plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej
nadrabiając was zerknęłam na zdjecie i na 100 % mysłałam że to małay zająć a wy tu o ptakach i w dodoatku gołaebiach troche sie zdziwiłam ale jak zaczęłam sie przygląac to faktycznie to możę byc gołąb
Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki. Nie rozumiem tego owu-dziwny jakis .Dzis mam wyzsza tempke 36,75 i owu przesunelo mi owulke z 19 na 21 i zmienilo na linie przerywana. Wczoraj mialam nizsza temke 36,70 i byla linia czerwona.
dzien dobry wszystkim w ten piekny dzien ale ja bede go spedzala w pracy... -
Cześć Sylwia.sylwia1985 wrote:czesc dziewuszki. Nie rozumiem tego owu-dziwny jakis .Dzis mam wyzsza tempke 36,75 i owu przesunelo mi owulke z 19 na 21 i zmienilo na linie przerywana. Wczoraj mialam nizsza temke 36,70 i byla linia czerwona.
dzien dobry wszystkim w ten piekny dzien ale ja bede go spedzala w pracy...
Nie słuchaj ovu, on kłamie
Poza tym masz super wykres w tym cyklu
sylwia1985, Fedra, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc dziewuszki. Nie rozumiem tego owu-dziwny jakis .Dzis mam wyzsza tempke 36,75 i owu przesunelo mi owulke z 19 na 21 i zmienilo na linie przerywana. Wczoraj mialam nizsza temke 36,70 i byla linia czerwona.
dzien dobry wszystkim w ten piekny dzien ale ja bede go spedzala w pracy...
Sylwia nie przejmuj się w ogóle przerywaną linią którą wyznacza Ovu. A raczej nie sugeruj się nią. Przecież to tylko program, który nie wie przecież kiedy dokładnie miałaś owulację
Ważne, że Ty sama wiesz, że pęcherzyk pękł.
sylwia1985, Kfjatus, Ilona, Fedra, nick nieaktualny, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Rutka to super, że mąż się cieszy z Leonowych gadżetów razem z Tobą
Musia jak tempka będzie wysoka to ovu może Ci wyznaczy owu jutro, ewentualnie pojutrze I wtedy będzie lepiej widać
Sylwia nie sugeruj się tylko ovu, trzeba wziąć na niego poprawkę,a Twój wykres jest teraz taki ładny i wygląda jakby wreszcie coś się naprawiło, dlatego nie marudź, a ciesz się z tego, że jest dużo lepiej
I życzę cierpliwości w czekaniu 
Beti- ciągle się zastanawiam co z Tobą! Daj znać...
Ja piję kawę... i czekam kto jeszcze ze mną wypije
Fedra, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość
-
chetnie z Tobą wypije ale herbatę bo kawy nie pijamKfjatus wrote:Dzień dobry!
Musia jak tempka będzie wysoka to ovu może Ci wyznaczy owu jutro, ewentualnie pojutrze I wtedy będzie lepiej widać
Sylwia nie sugeruj się tylko ovu, trzeba wziąć na niego poprawkę,a Twój wykres jest teraz taki ładny i wygląda jakby wreszcie coś się naprawiło, dlatego nie marudź, a ciesz się z tego, że jest dużo lepiej
Kfjatus lubi tę wiadomość
-
Ja, ja, ja!Kfjatus wrote:Dzień dobry!
Jestem kawoszem, także już siedzę z kawusią i czekam tradycyjnie na szarańczę.
Juz się powoli zlatuje...
Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A mnie rozczula widok takiego bezbronnego stworzonka...Rucia wrote:Urodą nie grzeszy

z pewnością byłoby mu lepiej w swoim ptasiorowatym gronie, choć liczę na to, że w Żbikowej nie obudzą się kocie instynkty i zadba o niego odpowiednio
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jak to ptaki. I koty.
Osz ty małpo ja Ci dam ! Kotki są piękne, cudowne, śliczne, wspaniałe, słodkie, urocze a zwłaszcza mój Gej !
Nie waż się nigdy więcej obrażać kotów, bo przejadę się na tą twoją wiochę i inaczej porozmawiamy
Ola_czeka, Kfjatus, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

[/link]