plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
hej
nadrabiając was zerknęłam na zdjecie i na 100 % mysłałam że to małay zająć a wy tu o ptakach i w dodoatku gołaebiach troche sie zdziwiłam ale jak zaczęłam sie przygląac to faktycznie to możę byc gołąbFedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość
-
czesc dziewuszki. Nie rozumiem tego owu-dziwny jakis .Dzis mam wyzsza tempke 36,75 i owu przesunelo mi owulke z 19 na 21 i zmienilo na linie przerywana. Wczoraj mialam nizsza temke 36,70 i byla linia czerwona.
dzien dobry wszystkim w ten piekny dzien ale ja bede go spedzala w pracy... -
sylwia1985 wrote:czesc dziewuszki. Nie rozumiem tego owu-dziwny jakis .Dzis mam wyzsza tempke 36,75 i owu przesunelo mi owulke z 19 na 21 i zmienilo na linie przerywana. Wczoraj mialam nizsza temke 36,70 i byla linia czerwona.
dzien dobry wszystkim w ten piekny dzien ale ja bede go spedzala w pracy...
Nie słuchaj ovu, on kłamie
Poza tym masz super wykres w tym cyklusylwia1985, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysylwia1985 wrote:czesc dziewuszki. Nie rozumiem tego owu-dziwny jakis .Dzis mam wyzsza tempke 36,75 i owu przesunelo mi owulke z 19 na 21 i zmienilo na linie przerywana. Wczoraj mialam nizsza temke 36,70 i byla linia czerwona.
dzien dobry wszystkim w ten piekny dzien ale ja bede go spedzala w pracy...
Sylwia nie przejmuj się w ogóle przerywaną linią którą wyznacza Ovu. A raczej nie sugeruj się nią. Przecież to tylko program, który nie wie przecież kiedy dokładnie miałaś owulacjęWażne, że Ty sama wiesz, że pęcherzyk pękł.
sylwia1985, Kfjatus, Ilona, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Rutka to super, że mąż się cieszy z Leonowych gadżetów razem z Tobą
Musia jak tempka będzie wysoka to ovu może Ci wyznaczy owu jutro, ewentualnie pojutrze I wtedy będzie lepiej widać
Sylwia nie sugeruj się tylko ovu, trzeba wziąć na niego poprawkę,a Twój wykres jest teraz taki ładny i wygląda jakby wreszcie coś się naprawiło, dlatego nie marudź, a ciesz się z tego, że jest dużo lepiejI życzę cierpliwości w czekaniu
Beti- ciągle się zastanawiam co z Tobą! Daj znać...
Ja piję kawę... i czekam kto jeszcze ze mną wypijeFedra, sylwia1985, aisa lubią tę wiadomość
-
chetnie z Tobą wypije ale herbatę bo kawy nie pijamKfjatus wrote:Dzień dobry!
Musia jak tempka będzie wysoka to ovu może Ci wyznaczy owu jutro, ewentualnie pojutrze I wtedy będzie lepiej widać
Sylwia nie sugeruj się tylko ovu, trzeba wziąć na niego poprawkę,a Twój wykres jest teraz taki ładny i wygląda jakby wreszcie coś się naprawiło, dlatego nie marudź, a ciesz się z tego, że jest dużo lepiejI życzę cierpliwości w czekaniu
Ja piję kawę... i czekam kto jeszcze ze mną wypijeKfjatus lubi tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dzień dobry!
Ja piję kawę... i czekam kto jeszcze ze mną wypije
Jestem kawoszem, także już siedzę z kawusią i czekam tradycyjnie na szarańczę.
Juz się powoli zlatuje...Kfjatus, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Urodą nie grzeszy
z pewnością byłoby mu lepiej w swoim ptasiorowatym gronie, choć liczę na to, że w Żbikowej nie obudzą się kocie instynkty i zadba o niego odpowiednioFedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Jak to ptaki. I koty.
Osz ty małpo ja Ci dam ! Kotki są piękne, cudowne, śliczne, wspaniałe, słodkie, urocze a zwłaszcza mój Gej !
Nie waż się nigdy więcej obrażać kotów, bo przejadę się na tą twoją wiochę i inaczej porozmawiamyOla_czeka, Kfjatus, AGA 30, Fedra lubią tę wiadomość