plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Rutka urodź wreszcie i pokarm dziecię ze 2 miesiące, bo zamierzam się z Toba upić.
Spoko. Tylko nawale się jednym piwem po tak długej abstynencji. Wieś śpiewa i tańczyOla_czeka, Kfjatus, AGA 30, Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:A i Rutka jak tam wczorajsza pizza? Jaką zamówiłyście? Wegetariańską z salami?
Tłusta, wielka z boczkiem, szynką, cebulą i papryką. Wciągnęłam 5 kawałków, Rucio tylko 3.Musiał żebrać o kawałek z pizzy dziewczyn
Kfjatus, Ilona, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ej słuchajcie, jestem pierwszy raz w epicentrum burzy. Grzmi i dopierdziela takimi piorunami, że cały mój blaszak trzęsie się w posadach. Ciekawe, czy jest uziemiony...
Wleź pod biurko i załóż gumowy hełmofon.Ola_czeka, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Poszłam do kolegów projektantów i wyjaśnili mi, że jesteśmy bezpieczni, bo jesteśmy w klatce faradaya (????).
Tak, że luz.
Klatka Faradaya (puszka Faradaya) – metalowy ekran mający chronić przed polem elektrostatycznym. Wymyślona i skonstruowana w 1836 roku przez fizyka angielskiego Michaela Faradaya w celu demonstracji jednego z podstawowych praw elektrostatyki.Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Klatka Faradaya (puszka Faradaya) – metalowy ekran mający chronić przed polem elektrostatycznym. Wymyślona i skonstruowana w 1836 roku przez fizyka angielskiego Michaela Faradaya w celu demonstracji jednego z podstawowych praw elektrostatyki.
Tak tak, u mnie w komputerze też jest wikipediaKfjatus, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dziecko
Pisała kiedyś dawno temu, żeby zajście w ciążę traktować jak wygraną na loterii - coś, co się bardzo rzadko zdarza i żeby lepiej na to nie liczyć. A jak się zdarzy - to cieszyć się jak z miliona dolarów.Ilona, Kfjatus, Rucia, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość