętały. -
nick nieaktualny
-
Kurdę, musze wyładowac swoją frustrację.
Wchodze sobie na konto LuxMedu a tam połowa moich badań zniknęła
Raaany ju;ek, co za dupa. Niech to ***tfgrewtehguih**
<pipipiiii>
cenzura
Dupa!
Musz eot jakos teraz odkręcić, tylko jak?
Któras z was jakos reaktywowała takie skierowania? Jak?Rucia, AGA 30, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Cholera ... no Ona była dosyć młoda, miała 22 lata, starała się o drugie dziecko, ale chyba walnęła focha bo jej zwróciłyśmy na coś tam uwagę. Jakoś kretyńsko Nas nazywała? Może to było to ... kurde. Nie pamiętam Wiesia. Może Fredzia, Mayuś będą pamiętały.
AGA 30, Shagga_80, Kfjatus, Rucia lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Była taka ... niedojrzała jak na nasz wątek
Ale to nie tylko moje zdanie, żeby nie było, że jestem główną wywalającą z forum
oj pamiętam to jak nie Rucia wywala to ja wywalam albo wywalamy we dwieRucia lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
a-koczek wrote:och tam szkoda gadac moj m wczoraj ze szpitala wyszedł i juz mam go dosc w pracy za wszystkich wszystko rób bo a to nie umie a to mu sie niechce a niedługo to moze tyłki im podcierac trzeba bedzie bo niebedzie im sie chciało schylic
kochana proponuje zajęcia z asertywnościa-koczek lubi tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:Ale w sensie nie lubiłyście jej i kazałyście jej odejść z forum?!?! Dżiiiii... Już myślałam, że fejsbuka dla wybranych nic nie przebije
Boże polubiałam a miałam zacytować...
Nie Olu to nie kwestia lubienia ale takie teksty puszczała że szczęka opadała sama miałabyś dośc jakbyś to poczytała i nie kazaliśmy jej odejśc sama stwierdziła ze jednak powinna odejść...
a tak w ogóle czemu Cię nie ma na FB chyba ze jestes a ja Cie przegapiłam???Shagga_80, Kfjatus lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Rucia wrote:Nie nie nie, o matko Wiesia
Nie pamiętam jak to było
Kurdę mówiłam, że mam dobrą pamięć ale krótką. No i teraz znowu muszę się wymóżdżyć.
HELP ME !
Cholera ... no Ona była dosyć młoda, miała 22 lata, starała się o drugie dziecko, ale chyba walnęła focha bo jej zwróciłyśmy na coś tam uwagę. Jakoś kretyńsko Nas nazywała? Może to było to ... kurde. Nie pamiętam Wiesia. Może Fredzia, Mayuś będą pamiętały.
o teksty typu cipeczki i tak dlaje... chyba więcej pisac nie trzebaAGA 30, Rucia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyWiecie co laski!!!!
W tamtym roku w lipcu-sierpniu byłam na 3 weselach a w tym roku wszystkie młode panny bedą rodzić już!!!
Chyba trzeba wziąść ślub to wtedy się uda!!!
Pamiętam tą Oluś troszku!!!!
Fredzia ależ wy niedobre żuczki jesteście tak ludzi wywalać he he!!
Fedra, Shagga_80, Kfjatus, Rucia, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość